PENGARAH FILEM KALAU DAH GERSANG, MACAM TU LA HASILNYA.

korang tahu tak satu formula?
blog + lucah = traffic naik

aku tahu blog aku tak berapa nak naik traffic macam blog dorang. aku menulis untuk diri aku sendiri. walaupun tulisan aku tak layak jadi benchmark untuk blog blog lain, aku tak kisah asalkan aku menulis pakai akal. bukan pakai kepala lutut.

ha cakap pasal kepala lutut. aku tak paham kenapa ada orang yang suka melucah dalam blog. apa korang ingat dengan melucah time blogging confirm traffic naik ke? 

tukar tukar..ni bukan filem cereka tapi filem celaka.


and aku tak paham kenapa orang buat filem tak pakai akal? kenapa pakai kepala lutut jugak? contohnya filem Klip 3GP. apa ke bodoh sangat filem tu? yang tengok pun boleh pikir kot. perlu ke menyumbangkan duit RM10 free free dekat pengarah tak bermoral tu?

helo pengarah. nak mintak maaf pun takde guna dah...lain kali buat filem pakai akal bukan pakai kepala lutut

 
helo pengarah! kalau kau nak buat duit, ok kau memang berjaya la sebab budak budak sekolah memang suka tengok filem filem macam ni. tapi aku takut satu je. kalau duit yang kau dapat hasil filem tak bermoral tu, dan kau menaikkan nafsu budak budak yang tengok filem kau tu, kau jawab sendiri lah bila kau mati nanti.

helo korang. tak yah la nak try tengok filem tak bermoral tu. "aku dengar orang kata filem tu lucah, nak jugak try tengok betul ke tak.." ha alasan macam tu selalu je aku dengar. takyah la weh. membazir duit lepas tu tak de pekdah langsung. aku memang sokong filem tempatan. tapi bukan filem tahi macam ni. 

sekian.

p/s - serious tak faham kenapa pengarah filem klip 3gp buat filem macam tu. gersang agaknya. kasihan. kot ye pun gersang, jangan la ajak semua orang gersang sama sama. damn!
Previous
Next Post »

30 komen

Write komen
October 16, 2011 at 1:05 PM delete

betul tu. aisyhhh ! rosak la budaya ='

Reply
avatar
October 16, 2011 at 1:17 PM delete

nasib x pegy tgok lagi :) kalu tidak sah kna bising dek abg !nanty dia cakap baru budak2 dah mengedik tgok wayang ceta2 tak bermoral :)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
October 16, 2011 at 1:17 PM delete

die wat filem ni utk bg moral kat sume org kot tp xmnjadik..
kuikuikui..
ptotnye filem ni xlyak ditayangkn..

Reply
avatar
The letter D
AUTHOR
October 16, 2011 at 1:40 PM delete

kita digalakkan menyokong industri filem malaysia, tapi tengoklah..filem malaysia dah macam barat. bila kita kritik, dorang kata kita tak berfikiran terbuka. kalau nak tengok adegan macam tu, baik tengok filem barat je ! kan kan kannn.

Reply
avatar
noraauliyya
AUTHOR
October 16, 2011 at 2:05 PM delete

tak taw lah.. nak tiru barat lah ni ..dy lah yg jawab nnt bila di hisab . kita yg tahu ni tak payah gatal nk g tgk .

Reply
avatar
October 16, 2011 at 2:08 PM delete

"Haish... Jangan judgemental sangat. Audience pun patut tau beza baik buruk. Kalau baik, kita enjoy. Tak baik, kita abaikan. Kalau semua benda nak sensitive baik kita semua balik kampung tanam jagung." kata Mamü sambil berlalu untuk menunaikan solat Zuhur.

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
October 16, 2011 at 2:22 PM delete

dunia sudah terbalik.. blum tgok l film ni..tp dengar je mcm ni jd cuak aku kih kih kih..

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
October 16, 2011 at 2:31 PM delete

nmpaknyer mmg betol2 teruk citer nie smpai cik aish pown boleh ngamuk cm gitu.. biasela org nk carik untung kdg2 x pikir lnsung baek buruk nie sume.. jnji duit masuk.. huhuhu..

Reply
avatar
||aLeaSaRa||
AUTHOR
October 16, 2011 at 3:10 PM delete

owh masa tgk wayang 2 mgu lepas,mmg terkejut gazette filem ni keluar... kitorg dlm wayang terdiam dan terkejut...perghhh ni filem msia ke?then barulah semua sok sek sok sek.ada bujang2 yg tak sabar nk tgk,yg family pulak ada yg merungut kenapa filem ni 'lepas'?

sedih sebab kebanyakan penonton yg suka tgk wayang terdiri dr pelajar baik sekolah menengah,ipta dan ipts.sedih filem ni mcm menunjukkan semua anak muda msia yg hanya sukakan benda2 yg tak halal hurmmmm......

sekarang mmg benci tgk iklan kat tv yg promote filem ni aduh kelu lidah bila anak2 asyik tya apa kakak tu buat ada rakam2 video,mama?kenapa kakak baju merah tu kejar dan bunuh abang tu,mama?

Reply
avatar
syu
AUTHOR
October 16, 2011 at 3:58 PM delete

tu dah terdesak sangat nak cari duit la tu... akak pon dengar tajuk jer dah tak selera nak tengok...geli! orang melayu pla tu yang buat. Tau la ramai orang melayu dah rosak...takkan nak rosakkan lagi kot!

Reply
avatar
::cik asha::
AUTHOR
October 16, 2011 at 4:02 PM delete

konon nak bg pengajaran la..tp citer dye tergantung..hahaha..aksi ghairah jer yg buat org nak tgk..tu pon ntah untung ntah x..huhuhu..

Reply
avatar
Alin
AUTHOR
October 16, 2011 at 4:26 PM delete

tula psl, tak senonoh -,-

Reply
avatar
October 16, 2011 at 5:53 PM delete

a'ah..malu tengok trailer dia..ish , melayu kot .

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:46 PM delete

rosak rosak ! asal la cerita tu lepas je di tayangkan..adoiii pening tengok malaysia ni

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
October 17, 2011 at 11:06 AM delete

tp hakikatnya.. mesti ramai yg tgk curi2 hasil drpd cd cetak rompak..

Reply
avatar
Myra
AUTHOR
October 17, 2011 at 8:31 PM delete

saya rasa nnti mesti makin banyak budak2 rakam gambar tak elok, belajar dri filem 3gp

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
October 18, 2011 at 8:40 PM delete

mmg rugi jer kalau tgk cerita yg x bermoral mcm tu..

p/s: kawan lama awk melaporkan diri di blog ni.. hihihi..

Reply
avatar
October 19, 2011 at 3:55 PM delete

semalam tengok cerita hijab..erghh best gila. SERAM YANG MATA> Tak perlu muka buruk, 5 minit babak pertama dah seram gila. Semakin laju puteri tu menari, semakin seram.

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:53 PM delete

cayalah aish!
mas sendiri pun xteringin nak g wyg tgk citer ni.lagi2 lepas tgk review part mimie nari kat disco so over..terus segan.

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
October 23, 2011 at 2:20 PM delete

kalau dah gersang,macam tu la...huhuhuhu..

Tak fikir langsung tentang sensitif orang lain!!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:40 AM delete

@◕‿◕Syasya◕‿◕ ha tu la..dak menggedik ayam je tgk citer ni..haishh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:40 AM delete

@Ezy Chiaki emmm takde maknanya la nak bg moral kat org..huhuhuh

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:40 AM delete

@The letter D setuju..tu pasal la..filem mcm ni layak masuk tong sampah je

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:41 AM delete

@Mamü Miguel Ellezda Vies audiens yg tau beza baik dan buruk tu mmg bagus a..tp mcm ne ngn remaja yg senang terpengaruh?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:41 AM delete

@gadis melayu tu la atia..tak sangka leh lepas filem ni..hmm

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:42 AM delete

@||aLeaSaRa|| stuju!!! malu la ngn budak2 kecik yg tatau pape dok tanya je apa dorang buat tu..hmm

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:42 AM delete

@syu memang terdesak pun..hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:42 AM delete

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! hijab mmg best..aish pun dah tengok..hehe jalan citer dia lain dr yg lain

Reply
avatar
ctsueraya
AUTHOR
November 7, 2011 at 2:03 PM delete

setujukk..geli sangat citer nie konon nak wat citer mistik..mistik jerklah..nak wat aksi panas atue aper hal kan.....setujukk..rajin2 jenguklah my blog...hehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...