ENTRY YANG MALAS

Salam. 
ok sebelum aku membebel lagi panjang, aku nak bagitahu kat korang blog yang dimaksudkan dalam entry Cuba Teka Blog Siapa ni? blogger yang dimaksudkan adalah PENULIS SENJA. so korang boleh terjah blog dia ok.


haha ni je yang berjaya jawab dengan betol. eh dah macam pop kuiz lak aku rasa. takde hadiah tau. ni suka suka je. haha. ok sekarang aku nak tanya, header ni blog siapa? haha siapa dapat jawab aku bagi pakej percutian 3 hari dua malam di rumah masing masing.
Photobucket 

rindu pulak dekat header lama ni. rasa nak upgrade blog lagi la. boleh tak? rasa macam nak upgrade blog ni so that bila orang masuk rasa macam terliur nak makan coklat. haha. oklah. sekian je entry malas aku hari ni. memang betul betul malas ya rabbiii ya ampun!


P/S - tengah merajuk dengan Jabatan Pendidikan Negeri Sembilan. uwa. so sindrom merapu makin menjadi2. maaf maaf maaf

Previous
Next Post »

23 komen

Write komen
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 5, 2011 at 12:53 PM delete

dh tntu2 nye header tu milik cik aish..
kehkehkeh..

Reply
avatar
August 5, 2011 at 1:05 PM delete

widad suka header yang lama tu ;)

Reply
avatar
August 5, 2011 at 1:34 PM delete

huhu, mesti la header cik asih,.sudah terang lagi bersuluh.hehe..

Reply
avatar
❤ eyeme ❤
AUTHOR
August 5, 2011 at 1:38 PM delete

header cik aish lor.. haha.. coklat itu mmg xleh lari dah.. omjay! bulan pose ni lg nmpk sdp coklat!

Reply
avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
August 5, 2011 at 1:55 PM delete

eh, btul? yeay! dpt percutian kat rumah sndiri.. hekhek..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 5, 2011 at 2:20 PM delete

owh dia ke ? tak kenal .. hehehe ..

nape dgn jabatan pendidikan?

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 5, 2011 at 2:42 PM delete

kehkehkeh. yes yes. ;p

knape pulak dgn jbtn pndidikan tuh?

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 5, 2011 at 3:09 PM delete

haha kalau header ni tak payah teka, dah tau dah. dah terang jelas lagi nyata tanpa dengung, besar2 nama belog cik aish. haha :P

Reply
avatar
August 5, 2011 at 3:30 PM delete

Header lama style. tapi yg pnting perisian dia. Hehehe.

skg ni dah pn trliur nak makan coklat. kalau dah upgrade, bukan terliur dah. menjejeh terus kot. :p

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 5, 2011 at 3:41 PM delete

hihi.. tue header tuan tanah .. :P

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 5, 2011 at 4:32 PM delete

cepat la tukar layout.nak tgk cekelat.
eh eh nanti sian kat orang pose.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:27 PM delete

@Ezy Chiaki yea..cik ezy menang pakej percutian tu. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:28 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY yeke..tu la..aish nak tukar tak lama lg..tgh cari idea. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:28 PM delete

@D'ya Marshmello hehe...terang sampai naik silau kan.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:28 PM delete

@❤ eyeme ❤ haha..tu la..tgguuu blog ni akan diupgrade menjadi sekotak coklat. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:31 PM delete

@iPai huhu merajuk sbb...emmmm ada la..huhuhu..sedeyy

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:32 PM delete

@Tea Dno hahah tea punya komen tu terpaksa tangguh utk dipublish kan aritu. hehe..

emm pasal jpns tu, biar lah rahsia..tp mmg merajuk ngn jpns.. sobs

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:32 PM delete

@.m y z. haha tanpa dengung ea..adesss mcm belajar tajwid lak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:33 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe tu la..tgu la aish upgrade sampai rasa kamu nak mkn laptop sdiri. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:33 PM delete

@izfanora haa btol...tahniah..menang hadiah utama. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:34 PM delete

@Hanie_Dew haha tu la..takpela..sj buat dengki. biar org jejeh2 air liur..alaaa tp idea lum mari lg camne nk upgrade ni

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 8, 2011 at 9:10 AM delete

@Cik Aish haa header tukar sudah. lagi cute kalau ada gmabar coklat yang kiut kiut nari nari.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...