WITHOUT THEM..BELOG CIK AISH IS NOTHING..

Assalamualaikum. 
Alhamdulillah bila spirit blogging makin lama makin hilang, tiba tiba hari ni dua benda yang buat aish kembali bersemangat untuk berblogging. pertama, cek nuffnang dah sampai. haha. walaupun tu bukan lah benda yang paling utama bagi aish. taapi perkara kedua yang paling buat aish terharu adalah.... hari ni follower sudah genap 2000. alhamdulillah pada follower yang sudi follow blog yang tak seberapa ni. 

tanpa korang, Belog Cik Aish is nothing. serious. 

even blog aish ni macam haram je isi nya, tapi ada jugak yang setia baca tak kisah la komen ke atau pun just jadi silent reader ke. aish appreciate kamu semua. dulu blog aish memang banyak mengenai turun naik aish dalam relationship. sometimes komen komen korang buat aish rasa bersemangat balik. i feel so touched

apa pun sebenarnya, bagi aish, jumlah follower tu bukan la jadi keutamaan lagi sekarang ni. bukan masa macam awal awal aish berblogging dulu, aish nak macam blog orang lain yang ada riban follower. tapi lama lama aish rasa biarlah orang tu tak follow blog kita asalkan dia sudi baca apa yang aish tulis dan sentiasa support aish.

aish sayang korang..

Photobuckettapi sumpah tipu kalau aish cakap aish tak hargai korang yang follow blog ni. aish appreciate sangat. happy bila jumlah follower naik sikit demi sikit. walaupun masa awal awal blogging dulu aish pernah kena hentam dengan anon, rasa down sangat, rasa kecewa gila, tapi aish percaya yang kalau kita tak give up kita mesti puas hati dengan hasilnya. alhamdulillah, sekarang aish dah ada pembaca yang setia walaupun tak ramai tapi aish tahu kehadiran korang dekat blog ni. :) 

kadang kadang aish pulak yang rasa malu sebab aish kadang kadang terlepas pandang nak follow korang balik. masa makin mencemburui aish. tapi aish akan cuba untuk jejak korang balik. insyallah. tapi apa pun kalau korang ada benda nak tanya, nak mintak aish ajar apa apa, tanya je la ok. aish akan cuba penuhi.

thanks a lot. tayang hati sikeettttt..
~love~
Previous
Next Post »

23 komen

Write komen
Marya Hana
AUTHOR
September 9, 2011 at 11:34 PM delete

gud 4 u! semangat2.. and entry2 cik aish pon makin hari makin best..

>.< keep it up..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
September 9, 2011 at 11:36 PM delete

sama2 =P

wah dia dah sifu dah .. kita baru merangkak-rangkak lagi ..

Reply
avatar
Aida Azryn
AUTHOR
September 9, 2011 at 11:54 PM delete

wow! dah 2000. Tahniah! ;)

Reply
avatar
September 10, 2011 at 12:02 AM delete

thniah2..kte bru nk merngkak-rangkak..cheque uncle nuffnang pon xprnah rase ag..huhu

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
September 10, 2011 at 8:53 AM delete

btul..btul..btul.. semangat tu penting..

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
September 10, 2011 at 11:16 AM delete

Heehehe. Bagus semakin hari semakin bersemagat. Keep it up! =D

Reply
avatar
September 10, 2011 at 12:39 PM delete

ok. sayang cik aish gak. hahaha. joke only. :)

cik aish, kini dah 2006. hebat. kongsi kat saya juga! :D

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
September 10, 2011 at 6:57 PM delete

waaahhh cik aish sekarang org kaya la yeee..mesti byk dpt duit niii..hehe..bila nak belaja nisa??? :))

Reply
avatar
NaNaKyu
AUTHOR
September 11, 2011 at 9:26 AM delete

ehem2..xpyh ajaq pape..kongsi je duet nuffnang tu ngan sy..hahahaha..

Reply
avatar
Cik Mira
AUTHOR
September 11, 2011 at 5:54 PM delete

Syg ko jugakk.lps ni kte jd gengg

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
September 12, 2011 at 2:48 PM delete

Alhamdulillah lar kalau ada yg baca kan.. :P

p/s: sorry aish..x sempat nak pergi open house semalam!! huhu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:11 PM delete

@Marya Hana huhu takla sis..i rasa blog ni makin hampeh je rasa. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:11 PM delete

@iPaihuis takde maknanya...angka tak menunjukkan apa2 la..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:12 PM delete

@Syazwana Mohd Zulkifeli takpe..lama2 nnt ada la tu rezeki..jgn cepat giveup ye

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:12 PM delete

@Syazwana Mohd Zulkifeli takpe..lama2 nnt ada la tu rezeki..jgn cepat giveup ye

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:12 PM delete

@ada mokhtar thanks for ur suppport dear..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:13 PM delete

@nysahehe ada la sikit..tak byk pun aish dpt..tp syukur alhamdulillah lepas gak bayar bil2 tertunggak. haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
September 13, 2011 at 12:13 PM delete

@NaNaKyu hehe..ala lambat la nana..aish da habiskan da duit tu..muahaha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon