KAD RAYA 'HAND-MADE' UNTUK PP EPAL!

Salam. Selamat berpuasa korang semua. dah 2 hari aish tak update. sebab sabtu ahad memang agak pack sikit dengan jadual. family ajak buka puasa luar la, ajak shopping raya la, huhu, sangat letih okay. hehe. so balik pada topik asal. aish dah bagi kad raya untuk pp epal. hand made je. sebab buat dengan tangan sendiri lagi afdal dari beli kat kedai buku tu. dan lagi cantik. cantik ke? tak la cantik sangat tapi puas hati. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

kredit untuk blog Kerana manisnya epal sebab aish telah menculik doodle dia yang comel untuk print out dan tampal dalam kad ni :)

P/s - nak tempah kad raya dari aish? tahun depan k. hahahahaha
Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
iPai
AUTHOR
August 21, 2011 at 2:13 PM delete

wewwiititt .. suweet ye .. haha

Reply
avatar
Ct Aja
AUTHOR
August 21, 2011 at 3:01 PM delete

comeinye..saya pon wat sndiri...hi3

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
August 21, 2011 at 3:19 PM delete

sweetnyee cik aish:)) jeles !! hehe

Reply
avatar
August 21, 2011 at 3:47 PM delete

argghhh..!!! So sweet. :)


saya yg melihat pun terasa terharunya itu. :)

Reply
avatar
August 21, 2011 at 4:00 PM delete

ewahhh, sweetnya ayat die..huhu, lawa..nak tempah la kad raya dekat cik asih? boleh? hoho

Reply
avatar
August 21, 2011 at 4:36 PM delete

terbaik r cik aish....besar ka???

Reply
avatar
Abang Stalker
AUTHOR
August 21, 2011 at 5:34 PM delete

haha..untung la.:) sat g tkr nm,pipi epal celup coklat.sbb da sweet sgt.

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 21, 2011 at 8:04 PM delete

buat sendiri lg berbaloi..
lagi la si dia bertmbah sayang..
hihikk..

comel bukan maen lagi kad raya..
untung la pp epal tu ye..
=)

Reply
avatar
mary ann ;)
AUTHOR
August 21, 2011 at 9:34 PM delete

nak jugak! hehehe


cantik lah. ;)

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
August 21, 2011 at 10:47 PM delete

waahh untung pp epal dapat kad raya hand made lagi dari buah hati zaman sekarang ni susah nak dpt kad raya dah kan?

Reply
avatar
August 21, 2011 at 10:51 PM delete

so romantik...kalau widad beli jela yang mapu..heheh...

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
August 21, 2011 at 11:52 PM delete

thx 4 hari raya kad syg..
hehe
luv u much more than yesterday :D

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
August 22, 2011 at 11:47 AM delete

alololo.. sweetnya dia!! ehhehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 23, 2011 at 12:27 AM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY tkpe..beli ke buat ke, yg penting ikhlas :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 23, 2011 at 12:28 AM delete

@Hazirah Hamid aah..hehe tu la..tkpela..cara masing2..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 23, 2011 at 12:29 AM delete

@Ezy Chiaki hehe..tu la.harap2 dia simpan la..penat buat tau. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 23, 2011 at 12:31 AM delete

@Abang Stalker adess..camtu lak..taknak la sweet sgt..kencing manis t.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 23, 2011 at 12:32 AM delete

@Jasmin Ibrahim kecik je...hehe..besar2 t tak muat sampul lak

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...