ADA TAK CONTEST BLOGGER PALING MALAS UPDATE?

Ok. Sekarang aku dah pandai pergi kerja dan balik kerja dengan public transport. yabebedu! Jadi Isnin sampai Jumaat adalah harus untuk aku memandang Belog Cik Aish hidup sedap macam makan coklat ni dengan sebelah mata. terpaksa buat buat taknak layan (tapi malam malam sebelum tido, jenguk jugak kejap) 

Kepada korang yang singgah mencuri coklat dalam blog ni, sila lah tinggalkan link dekat ShoutBox atau pun komen la satu dua walaupun hanya komen perkataan "setuju" atau pun "aish, tumpang singgah curi coklat". Weekend nanti aku akan jenguk dan click nuffnang korang. wah janji manis mu.

"kau ni pemalas macam kucing!"
BLOGGER PALING MALAS HUPDATE
Disebabkan aku dah tak mampu nak menghupdate blog ni dengan sekerap yang mampu, aku nak tanya kat sini, siapa siapa yang ada buat contest "Blogger Paling Malas Update" bagitahu aku cepat cepat. sebab aku macam berminat nak join dengan harapan aku akan menang hadiah pertama  T___T

Sekarang aku kena tumpukan perhatian pada tugas aku pada negara. eh tak tak. aku bukan perdana menteri. mahu pun menteri pembangunan wanita. bukan bukan. aku nak fokus pada kerja baru ni. nak ingat ingat balik topik finance analysis yang aku tinggalkan dulu. lamanya tak sentuh tajuk tu. now kena study balik.

p/s : Walau macam mana pun, Ahad ni aku nak release otak aku dengan melayan movie Bini Biniku Gangster. waa..korang tengok tak trailer dia yang part lotion memancut tu? aku tak paham la. cer eksplen. T___T

bye. aku terkeji.

Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
azira
AUTHOR
September 19, 2011 at 9:44 PM delete

aish..kalau ada contest yang macam aish cakap tu, sure zira nak join punya,,,haha lately ni malas betul nak update...hukhuk

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
September 19, 2011 at 9:47 PM delete

cuak aku..de ke contest cam tu kih kih kih

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
September 19, 2011 at 10:03 PM delete

haha. tak de jumpa lagi lah contest mcm tu. mungkin lepas ni akan wujud. ekekeke


mana coklat nya? tak nampak pon. ;)

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
September 19, 2011 at 10:43 PM delete

hahahah samelah kite...agak malas nak update weeee

Reply
avatar
Roshaida
AUTHOR
September 19, 2011 at 11:55 PM delete

wah...jom2 setardyy balik finance analysis..yg banyak ratio tu kan???

hihihihi

Reply
avatar
ijA
AUTHOR
September 20, 2011 at 12:16 AM delete

tibe2..kali ini..rajin mengupdate blogku..dulu sampai xde idea.. + malas nak updates blog..

Reply
avatar
Cik TeN10
AUTHOR
September 20, 2011 at 1:13 AM delete

hahaha.. faham sgt dgn perasaan malas nk menghupdate tu.. kdg2 bila musim rajin dtg sehari update smpai 2,3.. tp kl mood malas dtg mmg bersawang lah belog.. hehehh

selamat bekerja !!:)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
September 20, 2011 at 1:51 AM delete

klu ada contest tue atia pown nk join jugak.. kita sama tp x srupa.. hehehe..

bila dh penat ape pown xde mud nk buat.. betol x..?? huhuhu..

Reply
avatar
miszatie
AUTHOR
September 20, 2011 at 7:41 AM delete

uishh kalo ade rmi sgt nnt pemenangnye..:D

Reply
avatar
September 20, 2011 at 9:35 AM delete

awak tanak la malas2. nanti saya pun malas jugak. hahahaha.

New Entry : Jangan Mengharap Kalau Dah Sedar Diri Tu Tak Layak

Reply
avatar
tort
AUTHOR
September 20, 2011 at 12:07 PM delete

hahahaha. tot nk join kalo ade contest tu... :P hahaha..
memang kalah laa awka cik asih :p haha :P

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
September 20, 2011 at 2:31 PM delete

heheheh...malas boleh..tapi jgn sampai SANGAT-SANGAT MALAS okeh!! :D

nak CB terangkan part losyen x? ehem2.. kah3..

Reply
avatar
Run Away
AUTHOR
September 20, 2011 at 3:13 PM delete

kalau ada sy nak juin...;d

Reply
avatar
Finaz Jaafar
AUTHOR
September 20, 2011 at 4:45 PM delete

huhu..kte slalu mmg takde idea nk update..

ermm part tu kte pun tak paham..bkn bajet inesen tapi cam mmg tak paham apekah kaitan

Reply
avatar
ayie
AUTHOR
September 21, 2011 at 1:27 AM delete

haha sama la..berukban teruk sangat..le tak create page pasal blogger paling pemalas update..haha

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
September 21, 2011 at 5:37 PM delete

aiyakk.. kalau ada kontest gituh, konferm saya menang lah,.. hahaha.. kelembapan intenet membatutkan peng-hupdate-an blog .. wahaha

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
September 21, 2011 at 10:02 PM delete

betul la..kalau la ada contest macam tu,saya pun nak join..sebab sekarang ni macam malas je nak update blog!!huhuuhuu

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
September 21, 2011 at 11:05 PM delete

wah2 ... buat tak paham ye ..

hee, selamat bekerja .. aku baru nak stat keje minggu depan ni .. uhuhu

Psst: lama gila tak singgah sini

Reply
avatar
September 21, 2011 at 11:27 PM delete

hahahhaha ! tak perlu susah2 mesti SAYA pemenangnya :P

Reply
avatar
L
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:39 AM delete

huhu.. nt l buat taw.. ngeh3

dah solat belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
September 22, 2011 at 5:08 PM delete

kalau ziema masuk contest blogger paling malas update, rasanya ziema menang kot! kak aish kalah. hahaha XP

Reply
avatar
Joey
AUTHOR
September 23, 2011 at 1:27 AM delete

aku rasa aku kot bole menang.. eheheheh

Reply
avatar
September 23, 2011 at 2:26 PM delete

kalau ada rara nk join.segmen : blogger malas update tyme weekend.

Reply
avatar
E.F.N.A.E.M
AUTHOR
September 23, 2011 at 6:53 PM delete

haha..contest belog paling malas takde..tpi contest nih ade > http://efnaem.blogspot.com/2011/09/1st-contest-by-me.html hope join!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...