BELOG CIK AISH TERSENARAI



Sebelum ini Cik Najihah ada buat list Blog Patut Pemes. Belum tengok lagi? Tekan link untuk ke blog Cik Najihah. Masa aku baca entry tu, rasa kagum pulak bila tengok blog blog lain yang tersenarai. Dalam hati, bila lah nak jadi macam dorang? huhu berhenti berharap. (update pun makin malas, entry pun tah hape hape lagi mau berangan? wekk)

Terima kasih Cik Najihah. Lepas ni aish belanja coklat. HAHA. 

Bila tengok blog Hidup Sedap Macam Makan Coklat ada kat dalam senarai tu, rasa macam tak percaya pulak. eh coklat aku sesat dalam blog orang lain apa cerita? T__T 

Selain Belog Cik Aish, ada lagi blog blog lain yang tersenarai. Termasuklah Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau. Aku cukup suka dengan blog si Faiz Tapit ni. Apa pun setiap blog yang tersenarai ada keistimewaan masing masing. Senang cerita, korang boleh pergi tengok sendiri dekat SINI. Boleh tambah kenalan ye dak?

Dan special thanks dekat blogger blogger yang buat aish terharu sampai leleh leleh hingus. dah lah hujan ni. selsema tau tak?

 
ini sebenarnya hanya lah entry penghargaan je. tak ada niat langsung nak show off. secoet pun tak. yelah. orang dah susah susah senarai kan blog kita dekat entry dorang, sekarang aku hanya mampu buat entry penghargaan ni untuk korang semua. 

nak aku belanja dominos piza tu boleh tapi kena lah turun Seremban. Nak aku post kan coklat sekotak dua? boleh tapi tunggu lah gaji. lepas tu korang banje aku pulak ea. HAHa. aku nak kenny rogers.

P/S : esok kena bangun pukul 4 pagi. kesian mata sepet ni tak cukup tidur.ya, aku bermata sepet. nape? tak puas hati? haha


Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
September 18, 2011 at 5:57 PM delete

tahniah. hehehehe. blog ni blog fevret aku. keh3 ;)

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
September 18, 2011 at 6:07 PM delete

tq very much dear..
u shud :)

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
September 18, 2011 at 6:42 PM delete

tanje je la..klau de kwn kaki melancong ke mana2....bleh la nk kirim..

Reply
avatar
JIJI YU
AUTHOR
September 18, 2011 at 6:55 PM delete

mueheh..terahru le teww..anyway..tahniah..

Reply
avatar
A.I.N.S.Y.A.H
AUTHOR
September 18, 2011 at 7:04 PM delete

bagus2 cik aish.. keep it up.. ;)

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
September 18, 2011 at 7:05 PM delete

hot tuh belog cik aish ! hehe..omedetoune :))

Reply
avatar
September 18, 2011 at 7:36 PM delete

saya suke blog u..cantik menarik gituuww

Reply
avatar
Teletabis
AUTHOR
September 18, 2011 at 11:24 PM delete

jgn kamu impikan menjadi spt diorg.biar diorg impikan utk mnjadi spt kamu.blog okey.keep it up.btw, 1st time here.gud luck

Reply
avatar
September 19, 2011 at 2:17 PM delete

sy suka owner blog ni ;P mcm mn lak cte nya tu aish?haha

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
September 19, 2011 at 2:34 PM delete

wah2 .. memang dah famous gitu .. saya punya blog je makin merundum ni .. heheh

tahniah2 ..

beberapa minggu ni akan kesibukan sedikit .. jadi tak dapat nak update selalu ..

Reply
avatar
Finaz Jaafar
AUTHOR
September 19, 2011 at 4:02 PM delete

tahniah..adalah satu kepuasan bila dapat tau ada orang baca blog kita,,apetah lagi kalau orang tu suka dengan blog kita..buat masa ni blog saya takde pun yang betul2 suka baca..=)

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
September 19, 2011 at 10:41 PM delete

wewiitt. dah boleh jadi reti ni cik aish. ekekeke ;p

Reply
avatar
September 20, 2011 at 10:27 PM delete

sy bru aje beljr wt2 blog ni...hrummm..xcntik la blOg sy..ajr sy

Reply
avatar
Nor Fadhilah
AUTHOR
September 21, 2011 at 9:40 PM delete

tahniah !! mmng bloh cik aish ni bez

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...