ADA KATEGORI BLOGGER BLOGGER CUN LA..

hanya gambar hiasan. :)

apa pendapat korang? 

cuba korang bayangkan ea. mesti lepas ni ramai blogger blogger perempuan berlumba lumba nak jadi cantik cun melecun kiyut miut sebab nak popular. ya. blogger cantik memang senang popular. tapi sampai mana populariti tu?  nak bawak ke mana? macam mana pulak dengan blogger yang tak cun tapi entry terbaik meletup letup kebabom sume tu? sian dorang. didiskriminasikan. 

ni blog la. bukan pertandingan ratu cantik. hehe. memang la kecantikan adalah hak milik tiap insan. tapi jangan sebab kecantikan, perisian blog diketepikan. ewah ayat aku kan. maksudnya jangan la diskriminasi sangat. pandang blogger cantik je. yang tak cantik? 

Bye..
Previous
Next Post »

49 komen

Write komen
Ku Azhar
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:34 PM delete

hehehe...aiyookk..cun2 tu pyh sikit

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:45 PM delete

cantik hensem sume bonus je nak pemes..

Reply
avatar
ღ αεn ツ
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:48 PM delete

Yah yah, betul! Perisian kena terisi ;) Jangan personal blog SHAJA, tapi kosong ^^ Sama sama kita perbaiki diri kita :)

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:50 PM delete

bonus lah bg dorg..

bila cantik jer, entry sebulan sekali pun meletup-letup.

follower jgn ckp lah.. riban2..

Reply
avatar
August 3, 2011 at 1:52 PM delete

hmmm ada ke group cm tu aish,rara tak penah jumpa.rara kalau org tu tak cun pon tetap g blog dye if entry dye besh.tp sume blogger cun rasa nya.heheh

Reply
avatar
August 3, 2011 at 1:57 PM delete

setju2...kualiti is better than kuantiti *mcm xder kaitan jer
ok bye

Reply
avatar
August 3, 2011 at 2:18 PM delete

hahaa..cun tu subjektif kan..:)

Reply
avatar
diya
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:18 PM delete

suke tgok blogger cun2 ni.
tapi kalau suke dn follow sbb penampilan jee, tak syok gak .

>.<

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:21 PM delete

betul2. blogger cun senang gila kot nak popular. dah jadi macam selebriti blog dah. untunglahh kalau cantik :)

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:23 PM delete

betol tu.. yang penting gaye penulisan.. kalau penulisan bagus cantik atau tidak paras rupe tak pentng kan..:)

Reply
avatar
aKu_aG
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:25 PM delete

kalau stakat cun luaran jak apa guna...yg penting cun dalaman la..baru klas...^^.v

Reply
avatar
manusia -.-
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:28 PM delete

ape pon tak boleh . ape pon tak boleh :D

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:36 PM delete

ada juga blogger biasa2 tapi blog dia superb .. uhuh

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:43 PM delete

dah memang cam tu..tgok blog ni pulak..klau tk cantik tk de lah popular kan..kih kih

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:44 PM delete

hehehe...sampai mati pon sy tak boleh jd bloger cun...

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:51 PM delete

blogger cun ke , tak cun ke terpulang pade selera pembaca..

takkan kite nak ugut! "weh follow blog aku, ada isi menarik tapi wa tak cun". haha.

p/s :personal blog pon boleh berjaya sebenarnya kalau ade pengikot..

Reply
avatar
August 3, 2011 at 4:41 PM delete

yes,betul2....trbaik r cik aish.....sokong2....hehe

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:55 PM delete

kalau cantik and handsome tu cuma tiket aje nak jadi famous and terkenal tapi kalau tak digunakan sebaik mungkin, hampeh juga :P

Reply
avatar
HAJAR hasan
AUTHOR
August 3, 2011 at 5:04 PM delete

teehee~ hajar pernah post entry psl ni dlu. hurrmm... hrp pembaca dpt menilai mne yg lg baik. kan kan kan! :)

pssstt: selamat berpuasa cik aish!

Reply
avatar
amna
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:08 PM delete

kesian cik amna yang tak cantik ni.. tapi tak kisah pun kalau orang nak buat diskriminasi tu.. hak masing2 =.=

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 3, 2011 at 7:20 PM delete

kehkehkeh. sebenarnya. sume orang cantek. k bai. ;p

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 3, 2011 at 8:17 PM delete

saye la blogger yg tak cantek itu..
hahakk..
2la kan.. kalo cantek senang je nk pemes..
dunia ni mmg xadil..
T___T

Reply
avatar
August 3, 2011 at 9:03 PM delete

diskriminasi menjatuhkan aku

kekeke

rezeki.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:06 PM delete

perisian blog yg penting =) =) =)
menarik..




cik aish ni blogger dr seremban...??

ce tgk blog nie..

slanshida.blogspot.com

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:13 PM delete

ala xpelh. msg2 ada klbihn sndri kn. org ttp akn polo kite klu kite mmg besh.bkn kite yg rs tp org yg rs kite MMG besh. besh SGT2. mcm mkn coklat... :-p

Reply
avatar
Popoi
AUTHOR
August 4, 2011 at 12:45 AM delete

cntek lau entry x besh x lyan gak~~ ^^

Reply
avatar
August 4, 2011 at 12:07 PM delete

tpi widad tengok biasa org2 cun la blog dia meletop ..walaupon entry diorang biasa2 jer

Reply
avatar
August 4, 2011 at 12:34 PM delete

sebab tuh ar blog CB x pemes mcm aish...errrkkk.. :P

Reply
avatar
Dinda Iva
AUTHOR
August 4, 2011 at 12:57 PM delete

saya tak cantik..tapi choomell..hhehehehehe..salam ramadhan yea..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:57 PM delete

@b a m b a m ' s eee sis ni manede la..aish pun mcm korang gak..blog semput2 je nih.. uhuh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:58 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe yup..meletup sbb kecunan dorang..tp ada gak cun dan blog pun best..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:58 PM delete

@Popoi hurm aah so benda tu sebjektif..terpulang kat kt nak nilai blog tu best ke tak..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:59 PM delete

@Anonymous best mcm mkn coklat ea...mcm kenal je tagline tu kan.ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:03 PM delete

@Anonymous oooooooooooooo kamuuu yee!!!! hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:03 PM delete

@Ezy Chiaki hehe..takpe..tuhan jadikan kita ada kekurangan dan kelebihan.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:04 PM delete

@Tea Dno haha..yup..kamu pun cantik!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:04 PM delete

@amna ee jgn cakap camtu..kt ada kecantikan kt masing2 tau! :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:05 PM delete

@HAJAR hasan hehe..yeke..em tu la..rasanya tak perlu buat kategori2 blogger cun ni sume..mcm pelik sgt da tgk

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:05 PM delete

@EYFAalias haha..btul2..ada yg cantik n blog dia best..mcm blog nurul badiah lai.. cantik dan best..tu baru boleh nak list out kan..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:07 PM delete

@Marya Hana yup...mcm blog marya hana la..hehe...blog personal yg byk gamba dan best!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:07 PM delete

@Fazil Hamid tu dah semestinya. hahaha ..kamu jd blogger comel je la

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:08 PM delete

@ArulchelseA haiyoo...cuak aku dengar. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:08 PM delete

@iPai apa kata nnt ko bg list blog2 superb tu..aku nak terjah gak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:09 PM delete

@.m y z. hehe..myz ziema pun cantik pe...untung la..hehe blog pun makin pemes skng ..:p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:10 PM delete

@rara pinkmafia ada rara...siap buat part 1 2 3 lagi. hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:11 PM delete

@ღ αεn ツ hehe tu la..klu ikutkan byk lg nak improve .. :(

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
August 5, 2011 at 1:08 AM delete

realiti dunia blogging... bhahahahah.. bonus bonus bonus!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...