LELAKI PAKAI RANTAI


Kalau sejak kebelakangan ni lelaki suka menjadi pengkritik pemakaian perempuan, kali ini mari kita jadi pengkritik pemakaian lelaki pulak. ok. ini adalah salah satu (sebenarnya banyak lagi) cara pemakaian yang aku tak gemar. lelaki berantai. 

perempuan berantai nampak manis. lelaki berantai nampak _ _ _ _ _ sila lah isi dengan jawapan yang sesuai. ok. lepas tu, lelaki begini ada hati pulak nak memilih calon isteri. mereka nak yang solehah, yang nampak manis, yang sopan, yang baik budi pekerti bla bla bla..kalah ucapan PM punya panjang. "halo halo berader, jom kita pergi kedai dua ringgit beli cermin."

aku tak rasa bila lelaki pakai rantai, akan terserlah kemachoan dorang. secoet pun tidak. malah makin memburukkan keadaan dan rupa paras korang. hilang terus kekacakan korang tu. tibe tibe aku rasa aku lagi kacak jadinya tau! 

P/S : kepada jejaka tampan di luar sana, jangan lah memakai rantai. silver ke, emas ke, tembaga ke mahu pun platinum. aku nak cuci mata pun rasa tak berapa nak gembira. sian aku.


Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
September 17, 2011 at 12:56 PM delete

tahu takpe... depa tahu kritik kite jee kan ? ='

Reply
avatar
September 17, 2011 at 12:57 PM delete

paling truk lao pkai rantai emas

Reply
avatar
Akim Iqbal
AUTHOR
September 17, 2011 at 12:58 PM delete

shemale shemale shemale !

Reply
avatar
L
AUTHOR
September 17, 2011 at 1:06 PM delete

haram menyerupai wanita...

nak topap seumur hidup? mehla..
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/topup-untuk-seumur-hidup.html

Reply
avatar
September 17, 2011 at 1:13 PM delete

hahahaha. laki bengong je pakai rantai

Reply
avatar
Bluewendy
AUTHOR
September 17, 2011 at 1:38 PM delete

llki berantai, pake subang, smua tuh ikut kaum lain, kiranya islam tak benarkan..pelik tol dieorg nih..=.='

tak macho pon pake smua tuh.. hahaha.

Reply
avatar
Cik Bunny
AUTHOR
September 17, 2011 at 1:45 PM delete

sebenarnya lelaki pakai rantai ni haram so jawapannya h.a.r.a.m MELAINKAN jika darurat dan telah diakui ada perubatan yg benar2 berkesan dan diakui oleh doktor islam yang adil

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
September 17, 2011 at 2:00 PM delete

sy tk minat berantai2..gelang besi pun tk de..

Reply
avatar
suhada
AUTHOR
September 17, 2011 at 2:46 PM delete

a guy yg pakai rantai/subang juz nk tnjuk diorg macho je xtually..mmg ya,takleh dinafikan,tapi kalau pempuan yg jenis ada adab n kesopanan,die akan anggap lelaki mcm ni"tak snonoh"..a guy slalu ckp nk gurl yg pakai tudung blablabla,smua tu hy di mulut..tapi kalau tgk,diorg lebih memilih awek seksi..mmg xsmua,tapi kbykan.

Reply
avatar
azira
AUTHOR
September 17, 2011 at 6:27 PM delete

aah...macam lelaki gay je

Reply
avatar
September 17, 2011 at 7:10 PM delete

smart...tapi haram tetap haram! hahha

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
September 17, 2011 at 8:17 PM delete

saya paling tak suka lelaki pakai rantai, please lah jadi lelaki sejati sikit haishh!

Reply
avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:09 PM delete

dorg nmpak ganas bila pakai rntai..

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
September 18, 2011 at 1:27 AM delete

geli gelimat tengok laki paakai rantai.. jatuh mertabat woo.. adeiii

Reply
avatar
aniki
AUTHOR
September 18, 2011 at 1:41 AM delete

komen 1st zaharin, SMART memang aku sokong..komen yang 2nd tu HARAM TETAP HARAM lagi aku sokong..haha

Reply
avatar
ahmad endo
AUTHOR
September 18, 2011 at 2:08 PM delete

nasib baik aku tak pakai...hehehe

Reply
avatar
ketawariang
AUTHOR
September 19, 2011 at 10:05 AM delete

siyes rs annyoed bile tengok lelaki pakai gelang dan rantai ni....
haram ok!
ckp mcm diri sgt baik kn? sibuk kutuk perempuan jerr...

Reply
avatar
September 19, 2011 at 1:45 PM delete

widad tak suka laki pakai rantaii..

Reply
avatar
Run Away
AUTHOR
September 19, 2011 at 3:39 PM delete

em...kalau emas..rasa nyer tak payah lah....;d

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
September 20, 2011 at 2:32 PM delete

tak suka laki pakai aksesori..kalau laki den..meh sini den cabut then den yang pakai! ekkekeke

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
September 21, 2011 at 11:08 PM delete

tak lawa pon kalau pakai rantai ..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...