AKU ORANG KAMPUNG MANA LA RETI PAKAI SUDU GARFU NI

yes harini adalah hari paling membengkekkan hati. perasaan memang nak terjun bangunan je ghasenya bukan apa..harini bergelut dengan jam *hari hari pun jam okay* dekat jalan Tun Razak depan Tabung Haji tu. Ya Allah ya rabbi. rasa macam nak sewa kapal terbang je balik seremban. mampuuukahhh? 

kenapa ah aku kena kerja dekat KL? dah tu, ada pulak training macam macam. memang boleh buat aku tensen sampai nak buat muka comel pun tak mampu. huahuahua. pitams. harini training pasal table ethic pulak. apa ke jadahnya aku nak belajar table ethic ni bagai? bukannya aku nak lunch, dinner, supper kat hotel bagai. takkan ada ahhh kan. 


 *kalau penat baca, sila komen "nice!" pun dah cukup bersyukur untuk aku. hahaha.*


ok sambung. 
em..nak harap pp epal bawak aku makan hotel? dia manjang semputt je bila ai ajak dia makan hotel. katanya "ala awak, saya tak kisah bawak awak makan tempat mahal kat hotel  hotel mcm tu, tapi awak tak nak kahwin cepat ke dengan kite?" omaigod. headache. headache. yelah awak. kita makan poktek je lah ye. 

so bila kena training pasal table ethic ni, pastu aku pulak yang dipilih untuk jadi model kat meja makan tu, ohhh apokahhh?? ai ni very the kampung oke. pegang garpu pun boleh terlepas *bajet nyahh pulak* hmm excuse me sekurang kurangnya bawaklah aku pergi pullman hotel kat putrajaya tu ke, kot ye pun kan *adehati* puih. hehe.


Photobucket

kelihatan di situ cik aish yang sabar menanti depan pinggan kosong. tantek tak? helo .. lambat betul nak tunggu makanan sampai. rasa macam nak ugut taknak jadi model je. protes lapar. tp sempat lagi posing.

Photobucket

ok yang baju ijau tudung putih tu Puan Yasmin. dia memang lawak gila ok. best gila dengar dia ajar. (bodek baik punya nih sebab tadi dia dah bagi aku makan fish and chip)


Photobucket

masa ni aku terbayangkan pp epal yang bawak aku makan kat hotel sambil kandel light dinner. ecceahh romantik gitu. (rasa nak highlight font kat ayat ni kasi pp epal nampak) "awak, befday kita nak dekat" (sambil kelip kelip mata. hahahaha)

oklah. tu je nak hupdate. ada sapa sapa anak datuk yang nak bawak ai makan kat hotel lime bintang? sila add ai di facebook. haha. jemputan anda amatlah dihargai dan ditunggu tunggu. choi!

Previous
Next Post »

16 komen

Write komen
November 17, 2011 at 10:04 PM delete

nice............ahahahahaha.....adoiiiii......kita pun very the kmpg jugak....hehehe

Reply
avatar
Raisya Haris
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:08 PM delete

Nice akak aish jadi model. Hewhew ^^

Reply
avatar
November 17, 2011 at 10:46 PM delete

aku dulu g hotel concorde kt kl tu slumber badak je mkn udang besar guna tangan..tak kira dah..yg penting dpt mkn setimpal dgn puluhan ringgit yg dibayar

Reply
avatar
Jo Qusary
AUTHOR
November 17, 2011 at 11:35 PM delete

biasa pergi ke pullman hotel putrajaya, biasa je... diorg sgt2 perlukan interior designer & decorator yg tak hampeh...

Reply
avatar
thaqibzaki
AUTHOR
November 18, 2011 at 1:17 AM delete

poktek tu apa benda? serius baru pertama kali dengar. :D

Reply
avatar
deno
AUTHOR
November 18, 2011 at 3:37 AM delete

deno the kampung girl!!! teee hee heee... :)

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
November 18, 2011 at 8:55 AM delete

fuh fuh! berhabuk kat sini... muahahahah... lama dah x dtg tengok akak ai ni... rinduuuu... muahhhh muaahhh kat pipi, laga sekali... kikikiki

nanti yana akan tlg cakap kan pada pp epal bahawa akak ai teringin nak ber'candle' light dinner kat hotel... wokeh??? achaaa!

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
November 18, 2011 at 9:42 AM delete

cik aish kerja kena belajar etika-etika semua eh? kelas gitu hehe

Reply
avatar
November 18, 2011 at 10:42 AM delete

hahaha...oit aish....kamu je yg duduk eh., nampak sgt aish paling excited.

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
November 18, 2011 at 10:57 AM delete

HAHAHAHA..xkn kwin awal ke?mkn kt hotel bole merabakkn poket kami tau.so terpaksa tambah 1tahun lg masa penantian tuk kwin. :D

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
November 18, 2011 at 11:33 PM delete

hahaha ayat pp epal aish sempoi tapi bermakna..hahaha.dah tak leh wat pe2..hihihi

ceh2 kelip mata..hihihi..kelip de mata kan..harap dia sedar.hahaha.mana thu bawak g hotel 10* haaa..

Reply
avatar
ღ Nurrul
AUTHOR
November 19, 2011 at 12:36 PM delete

Nurrul pun tak ape nak pandai gayakannya..

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
November 22, 2011 at 4:38 PM delete

muka mcm x sbar nk mkn jer tu.. hakhak

(sye pun klu mkn guna garpu & sudu kdg2 tu mesti berselerak mknn... hehe)

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
November 22, 2011 at 6:20 PM delete

heheheh.. kena belajar mkn kat hotel nie..kot2 pp epal wat majlis sambut menantu kat hotel ker?!! ahhaha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...