PEREMPUAN BERAMBUT DURIAN

Photobucket

Dalam entry lepas, kita dah sedia maklum dengan lokasi menyeramkan iaitu di Terminal One. dalam entry tu aku bukan saje mengata malah aku juga mengumpat secukup rasa. walaupun seremban adalah tempat kelahiran aku, tapi anggap saja lah ni teguran aku untuk menteri besar negeri sembilan buat sesuatu supaya kami ada pilihan lain untuk membeli belah selain Terminal One. 

kalau korang tengok gambar yang aku lukis tu, tu adalah seorang perempuan yang aku jumpa dekat Terminal One baru baru ini. aku terpaksa kalerkan baju dia pink sebab nak menunjukkan dia perempuan. (tak tahu apa motif pink dengan perempuan T__T) 

aku jumpa perempuan ni keluar dari pusat snuker Terminal One. dengan kembang kempis hidung, konon bangga sebab ada rambut macam tu. kalau tak silap aku perempuan ni ada register persatuan pang sedunia. jadi rambut pang tu sebagai buktinya lah kan..

perempuan ni jalan sebelah aku. aku elak sikit sebab risau takut duri duri rambut dia tercucuk mana mana lubang dekat muka ni. dalam hati aku, ya rabbi pompuan ni hilang akal ke apa? 
aku tak tahu kenapa perempuan ni berani buat style rambut macam ni. nak kata hobi dia suka sangkut plastik bag dekat duri duri tu, takde pulak aku nampak dia gantung. kau nak mencederakan biji mata orang lain ke ha pompuan?
tapi kalau tujuan nak show off yang kau perempuan berdaftar dengan persatuan pang sedunia, tu aku setuju lah. tahniah kau berjaya buat orang semua pandang kat kau. bukan nak puji kau berani buat style macam tu, tapi kasihan tengok kau macam perempuan terencat akal. tak pun macam perempuan kurang kasih sayang. sebab tu rambut duri duri. ibarat durinya hati. ha semputt..

kepada siapa siapa yang terlibat atau pun kenal dengan perempuan berambut durian yang berlegar legar di kawasan terminal one seremban, sila lah kirim salam peluk cium aku dekat dia. cakap kat dia, akak boleh dermakan sikit kasih sayang akak kat kau. tak pun akak boleh sponser kau pergi salun. 

yeaakk??? akakk? peliss..taknak ada adik macam ni. memang aku rendam dia dalam besen penuh dengan klorox sampai dia mati. hahahahaha

bye.


Previous
Next Post »

13 komen

Write komen
kembatolo™
AUTHOR
October 8, 2011 at 3:11 PM delete

sental ngan berus jamban pun bolehh.. ahahaha

Reply
avatar
Raisya Haris
AUTHOR
October 8, 2011 at 3:21 PM delete

nak jadi lelaki kot. pnuh ksih syg lah kak nie, smpai nak rendam dia dlm klorox. hahaha#

Reply
avatar
October 8, 2011 at 3:58 PM delete

wahahahaha....aduihhh......kdg ada jgk p shopg2,jmpk pmpn ngn pmpn...sorg pkai tudung,sorg g mcm janten....dlm hati brkata,eh,ni laki ka pmpn eh?? konpius ai....ahahaha....elok2 jd pmpn,nk tkr lak....xphm...

Reply
avatar
Mohd Zakwan
AUTHOR
October 8, 2011 at 6:42 PM delete

ehhh duduk kat seremban ehh ? same la !
Selalu sangat nampak orang rambut PANG macam tu kat term 1. Kebiasaanya lelaki, tapi kalau perempuan, nampak pelik sangat =.=
harap2 diorang tu dapat hidayah :)

Jom Singgah Blog Zakwan

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
October 8, 2011 at 7:33 PM delete

kih3..kalau cicak jatuh atas kepala tuh,mau terbelah 4.kih3.~kalau turun times square lagi macam2.ha3~

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
October 8, 2011 at 10:44 PM delete

hahah..mgkn sbb dia ske makan durian la.dia terlalu addict dgn durian. :P bole main baling2 selipar kt duri dia tu.spe pny selipar sangkut,dia menang.wawawaa..;)) x jmp lak prmpn duri ni.klu jmp da lama wa ngurat.haha..stok geli2,pujuk p saln lurus rambut.

Reply
avatar
amna
AUTHOR
October 9, 2011 at 12:35 AM delete

mcm mne leh jdi cmni.. haih, kasi trim balik deh~

Reply
avatar
October 9, 2011 at 3:35 PM delete

hahaha..idea yang bagus sental abis2 dengan clorox..bukan setakat tu...rendamkan semalamn supya bersih dan suci..heheheh...

Reply
avatar
October 9, 2011 at 4:06 PM delete

rmbut tuh klu cicak jatuh pon mti tcucuk.haha.eloknye direndam skli 1 bdn dlm thinner.bagi cuci semua.hehe =P

Reply
avatar
Dzarief Zuhdi
AUTHOR
October 10, 2011 at 2:18 AM delete

amboi kejam nyer nk rendam lam klorox.. rendam la dalam air campur sunsilk.. baru la rambut dia lurus balik.. hahahaha

Reply
avatar
October 10, 2011 at 9:31 AM delete

hahahahahaha sabo jelah.pompuan tu nk naik bus ke atau mmg berlegar2 kat situ.

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
October 10, 2011 at 11:17 PM delete

tarik rambut dia pi salon terdekat..:)

Reply
avatar
Ana Farhana
AUTHOR
October 11, 2011 at 10:56 PM delete

huuuu,rambut durian ?? takottt nyeee.tajam. :P

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon