CARTA HOT CHOCOLATE!

Hari tu aku tak ingat hari apa, tapi aku ingat yang aku ada plan nak review blogger blogger yang gigih mengkomen blog aku ni. takde la review apa sangat tapi aku suka tengok carta turun naik nama nama yang selalu komen ni. haha. macam carta hot fm pulak rasanya kan??

so ada a few blogger yang memang tegar suka komen komen and aku tak sure if dorang hire bibik ke apa untuk taip komen kat blog ni, sebab yea dorang memang suka komen. ahaks. sayang gila kat dorang ni. korang patut usha blog dorang sebab dorang memang pengkomen tegar lagi gigih! 




jom kita picit header header dorang ni sekuat hati dan perasaan! wwaaccaaa!

so nak tengok jugak minggu depan siapa pulak..thanks ye korang. sayang ketat ketat :p eh korang? takkan tengok je? add la dorang ni. jom kita tambah kenalan ye. bye bye. selamat berpuasa semua!
Previous
Next Post »

30 komen

Write komen
August 4, 2011 at 1:48 PM delete

ni nak majok ni..
aku mane??
hahahahahahaha =p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:52 PM delete

@Far8 budak baik haha..nak buat camne..ko da terkeluar carta..haha..tkpe..t aku banje hot coklat!

Reply
avatar
August 4, 2011 at 2:00 PM delete

@Cik Aish

bestnya cik aish blog dorang kene review,, nak review jugakkkk.. ehhehe

joke :P

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:04 PM delete

wahh..ingt ape la carta hot cokelat nih... hehe... TQ cik Aish!!..:)

slmt berpose!!.. teringin lak nk merasa cokelat neh..:P

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:13 PM delete

@D'ya Marshmello hehe...sbb dah janji aritu nak review pengkomen tegar..cuma tgu masa sesuai..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:13 PM delete

@Dea haha heppp tak posa ke dea ? hahahahaha

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:26 PM delete

trima kasih !! heheh


memang widget tuh pening kot .. kejap naik turun woo ..

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:34 PM delete

teringat pulak sahur tadi minum air hot chocolate..hee

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:57 PM delete

hot chocolatee? owhh, no.. teringt laa plak XP

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 3:02 PM delete

@iPai terima kasih je ke? hulur2 la coklat sekotak dua. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 3:02 PM delete

@Miss Xyz =) tu ah..tuan blog pun da jejeh air liur dah ni . kekekee

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
August 4, 2011 at 3:47 PM delete

cik aish,,, yana ingat carta pasal coklat yang enak lazat... grrrr

pengomen tegar? nama yana x de dalam list lagi! =(

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 4, 2011 at 4:23 PM delete

wawawaa ;)) da nmpk da tu..thanks aish.

jom buka ni sy blnje.tp awk byr eh.hahaha

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 4, 2011 at 4:36 PM delete

huyooo hebatnya mereka... tp abg stalker dgn ipai tu mmg gila komen lahh.. *cakap orang je tau*

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:21 PM delete

jauhnyaaa no 5 .sekarang dah no 9. lagi jauhhhh T__T sobsobb. haha~ sekarang dah jarang sangat2 nak BW tau kak aish. haih, tak tau hantu mana datang sampuk :|

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
August 4, 2011 at 7:16 PM delete

wow! hebat semua ni. hehehee.

Reply
avatar
August 4, 2011 at 8:33 PM delete

aik knp nama rara tak naik pon eh.hmm tipu ni top commentor aish ni.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:39 PM delete

@Liyana Aziz hehe takla..aish pun tatau nak letak nama apa carta ni..letak jela hot coklat. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:40 PM delete

@Abang Stalker hehe..alaa..boleh je..org tu je bizi. kannnn

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:40 PM delete

@Tea Dno haha tau tkpe..tea pun gila komen kann? haha aish nampakkkkk..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:40 PM delete

@.m y z. tu la..huhu nape ye..da tak minat blogging ke ziema?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:41 PM delete

@rara pinkmafia uwaa salahkan widget tu...aish tak tau.. haha

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:44 PM delete

mamat 2 org tue mmg giler bab komen.. huhu..

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 5, 2011 at 2:45 PM delete

haha gila komen tengok keadaan. jika mengizinkan ok le. ;D

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
August 5, 2011 at 4:40 PM delete

baru perasan entry nie.. sayang cik aish jugak..^___^

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:36 PM delete

haha err agak laa. bukan tak minat just macam kesuntukan masa T__T macam mse cepat sgt berlalu.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 7, 2011 at 12:17 AM delete

hahah .. hamboi .. mintak secoklat dua .. takpe2, nanti gathering aku kasi doposen k .. beli coklat tuh

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...