BLOGGER KURANG SUBUR DAN TIDAK PRODUKTIF

Assalamualaikum. 

hari ini nak buat entry sedih sebab meratapi akan nasib diri yang semakin tidak subur dan kurang produktif dalam menghasilkan entry. bukan subur buat anak ye. nak beremosi sorang sorang macam tak best jadi aku ajak korang beremosi sama sama dengan aku. hehe. 

aku pernah cakap dalam tips tips sebelum ni, seorang blogger yang nak berjaya dalam blogging, mesti rajin update. mesti la subur dan produktif. tapi kali ni, aku sendiri tak dapat nak buang masalah kesuburan tu. aku dah tidak produktif lagi. sobs. korang sila la jangan jadi macam akak ye. untuk new blogger, jangan malas. tingkatkan kesuburan korang. update la entry selalu. tapi..awas. jangan update blog macam kau update twitter. tak sanggup diikkk nak baca. 

jadi aku nak kongsikan dengan korang kesedihan aku ni. tengok la UV aku dah menurun gara gara aku sudah lagi tidak subur dan produktif dalam menghupdate blog. siapa yang susah? mereka dan keluarga mereka. 


punya la jatuh merudum dari 121 sampai 23 je entry aku bulan ni. haha. dasar pemalas. kau memang tak subur dan tak produktif cik aish oii!


kau tengok kau tengok? siapa nak jawab ni? siapa yang aku nak salahkan ni? 

aku dah tak subur. oklah. nak lari masuk bilik menangis teresak esak sambil buat list nak shopping apa untuk raya ni. oh apakah? ye. jangan campur adukkan masalah blog dengan kehidupan seharian. hehe. bye selamat berpuasa. 



Previous
Next Post »

51 komen

Write komen
Lieyda
AUTHOR
August 15, 2011 at 1:35 PM delete

haha xpe cik aish. sy pun dah xsbur skrg ni.msalah betol la

Reply
avatar
August 15, 2011 at 1:45 PM delete

heee kalau nk subur cepat2 update lg :)

Reply
avatar
kim heeruul
AUTHOR
August 15, 2011 at 1:46 PM delete

ok la tu..1 hari view beribu..gua 1 hri 300 je....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 1:47 PM delete

@Lieyda hehe tu la kan...adesss...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 1:48 PM delete

@sumaiyah mokhtar hmm..tu la masalah nya..kdg2..kt sdiri ada life kan..tak ngadap blog je 24 jam..

Reply
avatar
mary ann ;)
AUTHOR
August 15, 2011 at 1:59 PM delete

tak subur kat belog xpe..jgn tak subur nak beranak sudah..

hahaha ;) ;)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:04 PM delete

@kim heeruul yela..skng da turun da..sadis btul. hihi..tp takpela..nak buat camne..

Reply
avatar
sifu im
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:05 PM delete

kena rajin update dan juga terjah blog org

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:08 PM delete

x pe cik aish x update pun tetap malatop hee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:09 PM delete

@mary ann ;) hehe mintak dijauhkan..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:10 PM delete

@sifu im yup..kdg2, kurang update tp rajin masuk blog org pun, boleh. :) asalkan ada masa mengizinkan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:16 PM delete

@cik najihah huhu jgn meletup blog ni berderai2 sudah .hihihih

Reply
avatar
August 15, 2011 at 2:19 PM delete

HOHOHO..lepas ni kena makan pil perancang la kasi subur balik semangat tu. hahha

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:22 PM delete

pergh .. 1000++ .. gila ah ..

tak pernah dapat cam tuh ..

mungkin pasai ari ahad kot .. uhuh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:30 PM delete

@najihah sahami haha mkn pil perancang ea..adess..mintak kat klinik mish la leh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:31 PM delete

@iPaitakla..aku da jarang update pastu jarang blogwalking..:( masa tk mengizinkan...semangat pun makin hilang..parahhh beb

Reply
avatar
cik aisha
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:41 PM delete

saya lagi la xsubur...huhuu
xpe2 cik aish pasni suburkan semula...hehee...:)

Reply
avatar
Daktechic
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:49 PM delete

huish,.igtkn sp la xsbur td,.hik2,.
sllu2 update ye cik aish^-^

Reply
avatar
Jue
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:49 PM delete

wah subur pe tu
blog Jue & Hanie x smpi 100 views pun per day =)

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:50 PM delete

haha.. apelah.. alah biasala tuh.. takkan setiap masa subur kan.. ada time2 dia dlm sbulan tuh.. hehe.. erk..

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
August 15, 2011 at 2:55 PM delete

sekali sekala tak subur xpe.. haha XD

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:04 PM delete

haah lah cik aish, jatuh merudum.. so lepas ni update selalu eh..? ramai betol view blog cik aish..

