ANGKUT PP EPAL PERGI JALAN RAYA YABEDA BEDU

Yea lastly dapat jugak update blog yang suram ni

just nak show off raya rumah kawan kawan semalam. since dah bertahun tahun aku tak angkut mana mana pasangan sehati berdansa pergi ke rumah kawan beraya, so tahun ni memang aku berdansa habis la kan. angkut PP Epal beraya rumah kawan kawan aku. tahun ni giliran ai ye. tahun depan pun giliran ai jugak. haha.


Photobucket
rasa over gila aku dalam gambar ni. nak buat camne. kameraman paksa senyum. 

Photobucket
aku akan update satu story pasal gambar ni. emm shin, our friendship will last forever..i luv u frend..

Photobucket
nampak tak PP Epal dekat belakang aku tu tengah bergosip tak hengat punya. aku tak suka sangat gosip gosip ni, so aku pun snap gambar. haha

Photobucket
Aku ada tanya, "awak, air kat rumah Zila tadi sedap kan?" Dia jawab, "tak la, tak sedap, sedap lagi ailebiu." ok. T___T. suka usik ai tau!

Photobucket
lelong lelong...5 darham 5 darham! biru ke pink ke kuning ke? 





P/S : thanks to all followers. sorry aish bizi betul lately. rindu nak jenguk korang semua. :(

Previous
Next Post »

8 komen

Write komen
cik lya
AUTHOR
September 5, 2011 at 11:52 AM delete

salam aidilfitri dear :)

Reply
avatar
September 5, 2011 at 4:10 PM delete

ini namanya beraya sakan cik aish. kekeke. :p

selamat hari hari, hari raya lagi sekali cik aish. :D

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
September 5, 2011 at 8:06 PM delete

ini sudah lebih! grrr... x dapat lagi beraya dengan kekasih hati pengarang jantung... ehhehehehehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 5, 2011 at 10:05 PM delete

semoga berbahagia hgga ke anak cucu cicit.hgga hjg nyawa. donya akhirat. kompang kompang. ameeennn...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 5, 2011 at 10:05 PM delete

semoga berbahagia hgga ke anak cucu cicit.hgga hjg nyawa. donya akhirat. kompang kompang. ameeennn...

Reply
avatar
Tea Dno
AUTHOR
September 6, 2011 at 4:15 PM delete

nak beli yang biru tu. hahaha.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
September 7, 2011 at 7:13 AM delete

nak beli yang lelong2 tuh .. hehehe .. beli dua2 .. wakakaka

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon