KUCING PALING AISH SAYANG

Entry kali ni aku nak sharekan dengan korang gambar kucing aku dari dia kecik sampai la dia dah bergelar ibu sekarang ni. aku sayang dia sangat sangat sebab dia manja. ye. kucing memang manja. tapi manja dia ni pelik sikit. dia sangat gigirl. belum demam, tapi badan panas sikit, gaya macam demam teruk. malu aku dengan doktor bila doktor check kata, "dia tak demam ni. cuma mengada ngada sikit je."  huhu. hampeh dokter.

ni masa dia baru lahir. debab jugak la
Photobucket


dari kecik lagi dia dah tunjukkan kegedikan dia
Photobucket


masa ni dia dah jadi kanak kanak riang
Photobucket



Photobucket


dan dia jugak hyperaktif
Photobucket


dan pandai berlakon supaya orang tak marah dia jatuhkan pasu tersebut
Photobucket


masa ni dia dah jadi anak dara. auw
Photobucket


dan ni gambar terbaru dia. dia dah jadi wanita berkerjaya.
Photobucket

see? nampak tak perbezaan? walaupun dia dah tak kebabom macam dulu, tapi still lagi menawan. ramai pakwe pakwe yang tunggu turn nak masuk minang dia. tapi aku sebagai tuan rumah, kene soal selidik dulu bakal menantu aku. keje apa, duduk mana, makan apa, hehe. jadi last last dia kahwin jugak dengan pilihan aku. dan dapat la anak yang comel. anak dia next entry k.


Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
Miss A
AUTHOR
August 17, 2011 at 3:36 AM delete

comel lah kucing awk,cik Aish.auww geram gileww,seyus!

Reply
avatar
August 17, 2011 at 4:02 AM delete

sangat comelllllllll... tua2 pun comel.. masa kecik lagi lah... tidur pun comel.. pendek kata semua comel la.. =)

Reply
avatar
August 17, 2011 at 5:29 AM delete

kahkahkahkah.....apa la cik aish ni....tp kiut r yg dia blakon tkut kna marah sbb jatuhkan pasu tu.....tp syg....sy xsuka kucing....hehehe

Reply
avatar
August 17, 2011 at 6:16 AM delete

alalala. comelnya! suka tgok gambar ia yang kelima. kena kata 'ia' bukan 'dia' kan? hehehe. :)

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
August 17, 2011 at 6:50 AM delete

wah..dah boleh buat novel sejarah kehidupan ni...hehehe...

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 17, 2011 at 10:01 AM delete

bagi kat sy la kucing tu...kih kih kih.. bleh ke

Reply
avatar
Ct Aja
AUTHOR
August 17, 2011 at 10:03 AM delete

hahahahhahaaa... nak dtg merisik jugakla, cun ank dara dia..

Reply
avatar
cik chubby
AUTHOR
August 17, 2011 at 11:42 AM delete

comel kucing cik aish...makin dewasa makin slim gak nye yerk..hehehe...

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:05 PM delete

cik aish .. nak sekor warna cam ni leh ?

nak wat kacuk2 .. heheh .. ni kucing kita !!

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/05/meet-ciko.html

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:09 PM delete

pewitt mak kucing.. nak kawan dengan kucing tea tak? ngeee..

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:32 PM delete

huyoo kecik lagi nih.. jadi ibu dah.. hoho.. tapi mmg comel.. :D

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:34 PM delete

nak sekor anak dia.. wahaha.. nak nak nak..

Reply
avatar
August 18, 2011 at 1:40 AM delete

suke tgk pic kucing yg jatuh pasu tue..ngeee

ps:- salam ramadhan cik aish..ah ha pe kabor?

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 18, 2011 at 1:26 PM delete

wwoohoooo..cun gile kowt.

suke sangat yang die belakon masa jatuhkan pasu.

tu belakon ke serender tu.siap angkat tangan lagi.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 18, 2011 at 11:02 PM delete

dulu kucing aku klu tgh men2 ngan anak aku tetiba je belari nek rmh, sohih dia pi bilik ayer sb nk memerut. tp tu dh tggl kngn. hu3x...

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...