CARA MENGORAT PENUH SENTIMENTAL VALUE

Photobucketkenapa aku letak gambar kunci ni? "makcik menang motor.." takkan ada lah kan?? bawak motor pun tak reti. T___T
kunci ni aku beli masa kat Italy awal tahun hari tu. aku beli sebab dia unik. ada sentimental value dekat kunci tu. ceh bajet pulak ayat ni aku rasa. korang tahu tak ada apa dengan kunci ni? kunci ni la aku guna untuk mengorat PP Epal. muahahaha. 

mengorat PP Epal pakai kunci?

well actually aku ni paling tak reti nak mengurat lelaki. haha sila muntah tepi sekarang. tapi betol aku tak tipu. bagi aku, dalam life ni, lelaki kena amik first action dulu..nak mengurat ke, nak merisik ke, nak timang anak ke..hahaha..ok melalut dah tu. nak harap aku start dulu, takkan ada la..malu tau. :p

Photobucketmasa aku mula rapat dengan PP Epal dulu, dalam hati ni "ala dia ni lembab betul la, cepat lah ngorat aku!" ha lebih kurang camtu la. haha. takde la..main main je. rakus bebenor pulak gayanya tu. em just selesa berkawan tapi tak la harap nak jadi more than frend. 

so ada satu ari tu, aku bagi dia kunci ni. 

Aish : nah amik la kunci ni. saya beli kat Italy dulu
PP Epal : thanks awak.

and bila we all dah kapel ni, baru aku bagitahu kenapa aku bagi kunci tu.

Aish : kamu, tahu tak kenapa kita bagi kamu kunci tu dulu?
PP Epal : kamu kata tu sebagai souvenir je kan?
Aish : tak lah..tu maknanya kita dah bagi kunci hati kita kat kamu. kita bagi hint suruh kamu ngurat kita. haha
PP Epal : laa..apesal kita tak dapat tangkap dulu?? 
Aish : tu la kamu lembab macam siput. penat kita hint. nasib baik kamu ngurat gak kita. hhaa

sengal lak aku rasa kitorang time tu. haha
moral of the story, guys di luar sana, kadang kadang ada spesis perempuan yang tak kisah mulakan step pertama. tapi ada gak spesis malu malu ayam. suka kat someone tapi tak berani nak luahkan. alert ye. kalau spesis macam ni cuba bagi hint. haha.

to PP Epal : i lebiu. xoxo







Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
Ku Azhar
AUTHOR
October 2, 2011 at 12:39 AM delete

aiyookkk!!!!! hehehehe "P

Reply
avatar
October 2, 2011 at 12:45 AM delete

haha betui tu .suwitt lah ^^

Reply
avatar
October 2, 2011 at 12:46 AM delete

gila la aish jiwang!haha..ber'lap2 plk. :) bahgia je korg.tahniah!em..klu 1st action nk timang ank tu biar la prmpn mulakn sbb iz x thu!hahah..konon inesen la.haktuii

Reply
avatar
October 2, 2011 at 1:01 AM delete

laki kalau bab ni mmg lembab kan....

salam kenal yea...

Reply
avatar
Ana Farhana
AUTHOR
October 2, 2011 at 1:38 AM delete

belog ni cantekkk ! ngehehe

Reply
avatar
Fazil Hamid
AUTHOR
October 2, 2011 at 1:43 AM delete

hehehe...lain kali bagi kunci bebetul..siap geran kerete sekali...barula prosesnye cepat..bagi cenderamata mmg lambat sikit...hehehe...

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
October 2, 2011 at 2:24 AM delete

sweetnye cik aish ! adoiii jelessss..hehe

Reply
avatar
azira
AUTHOR
October 2, 2011 at 9:38 AM delete

soooo sweet la........
comel3x

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
October 2, 2011 at 9:54 AM delete

phewit .. phewit .. dapat kunci tuh ..

aku dulu pun, awek aku yg ngurat aku .. sebab aku lembap juga kot .. hahaha

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
October 2, 2011 at 12:28 PM delete

tp ada jugak pmpuan mulakan dulu..tp jenis playgirl.. kih kih kih..semua dia nak ngurat..

Reply
avatar
A.I.N.S.Y.A.H
AUTHOR
October 2, 2011 at 8:41 PM delete

alalala...comelnye korang ;)

Reply
avatar
Popoi
AUTHOR
October 3, 2011 at 1:30 AM delete

alalallal sweetnyer,, haha ^^

Reply
avatar
October 3, 2011 at 10:25 AM delete

@A.I.N.S.Y.A.H
allaa...comel la korang...pas ne saye nak try gak la...eheh

Reply
avatar
October 3, 2011 at 10:30 AM delete

wahhhh romantik jugak aishhh ni kan.

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
October 3, 2011 at 10:42 PM delete

waaaaa...!!!! sgt sweet.. kan best klu atia pown pndai wat gitu.. heeeeee~

Reply
avatar
October 3, 2011 at 10:52 PM delete

hahahah...so romantik...bertuah nyer pp epal tu kan..

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
October 4, 2011 at 12:17 PM delete

heheheh...nak bg kunci jugak lar kat jep sepah! kah kah kah

Reply
avatar
SHA
AUTHOR
October 4, 2011 at 2:37 PM delete

sweet nye :) hehehe jelezjelez
akk follow blog adik taw ? adik dah follow blog akk :)
http://farishaadrinna.blogspot.com

Reply
avatar
October 5, 2011 at 3:46 PM delete

ececeh kunci hati tu cuma ada satu je ke?

wink wink

Reply
avatar
smilenajah93
AUTHOR
October 5, 2011 at 8:52 PM delete

wah wah wah sweetyeeee ~ haha !

Reply
avatar
.m y z.
AUTHOR
October 8, 2011 at 2:07 PM delete

hahahaha amboiii. kelasssss kau jahhhh! xP so cuwitttt.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...