KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU

 ini adalah post melekat. sila scroll bawah untuk entry baru ye.

Yea lama gila tak buat segmen. rasa rindu pulak. disebabkan raya tak lama lagi, aish nak buat segmen untuk blogger blogger sama sama meriahkan suasana hari raya ni dengan banner ala ala kad raya pada blogger yang korang suka, admire atau pun apa2 je la kan. (kalau boleh nak besar besar macam banner aku kat bawah ni) 

semua kad kad raya tu akan aku tepekkan dekat entry melekat sepanjang HARI RAYA nanti. kad raya tu akan aku link ke blog korang. so boleh lah promote sekali blog korang kan.



caranya?
1. buat entry bertajuk KAD RAYA GUA UNTUK LU
2. tepek banner di atas dan link ke blog ni. 
3. letakkan gambar kad raya korang serta tag kan nama blogger yang dituju
4. tinggalkan link entry tu dekat ruang komen ni.

nak tulis ucapan yang berunsur kan lawak ke, sweet sweet ke, atau pun nak buat pantun pun boleh. ikut kreativiti. 

gambar kad raya, kalau nak copy dari website lain, boleh, tapi kalau boleh, edit la sikit sikit supaya nampak hasil tangan korang tu kan. yang penting mesti ada ucapan korang dekat gambar kad raya tu. 

tarikh tutup segmen adalah pada 30 Ogos 2011. 
P/s - gambar banner segmen tu pun ala2 kad raya gak kan? hehe

Previous
Next Post »

53 komen

Write komen
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 5, 2011 at 10:37 PM delete

best ni!
nanti nak join..
hehekk..
kene carik idea dulu nk wat kad raya..

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
August 6, 2011 at 12:03 AM delete

nanti kalau ade idea nak wat kad ngan mengarang panjang berjela jela dijah join ye..hee

Reply
avatar
Popoi
AUTHOR
August 6, 2011 at 1:55 AM delete

menarik tertarik contest nie mmg dbomb~~ ^^

Reply
avatar
August 6, 2011 at 6:27 AM delete

Gambar ikut suka2 hati? Macam mana nak btau penerima? kena btau sndr? ok. faham sudah. on my way to think about it. :)

this is awesome segment! :)

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
August 6, 2011 at 8:44 AM delete

menarik ni~ hantar kat raya melalui blog je..

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
August 6, 2011 at 10:01 AM delete

wah..banyak kad raya nak kene buat ni..
tapi ade ke org nak buat utk saye..
hehehe..tak dpt kad raye pon takpe..janji dapat duet raye..huhuhu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 6, 2011 at 1:11 PM delete

@Ezy Chiaki hehe jom join! aish pun nk bg kad raya gak..kat sorang blogger ni. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 6, 2011 at 1:11 PM delete

@khadijah ok dijah! i'm waiting..tayah berjela pun takpe..hehe..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 6, 2011 at 1:13 PM delete

@Mr.Thinker@Ali gamba ikut kretiviti la..nak copy dari website pun leh..tp ucapan tu mesti la tulis dekat gamb tu ye.. haa tag je nama blogger yang bertuah tu..pastu gtau la mereka..:)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 6, 2011 at 1:13 PM delete

@Fazil Hamid haha klu nk join segmen ni, buat satu cukup la! haha..

Reply
avatar
August 6, 2011 at 1:31 PM delete

wah mcm best
kna cri idea nie

Reply
avatar
August 6, 2011 at 3:14 PM delete

best nyer,.... nanti nak join la

Reply
avatar
August 6, 2011 at 5:59 PM delete

@Cik Aish

Ok2. I got it. Blogger yg kita tag, boleh lebih daripada seorang?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:45 PM delete

@Mr.Thinker@Ali sorang blogger utk satu kad je la..:p

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 7, 2011 at 12:11 AM delete

pergh .. kalau dah bgtau penerima ye siapa, kira kantoi laa kita jadi admirer dia .. haa .. cam ne ..

Reply
avatar
August 7, 2011 at 12:47 AM delete

malu lar nak kirim kat blogger tuh..kang kantoi..!! hahahahha.. :P

Reply
avatar
August 7, 2011 at 2:19 AM delete

lagi satu, khas untuk blogger je ke? kalau nak bg kawan kat fb boleh? kiranya, tag fb dia. :)

Reply
avatar
M@M@ SH@RIDZ
AUTHOR
August 7, 2011 at 11:13 AM delete

cam best jer.... cam ner nak startnyer nak try jugak la nanti

Reply
avatar
Memey Baharom
AUTHOR
August 7, 2011 at 4:41 PM delete

besttt nie . nak try jugak lah ;)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 7, 2011 at 11:03 PM delete

ish.. ttggl ler aku nmpknye... :-(

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 8, 2011 at 4:22 PM delete

wokeh sudah join .. cik aish tolong semak ye ..

sebab ada banyak penerima dia .. cam ne ?

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 9, 2011 at 2:20 PM delete

eh aku sorang je ke yang masuk ?

Reply
avatar
August 9, 2011 at 5:57 PM delete

on my way. mencari idea lagi. :D

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 9, 2011 at 8:41 PM delete

ok dah join!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-dari-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
August 11, 2011 at 2:25 PM delete

dh join ^^
http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
August 11, 2011 at 3:06 PM delete

owh..i like this segmen very much...nnt dh siap HAn hantar ye..heheh :D

Reply
avatar
Bella
AUTHOR
August 11, 2011 at 4:07 PM delete

Thanks sbb tag..
InsyaAllah nanti saya join...^^
P/s : nak taruk apa ek kat nanti???

Reply
avatar
mira
AUTHOR
August 11, 2011 at 4:38 PM delete

menarik :)

nnti nk join juga.

Reply
avatar
Bella
AUTHOR
August 11, 2011 at 4:56 PM delete

http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Dah siap...^^

Reply
avatar
August 11, 2011 at 10:38 PM delete

err. dah mula ramai yg join. ada 29 hari untuk berfikir secara matang dan buat yg terbaik. :)

Reply
avatar
Aina
AUTHOR
August 12, 2011 at 7:51 AM delete

bagus segmen ni.tak sempat nak create kad raya sendiri laaa...

Reply
avatar
August 12, 2011 at 11:30 PM delete

einz da ciap wt en3....sila la lihat ^_^

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
syapik naser
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:27 PM delete

http://billomanggo.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

saya join..

Reply
avatar
August 16, 2011 at 5:31 PM delete

wa....boleh tahan gak segment ni...terbaik lah...sat gi aku join
hehehe

acap
Lagi KADRAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

Reply
avatar
An-Nisa'
AUTHOR
August 17, 2011 at 11:53 PM delete

saye nak join jugak ! =]

http://url-blogsaia.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
August 22, 2011 at 6:01 AM delete

Helo Cik Aish..
Sy join ek.. bukak lagi kan??hehe

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
August 23, 2011 at 8:40 AM delete

wahhhh lame tak join segmen.nk join gak lah =)

Reply
avatar
August 25, 2011 at 12:59 AM delete

cik aish, akhirnya saya turut serta.

http://blogthinkeryo.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

selamat hari raya. :)

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
August 25, 2011 at 9:27 PM delete

Join...tetiba datang angin rajin edit2 kad raya..hahhahaha :P

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
Saiazuan
AUTHOR
August 26, 2011 at 5:22 AM delete

slmt hari raya juga ;)

Reply
avatar
Elie Lily
AUTHOR
August 26, 2011 at 5:51 PM delete

camat hari raya! jangan lupa duit raya untuk elie ya! :D

Reply
avatar
amad_bobo75
AUTHOR
August 27, 2011 at 8:05 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
amad_bobo75
AUTHOR
August 27, 2011 at 8:06 PM delete

Slm, na join gak...hehe.
follow blog i gak ea...

http://adaapadengan.blogspot.com/

Reply
avatar
amad_bobo75
AUTHOR
August 28, 2011 at 4:13 AM delete

Slm, da join...hehe, Selamat Hari Raya, maaf zahir batin...mntak tunjuk ajr, sy bdk baru blajar...=)

http://adaapadengan.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar
August 30, 2011 at 6:55 PM delete

entry done!! jemput2 review... salam eid mubarak...maaf zahir batin.. =p

Reply
avatar
August 30, 2011 at 6:56 PM delete

lupe nk kasi link entry =) jmput2 ea..

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...