LELAKI KENA LAYAN AWEK YANG DEMAM MACAM NI!

korang mesti dah pernah tengok drama paling cute comel lotey ni kan? tak tengok lagi? tak pernah tengok? haish rugi rugi. ok. dalam part ni, aku suka lelaki ni layan perempuan tu time dia demam. haha. layann..zass..




perhatikan dialog di hujung scene ni ye. 
next time i run late, i'll make sure to call and tell you. someone waiting for me, i'm not used to that sort of thing, but from now on, when i'm late, i'll call and explain why i'm late. you, you are not a person who's nothing to me. 

wahhh baik terus demam den kalau dengar dialog macam ni dari pp epal. ahahah

:)


P/s - camna ea bf/gf korang layan korang time korang demam?

Previous
Next Post »

18 komen

Write komen
hidheryusof
AUTHOR
August 14, 2011 at 11:18 PM delete

camne ea kalo sy demam awak layan sy nanti

Reply
avatar
August 14, 2011 at 11:22 PM delete

pewit! u demam ke dear? pelangi suka sangat drama korea ni..best kan? dah la rain sweet dalam ni..auww;)


ades! tak tau lak camne pakwe layan time demam..pakwe pon nonhadooo..=DD

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
August 14, 2011 at 11:27 PM delete

xpenah lyn..die wat bodo je..sbb ble demam..kte kna tdo..so die xkn kaco kte..begitulah lelaki..tp pompuan slalu slh phm yg kte kna diberi perhatian terutama tym sakit..sbnanye gedik je tu..haha..

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 14, 2011 at 11:27 PM delete

full house...memang tgok cite ni dulu..kih kih kih..

Reply
avatar
August 14, 2011 at 11:31 PM delete

alalala. romantik. that's words, so dem touching lar! sob. sob.

Reply
avatar
khadijah
AUTHOR
August 14, 2011 at 11:40 PM delete

suke sangat tengok full house comel.. cik aish nanti mesti dapat layanan istimewe bile demam..hee

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
August 15, 2011 at 3:25 AM delete

kak aish demam ke?
kdrama full house memang sweet, bikin leleh je kalau tengok... hahahahha

erk, kalau yana demam, shrek cakap makan ubat ye.. ayat yg sama even dah 5 tahun! agaggagagagag

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
August 15, 2011 at 8:30 AM delete

dah beploh ploh kali tengok cite ni tak bosan pown. Song Hye Gyo & Rain memang comelllll....

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 12:04 PM delete

@laskar pelangi hehe aah best gila..tgk byk kali pun tk jemu sbb sweet la dorang ni.. :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 12:05 PM delete

@NaNaKyu hahaha biasala perempuan kan semulajadi suka diberi perhatian..especially time sakit. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 12:06 PM delete

@Liyana Aziz hampir2 demam tapi tak jadi. hihi..antibodi kuat!

Reply
avatar
August 15, 2011 at 12:54 PM delete

hohoho..sweett!!hahhaha..

aish..kalau nak pasang banner iklan free tu aish p kat abc.dead...lepas tu daftar as member..hehe..pasangla..t leh mish tumpang.

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 15, 2011 at 1:03 PM delete

@najihah sahami abc.dead? hehe ok ok..nak pasang la..thanks mish!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 15, 2011 at 11:09 PM delete

xtaulah nk kate. tp yg pst dolu2 klu dia demam, aku pon rs cm nk demam jgk. rs nk pitam pon ade. apa org2 skg ckp? ade chemistry? ntahler....

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 17, 2011 at 12:17 PM delete

hihi entah lahh ekkk.. xDD

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon