NAK UPDATE BLOGLIST LAGI!

ok harini aku nak update pasal bloglist. rasanya ramai dah tahu kenapa kita kena letak bloglist dalam blog kita. otherwise korang boleh baca dekat entry aku yang lepas tentang bloglist ni. 

so disebabkan aku dah lama tak aktif blogging (since kerja pergi gelap balik pun gelap!!) aku rasa macam banyaknya blog blog best yang aku belum sumbat dalam bloglist aku ni. tunggu ye. on the way. hehe. and one more thing yang aku belum sentuh pasal bloglist, actually aku suka layout blogger ni. dia customize bloglist dia ikut kategori. bestt gila. aku pun tak serajin tu kot nak buat bloglist banyak banyak. hehe. 

pstt..cer carik mana blog aish? hahahahahaha...unsur show off di situ.

so nafsu nak update bloglist dah datang! yea! kalau ada antara korang yang nak aish letak blog korang dalam bloglist aish, just drop your link dekat mesej ye. maklum ah..aish ni dah veteren..kadang kadang terlepas pandang. hehe. bye. 




Previous
Next Post »

28 komen

Write komen
November 25, 2011 at 4:37 PM delete

Nak nak . Ehehehee
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/

Reply
avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
November 25, 2011 at 4:40 PM delete

nak jugak

pak cek biola

http://kringg.blogspot.com/

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
November 25, 2011 at 4:42 PM delete

eca puwn nak join ^.^

www.ecadeinkyasha.com

nnti eca masukkan blog cik aish :)

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
November 25, 2011 at 4:43 PM delete

Nak jgk!

http://kisahmissxyz.blogspot.com

sye nk buh cik aish dlm bloglist jgk ler.. blog akk hebak~

Reply
avatar
November 25, 2011 at 4:44 PM delete

nak.
http://cintauntukkita.blogspot.com

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
November 25, 2011 at 4:47 PM delete

ehem2..ai pon kena letak bloglist jugak ker? :P

Reply
avatar
Iznie
AUTHOR
November 25, 2011 at 4:56 PM delete

hee...iznie pun nak join juga la....hee


baru jer follow awak...terima kasih... :)

http://ceritablogsaya.blogspot.com

Reply
avatar
ibnuismaini
AUTHOR
November 25, 2011 at 4:57 PM delete

Blog saya boleh ke?

http://ibnuismaini.blogspot.com

Reply
avatar
November 25, 2011 at 5:13 PM delete

Kalau awak suka belog Eza, awak bubuh keh. :). Eza sekadar mencuba...^_^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

thanksss ^_^

Reply
avatar
ijA
AUTHOR
November 25, 2011 at 5:49 PM delete

nakk jugaaa


umealong.blogspot.com

triple thanks you

Reply
avatar
kotak bulat
AUTHOR
November 25, 2011 at 5:52 PM delete

nak.. :)

http://nazihanali.blogspot.com/

Reply
avatar
thaqibzaki
AUTHOR
November 25, 2011 at 6:21 PM delete

Nak jugaa. :D

http://faceboored.blogspot.com/

Reply
avatar
November 25, 2011 at 6:34 PM delete

alamak, blog kite ade la dlm list 'my selected blogger', hehe :)

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:03 PM delete

nak2.. sila lah lawat blog ms medicine ni..:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:07 PM delete

dgn besar hati dan tak tau malu atia nak ada dalam bloglist cik aish.. boley..?? heeeee~

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:12 PM delete

jemput singgah :)

belogcikzety.blogspot.com

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
November 25, 2011 at 9:06 PM delete

ngape aish xsewa umh dkat ngn tmpt keje je?
hoho..

http://lemonribena.blogspot.com

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
November 25, 2011 at 9:23 PM delete

Cik Ross datangggggg....hehehhee

http://rossmerahjingga.blogspot.com

Reply
avatar
November 25, 2011 at 9:42 PM delete

nk gak..

http://kumbangjingga.blogspot.com

sy dh letak agak lama link blog cik aish kt blog sy hehehe..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
November 25, 2011 at 11:25 PM delete

lor blog kita xde pun..hahaha..touching2 sat..

hihihi xper,blog aish tetap menjadi my bloglist gak.hahah

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
November 26, 2011 at 12:08 PM delete

ngaaaa, ada warga puncak di situ! yana tahu tu blog list siapa! kak yaya kan??? ngehngehngeh..

actually terharu sebab cik aish letak yana dalam selected blogger di samping irine, cik epal dan lain2... kikikiki...

yana tengah tgu free time, nanti nak buat bloglist gak... hukhukhuk

Reply
avatar
Ihsan Arifin
AUTHOR
November 27, 2011 at 6:23 AM delete

tudiaaa memang ketara unsur riak di situ ;D taun baru ni tobat tobat la doh kah kah kah

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
November 27, 2011 at 10:10 AM delete

nk la jgk..tp mcm x layak la.sobss~Entri kita tntg prmpn byk.nti cik aish berdarah2 hidung klu baca. :D

Reply
avatar
De'Warisan
AUTHOR
November 28, 2011 at 11:41 AM delete

jalan-jalan tengok kain kat sini http://dewarisankami.blogspot.com/

Reply
avatar
ir yien 9897
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:47 AM delete

wah blog veteren..

pemes mcm retis..

yien nak juga

kasihani yien sebagai blgger picisan :)

Reply
avatar
myezatul aQma
AUTHOR
December 1, 2011 at 10:28 PM delete

bleh lg tak??
http://myezatulakmar.blogspot.com

Reply
avatar
December 29, 2011 at 3:50 AM delete

letakla blog saya... seminggu pon jadila... ^^,
haha
http://nickpenang.blogspot.com/

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...