CARTA HOT CHOCOLATE

Hai korang. lama nya aku tak hupdate. satu hari tak hapdate macam seribu tahun lak rasanya. hehe. sorry sangat pada yang komen entry entry sebelum ni sebab aku belum sempat nak terjah korang balik. insyallah hari ni aku terjah ye. tanpa komen korang, sunyi blog ni. sobs sobs. 

minggu lepas punya carta macam tak berapa nak betul sangat sebab widget top commentator aku bermasalah. tapi minggu ni, memang sahih lagi jitu la kan. ada yang terkeluar carta, ada yang menten, ada yang nama baru. mana yang nama baru tu, jom lah kita berkenal kenalan mengeratkan tali silaturrahimmm..amin. 

terima lah coklat yang gedabak ni buat juadah berbuka puasa



so minggu ni ada nama baru. jom picit header header dorang ni sekuat hati dan perasaan!! eeyyaahh..!!
MR.THINKER@ALI
Photobucket



TEA DNO
Photobucket

so minggu depan siapa lagi nama baru yang nak masuk carta ni? rajin rajin kan komen. takde entry baru, komen gak sampai boring. haha. ok bye


Previous
Next Post »

34 komen

Write komen
Tea Dno
AUTHOR
August 11, 2011 at 1:43 PM delete

yes berjaya masuk carta.. hohohoho...

Reply
avatar
August 11, 2011 at 1:53 PM delete

tu diooo , abang stalker ~ hehehe

Reply
avatar
August 11, 2011 at 1:53 PM delete

@Tea Dno

bestnya cik aish masuk carta, nak masukkk jugakkk, (haha, merayu tahap gaban)

Reply
avatar
August 11, 2011 at 1:55 PM delete

malu saya. kekeke. lain kali btau awal lar cik aish. boleh saya bg coklat ke, aiskrim ke. haha. by the way, terima kasih banyak2 lar. terharu ni sampai nak membebel jaa kat sini.

header saya, adaptasi daripada ilmu cik aish. terima kasih dgn ilmu itu.

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
August 11, 2011 at 2:08 PM delete

bila dijah nak masuk carta ni..hee

Reply
avatar
♥ Dea ♥
AUTHOR
August 11, 2011 at 2:12 PM delete

aik tkeluar carta plak.. hehe

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 11, 2011 at 2:32 PM delete

sy punya tk de ke? sy pun org baru jugak..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 11, 2011 at 2:35 PM delete

wah .. tea ada ada dalam list dah tuh .. hehe

tp memang widget yg terbaru ni lagi elok daripada yg sebelum2 ni ..

ni mesti dah tak teruja sgt macam komen widget yg dulu tuh .. hehe

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 11, 2011 at 2:40 PM delete

pergh header itu takleh blah ye .. boleh plak letak eskem kat situ .. haish .

Reply
avatar
August 11, 2011 at 3:12 PM delete

ala tak de g...sedih nyer..widad bz jer...tak kira nak jugak nanti..widad akan usaha ok

Reply
avatar
August 11, 2011 at 3:15 PM delete

saya ni lg la,tak pernah msuk pun....dtg komen slalu jgk....tp xprnh nk ada....hahahahaha

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
August 11, 2011 at 4:43 PM delete

fuyooo! siap ada carta! hehehe

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 11, 2011 at 8:18 PM delete

ntah bile cik ezy nk masok carta ni..
asek terkuar carta je..
hahakk

Reply
avatar
♥ NunaJo♥
AUTHOR
August 11, 2011 at 8:27 PM delete

sis, chantik belog sis, agak2 sis amik upah edit blog or header tak ek? ;)

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
August 12, 2011 at 9:22 AM delete

alamak..name dah takde..hehehe..
dah keluar carta sejak jadi babysitter...hehehe..

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 12, 2011 at 1:18 PM delete

klu Tea Dno dh msuk carta, mmg payah lah.. hihi..

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
August 12, 2011 at 3:56 PM delete

terkeluar carta.. adeih..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 13, 2011 at 7:39 AM delete

npknyer aku xbpluang msk carta ni kn. sedeynyer. hu3....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:37 AM delete

@Amiirah-Cassan hehe..abg stalker mmg kuat komen

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:37 AM delete

@D'ya Marshmello hehe..kne la rajin komen.. hahahahaha..mcm ada unsur paksaan lak kan? :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:38 AM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe...sama2...nak coklat btul pelis

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:38 AM delete

@♥ Dea ♥ ahaks..adesss..tak leh nak buat apa la

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:38 AM delete

@ArulchelseA hehe...org baru la sgt ye..ahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:39 AM delete

@iPaiaah ok la gak..ni pun mtk kat ziema.. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:39 AM delete

@iPaihaha hadiah utk top commentator.. amik la. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:39 AM delete

@Jasmin Ibrahim hehe tak leh nak buat apa la dear..widget ni kdg2 btul2 kdg2 ngeng

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:40 AM delete

@Ezy Chiaki hehehe..takpe cik ezy..cik ezy ttp blogger kesayangan aish

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:40 AM delete

@♥ NunaJo♥ aish amik tapi ikut la ..klu nak request yg canggih2 tak dpt la..hehe..cuma leh buat yg termampu je

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:41 AM delete

@Fazil Hamid haha yeke..alololo comey je jadi babysitter..tahniah!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:41 AM delete

@izfanora hehe ye la..korang mmg rajin komen..thanks :)

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:26 PM delete

haihh lepas ni mesti ditendang ke bawah semula.. dah jarang komen.. hhohoho..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...