SPECIAL OFFER UNTUK LETAK IKLAN DAN BANNER!!


Since ada a few people yang mesej aku dekat inbox facebook tanya macam mana nak letak iklan untuk promote produk dorang dekat dalam Belog Cik Aish ni, so ni lah offer yang aku tawarkan ye. 

ada dua cara nak letak iklan korang dalam Belog Cik Aish
cara pertama - letak banner korang dalam blog ni dan aish akan buat satu entry tentang produk korang tu. 
cara kedua - letak banner je tak perlu buat entry. 

Harganya macam mana?
kalau cara pertama - RM4 untuk entry + RM3 untuk banner = RM7
kalau cara kedua - RM3 untuk banner = RM3

berapa lama aish akan letak banner iklan korang tu?
1 bulan - RM3
2 bulan - RM5
3 bulan - RM8 

saiz banner yang aish nak?
150x150 atau 125x125 sahaja. 


P/s - contoh entry yang aish promote untuk satu produk ni boleh tengok dekat SINI

P/S/S - kalau berminat, boleh add aish dekat facebook. kita discuss sampai lebam.

P/S/S/S - pembayaran dibuat dalam bentuk topup. bukan wang tunai.
Previous
Next Post »

17 komen

Write komen
EYFAalias
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:33 PM delete

wahh. dah boleh letak banner. ehehe.

Reply
avatar
mary ann ;)
AUTHOR
August 25, 2011 at 3:21 PM delete

jap nak pikir nak letak iklan apa kat sini..hehehehe ;)

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
August 25, 2011 at 3:30 PM delete

pasni leh ar msg ngan pp epal..topap bykkkkk!! ahhaha!

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
August 25, 2011 at 5:24 PM delete

wewittt.. cambest je. hoho.

Reply
avatar
August 25, 2011 at 5:29 PM delete

pergh..bisnes mkin meluas. :) bgs2.cpt kwin nti. :D

Reply
avatar
❤ eyeme ❤
AUTHOR
August 25, 2011 at 5:31 PM delete

whoa! mlm ni mau buat banner la. harus kne letak kt cni.. hik3!

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
August 25, 2011 at 10:21 PM delete

wah, semakin maju dah blog dier.. bestnyer.. :)

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
August 25, 2011 at 10:44 PM delete

waahh menarik ni.. bgus2..

Reply
avatar
August 27, 2011 at 2:54 PM delete

topup? nanti kantol no cik aish. atau..... bg no topup pada cik aish caranya? :)

saya rasa, dalam banyak2 blogger, tempat cik aish paling berpatutan. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:03 PM delete

@EYFAalias hehe ni bukan banner exchange ye..ni utk promote bisnes kawan2

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:03 PM delete

@mary ann ;) ada buat blogshop ke? klu ada leh la aish tolong promotekan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:04 PM delete

@Cik Bambam hehehe...tu la.tu motipnya. muahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:04 PM delete

@Iz.Eusof (Abg Stalker) takdela bisnes sgt pun..sje2 isi masa lapang. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:05 PM delete

@❤ eyeme ❤ hehe klu nak exchange banner, free je la..g kat menu tab aish, bahagian banner, kt tukar banner ye

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:05 PM delete

@izfanora hehe slowly..setapak demi setapak. :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
August 27, 2011 at 3:06 PM delete

@Mr.Thinker@Ali hehe..takde la..aish takkan publish no fon..nnt ramai lak peminat misteri kacau. hahahahaha...fb kan ada..

Reply
avatar
September 2, 2011 at 9:02 AM delete

waa...dalam bentuk topup..hehehe..kreatif2...:)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon