GAMBAR MASUK SURATKHABAR LA!

Pergh. tajuk entry memang tak boleh belah. kalau la aku yang masuk paper, memang retis rasanya. hehe. pagi pagi lagi akak aku dah call suruh beli berita harian sebab artikel dia masuk paper.

Photobucket
my sis (Rozlinda Yahya) beraya di negara orang lagi buat kali kedua. huhu. nak buat camne. dalam kotak biru tu my sis, kotak kuning tu abang ipar aku,  Mohd Arif Tun Abdul Hamid and dalam kotak pink tu anak dorang Sofea. oh ingat lagi tak cerita pasal Sofea, polis dan neraka? hehe. 


Photobucket

Happy Ramadhan dan selamat menyambut hari raya di negara orang. dodol tak de kat sana ye. nak den hantar lagu raya tak? ahaks. saja bakar akak aku kasi panasss..=p
Previous
Next Post »

15 komen

Write komen
Abang Stalker
AUTHOR
August 24, 2011 at 6:42 PM delete

apa lg aish..htr dia kuih raya la.awk kn pndai bt kuih raya ;)

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 24, 2011 at 6:43 PM delete

masuk surat kaba ye..dahsyat lah..sy pun masuk jugak tp bhgian mintak bantuan tu..kih kih kih

Reply
avatar
August 24, 2011 at 8:05 PM delete

saya rasa cik aish kena buat 'kad raya dari gua untuk lu' untuk kakak di sana. kekeke.

macam syok jaa beraya di perantauan.

Reply
avatar
munira hashim
AUTHOR
August 24, 2011 at 8:13 PM delete

waaa.........bestnye akak dia ada kat obersi..huhu

Reply
avatar
August 24, 2011 at 8:39 PM delete

Eh... Yang paling kanan tu bukan aish ke? Yang dukung baby tu... Hehehehe....

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
August 24, 2011 at 8:53 PM delete

Dorang stay kat sana kenapa?!!

Lama lagi ke kakak awak tu kat sana?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 24, 2011 at 9:21 PM delete

@Abang Stalker manede pandai sgt..tak sume aish reti buat la..huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 24, 2011 at 9:22 PM delete

@ArulchelseA hehe..adess..bantuan apa lak tu...meh sni aish nak hulourkan bantuan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 24, 2011 at 9:22 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe..tu la..akan dipertimbangkan..=p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 24, 2011 at 9:23 PM delete

@munira hashim best?? huhu takde salah sorang adik beradik di bulan2 mcm ni tak best tau.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 24, 2011 at 9:23 PM delete

@sayanakhiburan wahh..bukan la..huhu..aish lum married lg ye

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 24, 2011 at 9:23 PM delete

@Cik RoSs ikut husband keje sana. thn dpn balik..tp tk konfem, huu

Reply
avatar
diya
AUTHOR
August 24, 2011 at 10:05 PM delete

sedihnya kalau beraya jauh2 dari negara sendiri, hukhuk

Reply
avatar
August 24, 2011 at 10:41 PM delete

mesti sedih kan dok jauh22.huhu...

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 26, 2011 at 4:22 PM delete

haha.. tak baik sungguh no... ;p

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...