KUCING JUGA PUNYA KEMALUAN

Photobucket

aku baru balik klinik haiwan. hantar kucing aku. walaupun aku demam, tapi kucing jugak yang aku risaukan. dokter tanya kucing aku sakit apa. aku pun cerita la. 
"saya nak dokter check sama ada dia mengandung atau tak" 

dokter tu gelak macam ayat aku tadi salah. betul la kan? oh mungkin perkataan mengandung tak sesuai untuk kucing. tak kisah la. dalam perut ada baby jugak. sama je. 

dokter tu pun check. aku mula tenang kan kucing aku supaya dokter tu boleh check tubuh dia. sian kucing aku geli sebab dokter tu main raba raba perut dia. pastu dokter tu pun kata. 
"dia tak bunting. kosong je, cuba tengok ni, manede tetek dia keluar. kalau kucing bunting, tetek dia mesti keluar."

ah sudah. aku pulak yang malu. ah dokter ni. walaupun dia kucing, jangan la sebut perkataan tu depan aku. aku pun ada benda tu jugak. malu taw. dah la. aku pun balik bawak kucing aku yang tengah malu malu kucing tu. aku pun sama. haha. bye.
Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
September 8, 2011 at 1:38 PM delete

hahahaha kalo rara pon rara malu sebut tetek.ahahaha.aish ni kucing beli ke?

Reply
avatar
QUEENPINK
AUTHOR
September 8, 2011 at 1:38 PM delete

hehe...betul2...kucing bila bunting,tetek kucing akan keluar...

queenpink ada 2 ekor kucing betina...

Reply
avatar
September 8, 2011 at 1:41 PM delete

erk....


xtau nk kt ape...

sbb sy mnt ayat tetek tu je...

hahahaha...trok...;p

Reply
avatar
September 8, 2011 at 1:41 PM delete

aishhhhhhh mcm mano aish buat button yg pop out bwh tu,yg recomendded to u tu?heeee

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 1:44 PM delete

@rara pinkmafia heehe tu la..dokter tu slumber btul..takla..mak dia parsian, ada orang bg..ni anak dia.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 1:44 PM delete

@QUEENPINK aah..tu la..aish baru tau..tp manusia mcm tu gak ke? hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 1:45 PM delete

@rara pinkmafia klik je perkataan THE SLIDE tu dan sign up..pastu amik kod dia mcm biasa tepek dkt sidebar

Reply
avatar
September 8, 2011 at 1:52 PM delete

HAHAHAHA , terbaek punya doktor.hahaha

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
September 8, 2011 at 1:59 PM delete

hahahha..betol2..den pon jadi malu bila dok baca jugak..huhuhuhu..

Reply
avatar
diya
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:00 PM delete

apelah doktor tu, sy yg baca ni pun malu dah. haha

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:03 PM delete

dokter tu laki ke perempuan? ahaha. tak mandolkan ke? kalau kucing eyfa yang betina semua g mandul kan. takut kang besapah2 plk anak2 dia.

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:06 PM delete

eh tak pernah tau ke tips tuh ... memang biasa cek benda tuh je .. uhuhuh

Reply
avatar
September 8, 2011 at 2:12 PM delete

hahaha...tula. rajin sgt gi bawak kucing tu jumpa doktor. hahaha...

elok sgt la entry Mish tu untuk pencinta kucing macam aish ni. ish..haha

Reply
avatar
September 8, 2011 at 2:13 PM delete

hahaha...tula. rajin sgt gi bawak kucing tu jumpa doktor. hahaha...

elok sgt la entry Mish tu untuk pencinta kucing macam aish ni. ish..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:26 PM delete

@Cik Bambam hehe aish pun tgh malu2 kucing ni.. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:26 PM delete

@diyatp tu la..dokter tu nak sebut apa lagi kan? haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:27 PM delete

@EYFAalias dokter tu lelaki. hahaha..tu yg malu..emmm selalunya enjek perancang je..6bulan sekali

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 8, 2011 at 2:27 PM delete

@iPaioo ni keje kau ipai ea? hahaha

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
September 8, 2011 at 4:07 PM delete

kalo saye harusla xtgok muke doc tu dh..
malu wooo.. malu2..
hakhakhak

Reply
avatar
yui92
AUTHOR
September 8, 2011 at 6:46 PM delete

hahhaaa...lawak cerita nih

Reply
avatar
September 8, 2011 at 9:22 PM delete

rasanya betul lar apa yg doctor tu kata. takkan nak kata buah dada lak? gile sopan. doctor mmg macam tu kot sbb masa dia study dulu dulu tak belajar tatasusila. terlalu fokus pada penyakit dan juga cara merawat je kot. LOL! :D

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
September 8, 2011 at 9:45 PM delete

hahahahahaha... tuan kucing termalu... hekhekhekhek..

comel kucing kak aish, gebuss saja...

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...