CHEER UP AISH......

when i think about my pass..

kali ni aku nak serius pulak. tapi tak lah seserius mana. cuma sekadar jadikan blog sekali lagi sebagai tempat untuk melepaskan. eeww lepaskan apa ye. lepaskan rasa down tu la kot. takkan tempat lepaskan angin kus kus lak kan?

aku sure sangat sangat semua orang ada perkara perkara lepas yang korang rasa macam tak best sangat tapi jadi kat korang. i am sure everybody at some point of their life will do stupid things which they regret. tapi cuma aku nak cakap kat sini. dont felt regret for the past, enjoy the moment now

walaupun kadang kadang ada orang yang akan judge kita berdasarkan apa yang kita buat masa lampau, dont care about these people la ye. get a new start! jangan la sampai kita hukum diri kita hari ni kerana kesilapan kita dulu. ok lah. selamat berpuasa semua. 

cheer up aish.

P/S - aku kalau pagi pagi buta macam ni, memang mood nak feeling je. layan kan aje lah korang ye. sok aku sambung la merapu lagi. 






Previous
Next Post »

11 komen

Write komen
Etong
AUTHOR
August 8, 2011 at 2:06 AM delete

semua kesalahan kita d masa lalu terjadi bersebab. menjadikan kita siapa kita sekarang :)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
August 8, 2011 at 3:15 AM delete

past is past.. let bygone be bygone.. let tomorrow be better than yesterday.. hehehee..^_^

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
August 8, 2011 at 5:42 AM delete

cheer up...jgn sedoh2 :)

Reply
avatar
August 8, 2011 at 6:26 AM delete

cheer up la cik aish. let the past be the past. nothing can you do about that. the fact, the thing that you can do is about you future la. haiz. no need to moral down because some of your stupidity point which you regret it. just focus and keep on focusing about your tomorrow.

apa aku merepek ni? hahaha. sory. :)

er, kenapa ada belog cik aish? baru nak amek lg. hahahaha. :D

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 8, 2011 at 5:56 PM delete

kalau mood ke laut, layan kan jer dulu.. :)

lelama ok lah tue. org pndai jer ckp psl kiter tanpa fikir dulu.. xmatang kot..

btw, header cntik lah aish.. suker tgk.. :)

Reply
avatar
August 8, 2011 at 8:24 PM delete

ada juga orang lain yang feeling camni ek ? ingatkan i sorang je moody sepanjang tahun hahahaha...cheer up aish walaupun u tak cheer up =) hehe..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 9, 2011 at 2:33 PM delete

betul laa .. kadang2 tuh mental breakdown kot .. susah tuh .. n sangat2 bahaya

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 9, 2011 at 2:33 PM delete

n yup, memang kena cheer up n enjoy d moment !!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 13, 2011 at 7:29 AM delete

ituler yg dipanggge MUHASABAH DIRI. dr pengalaman2 lalu. elok utk kite. sb ia buat kite beringat utk xulang kslpn. all d stoopid mistakes. & yg plg penting, buat kite GAGAH utk trs mllui sisa2 khdpn yg msh tggl...

Reply
avatar
August 13, 2011 at 2:22 PM delete

@Anonymous

betul kata anonymous nie. saya setuju walaupun dia seorang anonymous. :)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...