SUMPAH AKU TAK TIPU

Beberapa hari lepas rumah aku black out. masa tu aku tengah menelaah silibus yang aku nak ajar petang tu. damn betul rasanya sebab tengahari buta ni pulak nak black out. rumah aku je. rumah jirang tangga tangga tak black out lak. ni pe kes jirang lak ni? slang terengganu lak kan?

pastu wireman datang nak repair. muda jugak la dalam awal 30-an. aku sambung buat kerja. selak selak buku, menulis, tekan tekan kalkelater. tibe tibe brother wireman tu tegur aku. sopan santun je dia tanya. 

"dik, tak pergi sekolah ke hari ni?"

apa motip di sebalik cerita ni?
A - aku ada rupa budak sekolah
B - dia rabun jauh
C - dia nak ngurat tapi guna taktik bodoh
D - ada jawapan lain?
(sila nyatakan jawapan korang tanpa mengguris perasaan aku, hahaha.)

Photobucketmaka dengan ini, aku mengisytiharkan, kot kot la abang wireman tu baca blog aku ni kan..aku nak bagitahu bahawasa nya..umur aku 25 tahun nak masuk 26 tahun. slumber badak aku mengaku umur aku ni. nak malu apa? 

semua orang pun tua maaa!

P/S - Ipai, sila jeles. hahaha
Previous
Next Post »

28 komen

Write komen
September 9, 2011 at 1:24 PM delete

wah memang terbaik la cik aish.hehe, by the way muka tu ada la sikit2 babyface.heheh :)

Eh, ada cerita hot! : Jom Bodek Hati Pensyarah

Reply
avatar
ASaDa RyutaRo
AUTHOR
September 9, 2011 at 1:28 PM delete

abang tu tanya sekolah rendah ke sekolah menengah?




yang sebenarnya, abang tu ingat cik aish ni cikgu sekolah, sebab tu dia tanya soalan 'tak pegi sekolah ke?'...


lalalala~

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
September 9, 2011 at 1:34 PM delete

saya 26 nak msk 27..xde butthurt pon bg tau umur jugak! hahahahah

Reply
avatar
dyra
AUTHOR
September 9, 2011 at 1:41 PM delete

macam budak tadika . heheh , gurau je

Reply
avatar
AsyieqiN Rkey
AUTHOR
September 9, 2011 at 1:50 PM delete

cik aish nampak begitu awet mude...

egt kan sebaye..23..rupenye..

25 sudah...wahhh..adek manesss...makan ape awet mude?hehehe

Reply
avatar
September 9, 2011 at 2:13 PM delete

lain kali ngaku jer...hahahah..tu nama awek muda..

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
September 9, 2011 at 2:24 PM delete

ok la tu..25 tk tua pun la.. kih kih.. mungkin sbb ketot kot.. kih kih kih..

jgn mara... gurau2 jew...

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
September 9, 2011 at 2:35 PM delete

maybe sebab dia tengok cik aish dok selak2 buku kot.

Reply
avatar
September 9, 2011 at 2:53 PM delete

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

Reply
avatar
September 9, 2011 at 3:16 PM delete

D: kalkulator ditekan macam buat soalan math. tu yg dia kata macam tu.

okay apa nampak muda. :)

Reply
avatar
September 9, 2011 at 3:39 PM delete

ahahaha..setuju gioler ngan asada...:P

Reply
avatar
diya
AUTHOR
September 9, 2011 at 3:41 PM delete

D ; cik aish sentiasa nampak remaja . hehe (bukan bodek)

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
September 9, 2011 at 3:44 PM delete

wewiitttt cik aish awet muda lah tu..
takpe, teroskan muda dan muda.. :))

Reply
avatar
September 9, 2011 at 3:46 PM delete

lol rara kena panggil k.aish lah cm ni.rara 24.mmg muka aish mcm muda.

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
September 9, 2011 at 4:30 PM delete

sebab die tgk ko tgk selak selak buku, tekan tekan kalkalater. tu ingt ko sekolah lagi kuikuikui

Reply
avatar
mizzkechique
AUTHOR
September 9, 2011 at 4:51 PM delete

sm la kite.. pernah dicop br ting.2 padahal masa tu umur 23 dh.. skang ni dh 26, up ckit naik tingkatan 4.. haha

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
September 9, 2011 at 5:23 PM delete

hahaha.. gabungan jawapan a b c.. bleh ker?? hohoho

Reply
avatar
KIC
AUTHOR
September 9, 2011 at 6:44 PM delete

sebab cik aish nampak muda lah ni..
awet muada..share lah petua..huhuhu

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
September 9, 2011 at 9:18 PM delete

kehkehkeh..
muke cik aish cam budak form 5..
2pasal abg tu tnye cam tu..

Reply
avatar
azira
AUTHOR
September 9, 2011 at 9:42 PM delete

awet muda la tu...hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:20 PM delete

@D'ya Marshmello hehe..takde la..maybe aish pendek..tu je

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:20 PM delete

@Cik Bambam btul2..tak de nak rahsia2 umur ni..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:21 PM delete

@AsyieqiN Rkey ahaha takde awet muda de..aish ni pendek la..rendah je..tu pasal la

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:21 PM delete

@WidadCutieyGirlZ StorY haha aish jawab je yg aish da keje..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:21 PM delete

@ArulchelseA mmg! mana ko tau ea..ahahaha..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:22 PM delete

@rara pinkmafia eh beza sethun je..tayah la nak berakak2..ahaks

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon