PP EPAL KELUAR DENGAN PEREMPUAN LAIN..EM

Semalam masa aku pergi bazar ramadhan, aku terjumpa PP Epal. aku mula mula eksaited sebab eh dia pun ada kat sini! boleh la mintak dia belanja ayam percik! lalala. tapi masa aku on the way nak dapatkan dia, ada pulak sorang perempuan datang kat dia. pegang tangan dia. ewah sentap aku tengok.

aku pergi dapatkan dia. tak kira. aku tak peduli. bulan puasa ke bulan syawal ke, aku nak dia eksplen kenapa dia buat aku macam ni. dia mesti bertanggungjawab atas kesentapan aku hari tu. 

Aish : ni sape?? (gila emosi aku masa tu)
PP Epal : ni Elis (muka bajet tak bersalah kenalkan pompuan lain kat aku. huh)

em..plis..jangan la nangis. tapi air mata nak jatuh jugak camne..kurang ajaran betul! masa tu aku memang emosi. ye la. memang la aku ada banyak lagi calon calon lain yang lagi hensem dari dia. tapi aku marah la jugak sebab dia tak bagi notis seminggu awal kot ye pun nak curang kan? ni namanya notis curang 24 jam. aku tak ready lagi nak contact calon calon lain! kann??
  
muka bajet marah kalau pp epal curang

tiba tiba bunyi orang ketuk pintu. 
Mommy : Aish, bangun sahur...
ooh mommy rupanya kejutkan. La mimpi rupanya. mimpi hangit betul aku rasa malam tadi! huh.

aku terus mesej PP Epal. 

Aish : awak, saya mimpi sedih. 
PP Epal : mimpi apa?
Aish : mimpi awak dah tak sayang saya lagi.
PP Epal : laaa tu kan mainan tidur.
Aish : saya sedih.
PP Epal : la takkan saya nak buat camtu. saya sayangkan awak. takkan saya nak buat camtu. awak dah cukup sempurna untuk saya..(bla bla bla skrip yusof haslam pun keluar) *dasar jiwang sedunia!
Aish : thanks awak. janji tau (kau cari lain, aku cari lain gak!)
PP Epal : ok. saya janji. saya nak hubungan kita kekal. (holloh holloh)
Aish : hm. ok. jom sahur. i lebiu
PP Epal : haha gilo

Photobucket
ingat! kalau rasa nak curang, sila bagi notis seminggu awal. sebab aku nak keluarkan segala senjata yang ada. miahaha

P/S - apalah mimpi aku malam tadi. tak best langsung!
Previous
Next Post »

37 komen

Write komen
hidheryusof
AUTHOR
August 2, 2011 at 10:30 PM delete

hahaha..
adoiyai..
tuh kan mainan tido je syg

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 2, 2011 at 10:37 PM delete

mimpi ngeri yg xbest ! xsuka mimpi gini yer..

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
August 2, 2011 at 10:41 PM delete

prnh gak mmpi dak iwan ade pompuan laen..
same je mcm cik aish buat..
terjage je dr tido tros msg die laju2..
kehkehkeh

Reply
avatar
Cik Lyza
AUTHOR
August 2, 2011 at 10:49 PM delete

ingatkn betul2 tadi.ehe

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 2, 2011 at 10:56 PM delete

haha hamboi. kasi notis seminggu awal ye. ;p

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 2, 2011 at 10:57 PM delete

semoga berkekalan ye. kalau naik pelamin, sila lah jangan segan hantar kad. ngeh3.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 2, 2011 at 11:38 PM delete

gila muka brutal gila .. hahahah


ni mesti tidur tak basuh kaki ni.. haish .. hahahah

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
August 2, 2011 at 11:52 PM delete

Huhuhuhuuu...Bikin suspen aje!!!

Betui3..kalau nak curang,sila beri notis seminggu awal..hahhahhaa...

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
August 2, 2011 at 11:57 PM delete

fuhh.. igt betol td.. naseb baek mmpi jer.. sbr jela.. heeeee~

Reply
avatar
August 2, 2011 at 11:58 PM delete

hahahaha...............buat saspen bleh.....ingtkn adik dia ka,kakak dia ka...rupa2nya mimpi.....ishhhhhhhhhhhhhhhh

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:44 AM delete

bleh plak mcm tu ek..ermmm org tgh angau biasa la.. kih kih kih

Reply
avatar
Mun
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:05 AM delete

tak suka betul mimpi2 mcm ni. nasib baik mimpi. no worry :)

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
August 3, 2011 at 3:16 AM delete

wahwahwahwahwah

nightmare sangat kalau dapat mimpi cenggitu!!! grrrrr!
x suke x suke x suke

kalau mimpi cenggini, konfem nangis sampai lebam kalau aduan x dilayan oleh cik yus... double grrrrr

Reply
avatar
August 3, 2011 at 7:13 AM delete

hahahaha. kelakar doe kak.

nasib baik xpena dpt mimpi cmtuh. fuhh~

Reply
avatar
August 3, 2011 at 8:15 AM delete

Hahahaha! Mimpi yg sama macam buah hati saya. sentap masa baca awal2 td. yg pnting, peringatan terakhir tu. notis seminggu awal sbb nk keluarkan senjata. :)

Reply
avatar
GreenJade
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:41 AM delete

hehe kena bg notis tu yg x thn tuh


ekekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:25 PM delete

@GreenJade haha...misti la..leh kt prepare pape yg patot kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:26 PM delete

@A i n n u r A f i f f a h hehe tu la..tak syok tul mimpi camtu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:26 PM delete

@Liyana Aziz ahaks...tu la kan..mmg..time bgn tdo tu pun rasa nk ngis je. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:26 PM delete

@Mun apa la maksudnya tu kan..emnn

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:27 PM delete

@ArulchelseA haha bkn angau..ni da tahap kronik ni

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:27 PM delete

@Jasmin Ibrahim haha..dia tak de adik beradik perempuan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:27 PM delete

@gadis melayu hehe..mintak dijauhkan..ahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:28 PM delete

@Cik RoSs tu la kan..leh gak kt contact calon lain kan. hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:28 PM delete

@iPai tu la kan..aku mmg brutal pun..blog je pink.. puiih. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:28 PM delete

@Tea Dno hehe insyallah..tengs tea.. :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:29 PM delete

@Ezy Chiaki haha tu la..capai henset trus pastu...nak kan kepastian..wawawawa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:29 PM delete

@izfanora tu ah..mimpi la yg best2 skit kan..mimpi dating paris ke

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:41 PM delete

@Cik Aish
ada kaitan ke brutal dgn blog pink ..?? heheh .. takpe laa .. brutal2 tak salah pon .. selalunya brutal2 ni, dia punya keperempuanan sngt ayu .. wakaka

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 3, 2011 at 4:08 PM delete

@iPai
tu la..bukan brutal kene anti pink ke? haha.. ;p ;p ko ni ipai suka bt aku gelak la

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:05 PM delete

smoga mimpi tu hanya menan tido cik aish. len kli nk tido jgn lupa baca AL-FATIHAH tau.. :-)

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
August 4, 2011 at 12:46 AM delete

eh kenapa gelak ? aku dah laa lampi bab gelak2 ni .. org lain dah abes gelak, baru aku paham kenapa ..


hee, kadang2 pink + brutal memang lagi menarik .. OMG =owh menarik gila

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:47 AM delete

miahahahahahaha..
tergelak2 sy...adoi la cik aish nehhh..laen kali bace doa!kn dh mmpi..tp xpe la..at least hidher taw la awok mmg sygkn die kn..kn...??ololo...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:19 PM delete

@iPai haha..oowh menarik gila ! okkk..haha..aku pun tak paham nape gelak..aku pun lampi gak ni kdg2.. kekeke..tu lum dpn2 lg..jeng jeng jeng

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:19 PM delete

@NaNaKyu hehe...yela..klu boleh biar dia la yg last..dah penat la nk frust2 lg ni.. heee

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:44 PM delete

HAHAHAHAHAAHA adoiii gelak sorang2 baca entry ni. ni mesti kes tido tak basuh kaki ni. haha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...