JANGAN LA NGURAT AI..HAHAHA

ok. kisah ni dah lama berlaku. tapi baru hari ni nak story. 
cerita nya begini. 

satu hari, aku pergi cafe beli bekfast. maklum ah perut lapar. hari hari pun lapar. *tu pasal berat badan ai 54! syh..* dipendekkan cerita, aku berebut bihun dengan kawan sekerja aku. ekeleh bihun pun nak rebut dengan gadis lemah lembut macam aku ni. dasar! 

3 hari lepas tu, mamat tu add aku dekat facebook. dia pun tanpa segan silu borak borak mesra dengan aku. aku ni memang ramah bila orang ramah dengan aku. sama gak ah kalau orang benci aku, 10 kali ganda aku benci dia. ha begitu. 

2 hari aku borak borak dengan dia. sampai la satu tika dan detik ni dia pun meluahkan perasaan dia. lepas tu layan aku macam baby baby princes je. uwek uwek. 

Awak, saya sebenarnya minat kat awak sebab awk comel. 
 *ceh konon puji nak kasi aku cair? haremm*
awak, jom kita pergi lunch sama sama, saya belanja. 
awak, saya teringin sangat nak dengar suara awak.  
*since dalam ofis kitorang memang tak pernah bertegur sapa*
awak, awk balik naik apa? saya nak teman awk. saya risau awk jalan sorang sorang. 
awak, jom teman saya jalan jalan, kita g tengok wayang, karoke..
kita berdua je la takyah la ajak kawan kawan awk yang lain. 

tapi aku tak terima sepatah haram pun setiap ajakan dan godaan dia tu. hahaha. gila ke nak kuar tgk wayang berdua dengan lelaki lain? tak sanggup nak mencurangkan diri dengan pp epal. (pp epal sila bersyukur dapat awek setia macam ni) 

tak cukup dengan ayat ayat macam tu, dia cari pulak nombor telefon aku. pastu dia mesej. hai baby mucuk..buat apa tu.. hAaaa apokahhhh? gara gara bihun ekau jadi begini jang oi..aku hempuk jugak mamat nih

aku pun slow talk dengan dia. "kamu, saya ni dah ada boifriend. sila paham."
dia pun jawab. "ala baru boifriend belum suami lagi."
haahhhh?? what the fish!

yarrkkkkkkkkkk...sumpah aku geli. pp epal pun tak geli geli macam tu dengan aku masa we all baru baru kapel dulu tau. hahaha. apa daa..suka menyusahkan diri. tau la ai comel kan. *eh terpuji diri pulak camane ni boleh backspace tak hehehe!* lepas tu kan.....apa jadi dengan mamat tu? pp epal buat apa dengan mamat tu? kantoi??!!

Photobucket
PP epal buat apa ye dengan mamat yang berani mengacau makwe dia ni?..hahahaha eceeeahh

ha esok la aku update lagi. hahahahaha. bye semua. nantikan episod penuh debaran ni. nasib lah pp epal ooii..lepas ni u kena jaga ai baik baik. kalau u buat hal, i terima je lelaki yang ngurat i tu tau. motip??? *bajet berani je nak buat* hahaha.. takde la..ai setia ok. tsk..tsk..
Previous
Next Post »

25 komen

Write komen
November 14, 2011 at 9:40 PM delete

hahahaha . susah kalau ade manusia yg takde sivik cam mamat tuh . plus cik aish nih comeylotey pulak . dugaan ler tuh namanya :D

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 14, 2011 at 10:00 PM delete

kikikiki ayat mamat 2 cam budak skolah baru blaja ngorat je..

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
November 14, 2011 at 10:24 PM delete

hahahha..aish,teringat la tbe2. :P xpe la,awk da ada pp epal kn.secocok da korg ;) sy ada ustazah pilihan. :D

Reply
avatar
fadhdeela
AUTHOR
November 14, 2011 at 11:22 PM delete

hahahahaha nasib awek pp epal nie setia...kalo x??? hahaha bye2 la pp epal :P *gurau jer*

Reply
avatar
Raisya Haris
AUTHOR
November 15, 2011 at 1:34 AM delete

Hukhuk! Kata-kata dia tak boleh blah! HAHA! xD

Reply
avatar
nysa
AUTHOR
November 15, 2011 at 2:00 AM delete

waaahhh hawt nye cik aish..hehe..mesti pp epal kasi satu tendakan berbisa kan ? hehe

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
November 15, 2011 at 2:02 AM delete

kesian mamat tu.. salah tekan loceng..kih kih kih

Reply
avatar
thaqibzaki
AUTHOR
November 15, 2011 at 7:22 AM delete

Kekekeke. Ngurat style kanak kanak sekolah menengah jaa. :p

Syukurkah encik pp epal dapat orang setia macam cik aish.

harap kekal. amin. :)

Reply
avatar
Amy Farhana
AUTHOR
November 15, 2011 at 9:25 AM delete

HIhi! setia2 , tamo2 *wink wink

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
November 15, 2011 at 2:50 PM delete

x baik tau.. nyampah betol org guna statement lom kahwin lagi..leh lar usha dulu.. hurmmm..kang sok lusa org buek kek bini ekau baru tauuu~

Reply
avatar
November 15, 2011 at 4:54 PM delete

hahahaa....untungla aish setia...:)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
November 15, 2011 at 11:41 PM delete

esyemen sje je wat suspender..baru dok senyum2,alih2 de batu jatuh kat kepala..eeeerrkkk..hihihi

siut je kalau laki cakap macam tuh..bahaya tuh..tapi laki macam tuh sama ada main2 or tak nak kalah.

entah2 pp epal aish dok wat selamba??huhuhu..mmg nak kene sekeh kut dgn aish..hahah

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:08 PM delete

@MaYa MustWany takkan pp epal buat selamber je..hahaha ada la dia buat something..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:08 PM delete

@najihah sahami :p insyallah..mesti setia ngn satu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:09 PM delete

@thaqibzaki hehe mmg mcm dak2 skolah pun..haish...emm thanks :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:10 PM delete

@nysa tak la berbisa sgt..tp pastu trus mamat tu tak kaco lg.hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:11 PM delete

@fadhdeela i likee ur komen.hahahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:11 PM delete

@Abg Stalker hehe teringat? :p plis forget it ok..ehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
November 17, 2011 at 10:12 PM delete

@Aqy | Ela Ahmad comel? ewww manede la biasa2 je..

Reply
avatar
Ana Aishah
AUTHOR
November 18, 2011 at 12:06 PM delete

singgah follow sini.. nice blog !

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon