AKU SUKA MOHD MUSLIM BIN AHMAD

hoyyeyy hoyyeyyy..Harimau Malaya menang! aku dah kata daaa..Indon mesti kalah punyaa..tu la sapa suruh bakar kaunter tiket..sapa suruh halang halang bas skuad pemain malaysia kat sana? busuk hati ooh..kan dah kalah..bak kata pakcik pakcik dekat kedai kopi tu, balun emas sebanyak mana pun, tapi kalau bola sepak tak sapu emas, takde gunanya..bola sepak ni ah raja segala permainan dalam sukan sea ni okeyy.

ekceli aku nak bagitahu kat sini. aku dengan Khairul Fahmi (apek) dah clash. bukan sebab dia ada banyak personal problem and scandal, no no no. tu hak dia. tapi aku clash dengan dia sebab aku dah suka gila dekat player ni pulak. hahahaha.

Photobucket
mata dia seksi ohh..
Nama : Mohd Muslim Bin Ahmad
Tarikh Lahir : 25 April 1989 (22 tahun)
Asal : Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Kerjaya : Pemain Bola Sepak
Posisi : Pertahanan Tengah
Pasukan : Harimau Muda A / Pasukan Kebangsaan Malaysia
No. Jersey : 24
Tinggi : 1.83 m

Photobucket
korang tengok la rambut dia.. pitams..comeynya anak siapa la nii..

Photobucket
nak peluk? takleh ah. nanti pp epal marah ai. hehe. niway..he's good defender..ok laaa..

so korang pulak siapa yang korang minat malam tadi? fakri ke? hahaha..takmo ah fakri. share meh..leh gak aku usha pilihan pilihan korang tu. malam malam mcm ni cuci mata pun best okey. haha keji rasa nak lempang diri sendiri.


lu rembatt wa, wa rembattt lu!
dah dah..kesat lah air mata muuuuuuuuu...;p

thanks for reading!

Previous
Next Post »

33 komen

Write komen
November 22, 2011 at 10:07 PM delete

terbaik la, i pulak suka khairul fahmi! huhuhu

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
November 22, 2011 at 10:17 PM delete

huhu, muslim dan apek the best :D

Reply
avatar
masz amysya
AUTHOR
November 22, 2011 at 10:24 PM delete

die mmg ensem la cik aish..tapi wan zarul ttp di hati..hehe

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
November 22, 2011 at 10:47 PM delete

..nasib cakap cik aish minta muslim!.jangan kaca abang Badrol kita suda lah yerr ^.^

Reply
avatar
tiQ =)
AUTHOR
November 22, 2011 at 11:48 PM delete

sy pon minat diaaaaa~..^^
suka suka sukaaaaaa~..hahaha..

Reply
avatar
November 23, 2011 at 1:41 AM delete

i plak minat fakri shaarani..hehehehe

Reply
avatar
November 23, 2011 at 9:42 AM delete

hehe muslim pun terbaik jugak. tapi i lebih gilakan apek le... hehe khairul fahmi still ranking no. 1. apa? fakri?? hehehe no no no !! haha
Anyway, please visit to my blog yang buruk
http://cintauntukkita.blogspot.com
sharing is caring !

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
November 23, 2011 at 10:10 AM delete

kita suka...

remy ishak eh..
eh lupa remy ishak x men bola..

suka shahrul!hahahah

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
November 23, 2011 at 2:35 PM delete

muslim ni bgs jgk.klu x de dia byk bolos gawang kita.

Reply
avatar
budak coklat
AUTHOR
November 23, 2011 at 5:07 PM delete

muslim memang terer defend kan kan dah la ncem. untong sape dapat dia

Reply
avatar
November 23, 2011 at 5:44 PM delete

ececeh
muslim ni dah berpunya ke?
:D

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 23, 2011 at 6:48 PM delete

i lap badrol!
i like badrol!
kehkehkeh..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:40 AM delete

suka gak muslim & khairul tapi hanya dalam persembahan dalam game yang mereka lakukan.terbaiikkk

Reply
avatar
ir yien 9897
AUTHOR
November 24, 2011 at 9:00 AM delete

alar.........
nak muslim juga..........

tapi dia bagus, mujur dah ngaku dia ada awek..
terlepas lah kita kan..huhuh :)

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
November 24, 2011 at 11:29 AM delete

i'll neva stop talkin' about girls thin'!HAHAHA :P cik aish,plis bt entri bout boys stuff. :) #mataberkaca

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:05 PM delete

@masz amysya haha wan hazrul? ok ok..aish amik muslim u amik wan hazrul ea..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:06 PM delete

@ecadwinkyasha haha badrol ? jap nak check yg mana ea

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:06 PM delete

@tiQ =) hehe sama laa...aish pun suka muslim...berbakat dan comel

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:07 PM delete

@Cik Bambam haha remy ishak? manede dia men bbolaaaa

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:07 PM delete

@A retarded kitty ye..dan dia pun da ngaku dia da berpunya..sobs

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:08 PM delete

@MaYa MustWany hehe yee..kt just minta dia dlm game je..not more than that..tak la fanatik sgt..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:08 PM delete

@ir yien 9897 yup2 btul2..dia da ngaku..bgs la camtu

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 1:08 PM delete

@Abg Stalker haha... boys stuff like what? boxer? haha

Reply
avatar
November 24, 2011 at 1:42 PM delete

ehemmm..mish minat baddrol. muka dia innocent je. shuke2!

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
November 24, 2011 at 2:28 PM delete

err..hm..kondom? :P hahaha.ok2..boxer pun orite,pakaian lelaki ke,pencuci mke lelaki?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 24, 2011 at 2:30 PM delete

@Abg Stalker KONDOM tu hape? haha..ok..thanks for the idea..ahah..keji tau

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon