CUBA TEKA BLOG SIAPA NI?

salam. hai korang. jom kita sambung review blog yang masuk top 6 contest haritu. hehe. tak selesai lagi? tinggal satu je lagi. sorry. nak review kena ambik mood dulu. hehe. tapi kali ni aku taknak bagitahu blog ni kepunyaan siapa. sebab aku tau korang sume mesti kenal blogger ni. ce teka ce teka.

Photobucket
tagline dia ni aku tak tahu nape. adakah dia suka menyanyi dan menari? hehe

atas ni dia punya header. dia pakai flash header. cool kan? sebab tu masuk top 6 contest aku haritu. tapi tak menang. sebab contest aku kan tajuk dia blog biasa je tapi cool. blog ni da cool da. tapi blog ni bukan blog biasa biasa je. dah luar biasa dah aku tengok. haha. femes kot blog ni. so aku taknak la bagi dia menang. haha. korang tak kenal ke?

blog ni rajin gak masuk contest yang aku buat. hehe. dulu dia masuk contest sidebar paling smart. tapi kecundang sebab masa tu blog dia tak se semart macam sekarang.  hehe. lepas tu dia masuk contest ni lak. ha bagus dia ni sudi gak menyapport blogger pinggiran macam aku ni. :)

blog ni lately memang kuat gila update. aku pun tak tahu mana dia datang kerajinan dia tu. setiap entry dia sume nya berinformasi. tak adalah merapu rapu macam blog aku ni kan? sekali tengok, entry entry dia macam blog aku serius pun ada jugak. so aku kategorikan blog ni sebagai informative blog. ahaks. suka suki je aku kan?

oklah korang ce teka blog sapa ni? siapa dapat jawab, aku bagi doposen. doposen cukup la! BE dah kedekut dengan aku nih. sob sob. BE kemut!
Previous
Next Post »

33 komen

Write komen
August 3, 2011 at 12:01 PM delete

belog siapakah itu? Nak tahu! Seriously btau, sy x tahu sbb saya masih noob lg dan perlu mengenal mereka semua. :)

Reply
avatar
August 3, 2011 at 12:37 PM delete

first time lahh aku tgk
blog dy ni.....
wehhh rajin kot dy ikut
contest kau...
tapi kau tak nak bagi dy menang gak kn???grrrrr kesian kot..hihi

Reply
avatar
L
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:44 PM delete

dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

Reply
avatar
Cik Bunny
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:00 PM delete

jawapannya blog Penulis Senja. Tengok gambar sahaja dah tau =)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:09 PM delete

kenal je blog luar biasa tu..hehehe
apa2pun yang da berlalu kita biarkan berlalu yer....
cian juga dkt beliau kena hentam habis.....apa2pun semoga kembali aktif berblogging :)

Reply
avatar
Acik
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:19 PM delete

halamak, cam blog seseorang tp tagline x sama plak ...
blog sape tu?

Reply
avatar
Dea
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:24 PM delete

hehe..sapekah??.. nk g terjah jap..:P

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:25 PM delete

xtau lah blog sapa nie.. cam xpnh tgk lg jer..

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:33 PM delete

tak kenal la...kih kih kih..

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:34 PM delete

macam penah ku tengok header ini tapi di mana yaa. alaa penah tengok tapi tak ingat sape T__T

Reply
avatar
August 3, 2011 at 2:21 PM delete

flash header? wahh..teringin nak ada flash header. hehe

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:39 PM delete

cik aish .. saya nak terjah tapi link belog ye takde .. sampai ke blog cik aish ada laa .. apekah itu blog ye ? heheh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:09 PM delete

@iPai dah nama pun suruh teka kan..takkan aku nak bg link blog tu. hehe..teka lu, next entry aku gtau sapa.. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:09 PM delete

@najihah sahami tau tkpe...nk bt tk reti..nk order mcm tak suka lak..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:10 PM delete

@Dea terjah la..klu jumpa..hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:10 PM delete

@Acik ehehe...next update bru aish gtau..lalalal

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:11 PM delete

@ecadwinkyasha ahaks..yup...jgn disebabkan jatuh sekali, trus down..kan... maju lah blog utk negara. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:11 PM delete

@Far8 budak baik lau leh nk bg menang..tp takde rezeki la tu kot..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:11 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe next update aish roger siapa ye.. :)

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:56 PM delete

tak tahuuuuuuuuuuuu! blog sape? ehehe

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 3, 2011 at 7:23 PM delete

err cam penah tengok. alahai lupa lah. xDD

Reply
avatar
August 3, 2011 at 7:47 PM delete

@Cik Aish

next update? Okay2! I'm waiting fo rit. :D

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:06 PM delete

xtau ler. cik aish tau...? :-p

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 4, 2011 at 12:43 AM delete

laaa suh teka ke .. hmmm

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 4, 2011 at 12:44 AM delete

alamak .. saya bloger baru, tak kenal ramai org lg .. uhuh

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:11 AM delete

xde pun next entry tak cite pun pasal header ni.tak baik mungkir janji

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 4, 2011 at 9:43 AM delete

blog penulis senja jugak. lalalala~

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:16 PM delete

@Hanie_Dew hahaha...next entry la..alaaaa korang ni takkan tak kenal. haha...follower dia ada 2 ribu lebih..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:47 PM delete

@Cik Aish
alamak .. tak habis teka ekh ? td search google pon takde jumpa blog dgn tag tuh pon

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
August 4, 2011 at 4:43 PM delete

senang je ni! blog penulis senja nih.. haha XD klu x silapla ..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 6:44 PM delete

@iPai haha gigih ko search google kan...setakat ni ada 2 org je teka dgn betul..tp aku tak publish lg komen dorang,. hahaha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...