>.<

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:06 PM delete

@cik aisha Hehe insyallah..sory kat korang klu aish jarang blogwalking skng :(

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:06 PM delete

@Daktechic :) insyallah klu ada masa terluang..:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:08 PM delete

@Jue
takpe..kene rajin update dan blogwalking..jgn jd mcm aish ni..hihi

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:08 PM delete

@Dzarief Zuhdi tu la..mcm manusia gak kan..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:13 PM delete

@Marya Hana sobs...tula..nafsu nak menghupdate mcm hilang sikit demi sikit..omg.. hehe

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:24 PM delete

biasalah, idea ke laut.. bukan mencurah2 ke ladang gandum.. hahaha..

Reply
avatar
diya
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:25 PM delete

sy lagilahhhh jarang2 nak update cik aish. kdg2 bukak je blog , tatau nak buat ape . hehe

Reply
avatar
August 15, 2011 at 3:36 PM delete

bukan x subur lar aish.. bulan puasa.. blog pon puasa..so slow sikit..kah3..

Reply
avatar
H.J
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:56 PM delete

kena beli ubat subur la kalo macam tu..hak3

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 15, 2011 at 4:27 PM delete

hahahaha..inagtkan tak subur ape. selalu wat title double meaning ye..haip biasak ni.. mungkin kah disebabkan bulan puasa??? lebih seronok update mimpi kan..hehehhe

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
August 15, 2011 at 5:53 PM delete

hahaaha. samo la kite. tak subur dah. ahhahaa.

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 15, 2011 at 6:53 PM delete

kena g jumpa doktor la mcm ni..mkn ubat kesuburan.. kih kih kih

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 7:08 PM delete

@izfanora haaa tau tkpe...kdg2 idea ada tp masa lak takde..sob

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 7:09 PM delete

@diyahaha yeke..adess..tkpe..klu tatau nak bt pe..meh tolong updatekan utk blog aish..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 7:09 PM delete

@b a m b a m ' s aah la..btul tu..bulan posa punya effect la ni.haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 7:09 PM delete

@H.J hheeh...on the way nih..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 7:10 PM delete

@Hanie_Dew haha..tajuk double meaning ea..tu ah kan..nak pk tajuk ingt senang ke. hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 7:10 PM delete

@EYFAalias haha..ala efa masih subur lg..rajin komen2..:)

Reply
avatar
cik chubby
AUTHOR
August 15, 2011 at 8:04 PM delete

cik aish dh x subur ke? ptut la..dh lme x nmpk entry dri cik aish..samala...bz ni..bz wat kuih raya..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 8:28 PM delete

@cik chubby hehe..tu la..dah nak raya ni makin bz lak ..biasa la tu kan..:)

Reply
avatar
Unna
AUTHOR
August 15, 2011 at 9:03 PM delete

hehe takpe cik aish. puasa ni kena kurang berbelog. tingkatkan amalan. ye dak? hehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:03 PM delete

xpe cik aish. mgkn yg sdikt tu ler yg sgt2 di nti2kn oleh peminat2 belog cik aish ni. cm aku ke? ishh.. aku merapu apa lak ni. kes xsubur jgk ke ni...

Reply
avatar
August 15, 2011 at 11:54 PM delete

err. ni namanya apa? haha. macam saya, kemalasan sudah. kekeke.

saya update sehari sekali jika rajin. jika tidak, dua hari sekali update. tgok keadaan idea. kalau hari2 saya update, habis kering idea saya nanti. biar idea yang saya kongsikan mengikut jadual. tak gitu cik aish? :)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
August 16, 2011 at 12:51 AM delete

atia pown sama.. jarang update.. sehari sekali jer skrg.. huhu..

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 16, 2011 at 8:54 AM delete

hahaha..nak piki tajuk memang sangat tak senang.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 16, 2011 at 3:20 PM delete

ni cik aish .. kalau views macam ni tiap2 minggu, cik aish patut tukar kepada ads Innity .. lagi banyak duit masuk sebab Innity serve duit macam kita dapat BE dalam nuffnang.

ramai tak guna sebab minimum sebulan kena ada 10K view .. tp cik aish punya ni seminggu pun dah nak dekat 8k, memang elok sangat laa tukar Innity

patut tuka ok !!
http://www.innity.com/application.php

nanti boleh laa belanja kitorg ..

Reply
avatar
che-a/atiah
AUTHOR
August 16, 2011 at 11:54 PM delete

kite pon dh mls nk update.busy jer.tak sempat nak update2 ni.tmbh agi bulan puasa

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:11 PM delete

huhuhu.. sama lah kita ni.. kadang2.. nak tumpang meratap sekali..

Reply
avatar
August 21, 2011 at 11:49 PM delete

sma la widad.. widad rasa malas sejak akhir ni.. tak tau nape..nak bukak blog pon mals...arrr...tolonggg

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...