CHEESE..KAU PENYERI HIDOPKU

Assalamualaikum. 
Argh banyaknya blog yang tak sempat nak jenguk. sangat bizi. and banyak sangat blogger request tutorial tapi nak buat macam mana, tak dapat nak penuhi buat masa ini. ini semua gara gara pagi pagi buta pergi kerja, malam baru sampai rumah. buat muka comel pun tak mampu malam tu ni kan pulak nak update dan jenguk kawan kawan. maaf maaf maaf.

Tapi bak kata orang, walaupun kau penat pergi kerja tapi dari kau duduk rumah membesarkan organ organ luaran, nak buat apa kan? so cuba lah untuk jadi sepositif yang mungkin. kat tempat kerja pun mesti ceria maa..

oklah dari aku membebel panjang lebar, apa kata kita menjamu mata dengan wajah wajah ayu yang aku snap dekat Pizza Hut Ampang Park tadi.




ni la keje kitorang bila time lunch hour pada hari jumaat. melantak sepuas puasnya..


Photobucket
holloh holloh holloh comeynyeee



gaya rasa macam nak terjun bangunan je bila tengok kan?



Ok. lepas makan pizza Butter Garlic Cheeze Pizza tu, nak tahu apa aku buat lepas sampai ofis? 



Photobucket
(ni kenyang makan cheeze ke stress? huhuh..stress pasal apa tah gaknya ye..)


kan aku dah kata dahh..kalau dah kenyang dengan cheese, apa benda pun tak jadi. ala kan best kalau dapat makan cheese piza hari hari? By the way ni sajalah yang termampu aku update hari ni. jumpa lagi di lain hari. tapi tak janji la bila. hik.



Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
ZACK ENTRY
AUTHOR
October 14, 2011 at 9:50 PM delete

jangan makan cheese banyak-banyak, nanti cepat kurus..^^,

Reply
avatar
October 14, 2011 at 10:05 PM delete

waaahhhhhhhhhhh...sedapnyew cheese!!! I love it....Terliur sudah....XD....

Reply
avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
October 14, 2011 at 10:35 PM delete

mkn cheese ari2 x ley lar awk..6t mengembang..hehe =p

Reply
avatar
isma
AUTHOR
October 14, 2011 at 10:51 PM delete

suke la header baru nie... :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
October 15, 2011 at 12:03 AM delete

ala ciannya cik aish,mesti penat kan

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
October 15, 2011 at 2:23 AM delete

pehh, sedapnye...terliur la pulak.. :p

Reply
avatar
Cik TeN10
AUTHOR
October 15, 2011 at 10:07 AM delete

cheese mmg sedap ! tetiba lapar cheese cae ! heee :D

Reply
avatar
October 15, 2011 at 1:54 PM delete

bizi je nmpak. hehehehe. relax2 la sikit. jgn over kerja sgt. hehehehe. anyway, bila nk blanja aku pizza???

New Entry : 5 Fakta Tentang Buffered Earnings Yang Tak Ramai Tahu

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...