STOP BLOGGING

Finally Belog Cik Aish decided to stop blogging. Thank you for all your support. 

.....




Boleh ke? 

Hehe. tak boleh lah. dah cuba. aku tak boleh stop blogging. walaupun lepas ni aku mungkin akan busy gila, tapi aku takkan biarkan blog ni bersawang. mula mula dulu aku berblogging sebab aku nak tulis benda yang aku nak tulis. masa tu aku tau ada yang baca dan ada yang pandang sebelah mata je. ada aku kesah?? takkan aku nak marah pulak kalau kau tak baca blog ni. cikgu sekolah pun tak akan rotan kau der. ni kan pulak ketua kampung. takkan dia nak halau kau sebab tak baca blog aku ni? 


Tapi kan, aku kesian kat hati aku ni. bila nak luahkan dekat blog je, mesti pikir banyak kali. sebab tak nak luka kan hati siapa siapa. tapi aku nak menulis benda yang aku tak boleh nak cerita in real life! so mana lagi aku nak salurkan kalau tak ke blog pink ni? 

Maka dengan ini, aku terpaksa luahkan di sini. aku mohon maaf sekiranya kekurangan diri ini melukakan hati kamu, menguji kesabaran kamu, dan membuat kamu terpaksa bernafas dalam keadaan begitu payah. perjalanan kita bukan ke masih jauh? aku cuma nak pesan satu perkara je. aku seorang perempuan biasa yang tak punya apa apa yang istimewa. dan aku bersedia atas apa juga yang bakal berlaku.. 

P/S - kamu tetap sempurna di mata saya. :)





Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
gadis melayu
AUTHOR
September 13, 2011 at 2:25 AM delete

terkejut tgok tajuk post nie..

Reply
avatar
azira
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:56 PM delete

same la kite, sy nak luahkan kat belog apa2 masalah pun...
tapi mesti tak jadi....sebab pikir nak jaga hati orang...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 1:09 PM delete

@azira emm betul2..so terpikir nak buat blog satu lg yg private.ahaks

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
September 13, 2011 at 1:34 PM delete

dah agak tajuk TIPU.. lalalala~ :D

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
September 13, 2011 at 2:07 PM delete

mcm2 la cik aish ni.. kih kih kih

Reply
avatar
azira
AUTHOR
September 13, 2011 at 2:11 PM delete

as diary ea?hehe..
nak buat jugak la 1....

Reply
avatar
Hanie_Dew
AUTHOR
September 13, 2011 at 5:56 PM delete

comel rupanya owner blog ni. hihihii..gurau je. kite sume comel kaaaann..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...