ADIK ADIK KALAU NAK BUAT CONTEST, JANGAN MALAS MALAS TAU

assalamualaikum. ha korang yang tengah cuti sekola tu, buat buat la kerja berpekdah sikit. jangan menghadap blog je *ecceh padahal aku jeles dengan dorang yang rajin update nih* yela..aku kan pemenang award blogger paling pemaleh dalam dunio ni. update pun ikut napsu. takdo napsu, takdo ah update. (apesal cakap negeri lak nih?)

kepada adik adik sekalian. 

akak bukan nak marah korang buat contest nak tambahkan bilangan follower. akak tak marah dik. akak lagi suka lagi lagi kalau adiahnya berupa wang tunai. leh gak akak bayar bil stremik ni. tapi akak cukup marah kalau adik adik, cuba memperdaya, dan memperkotak katikkan usaha akak yang penat berhempas pulas buat entry untuk join kontest adik adik tu ha. 

mana tak nya, akak punya ah berharap siap mimpi mimpi nak menang tempat pertama, tup tup, dekat setahun dik akak tunggu..adik buat tak tahu je dengan kontest yang adik buat tu. mentang mentang akak ni memory low sikit, belek belek archive akak tadi, mak aih aku masuk kontest ni, apesal penganjur kontest diam je tak update pape pun pasal kontest tuh? ni nak sekeh ni. tapi nasib baik akak ni lemah lembut dan pemaaf orangnya. 

Photobucket
akak tak marah, akak geram je

jadi nasihat akak kepada adik adik di luar sana. kalau nak buat kontest, jangan maleh maleh yo. jangan sampai kontest tu boleh menternak anai anai dekat blog tu ha. sia sia je kang. kalau boleh, bila kita buat kontest, cepat lah update keputusan dia. jangan biarkan peserta peserta mengigau nigau di tengah malam. 

ok lah. bai.
Previous
Next Post »

23 komen

Write komen
einz
AUTHOR
December 2, 2011 at 3:09 PM delete

hee...sabo k...einz penah jumpe penganjur yg announce einz sbg pemenang...tp 2,3 kali hantar details gune email...senyap gitu je....hehehe...tp einz tak kesah...sbb dpt pahala ye tak???

Reply
avatar
December 2, 2011 at 3:59 PM delete

rara tak penah buat contest.sbb takut takde sape nk join.hehehe

Reply
avatar
December 2, 2011 at 4:46 PM delete

haa..adik2....dengar tu akak senior bersuara. hehe

Reply
avatar
December 2, 2011 at 5:50 PM delete

er, eza pun setuju. p, dia bukan pangkat adik. dia tua lagi dari Eza. Eza menang contest tu dah dekat 6 bulan lebih. hadiah tak sampai lagi...uhu...um, macam mana tu? dia pun tak contact-contact Eza lagi..

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
December 2, 2011 at 6:03 PM delete

ha, betul tu.. kdg2 tarikh tutup tu dah lepas pun, tp nak update pemenang lama gila nak tunggu..:-)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
December 2, 2011 at 6:52 PM delete

dh byk kali terkene..
ikotkn ati mls dh nk join.. haha
giveaway besar besaran pon pengnjur wat peksam je adiah..
gtau saye pemenang tp adiah? arammm xde..
kehkehkeh.. sakit ati betol..

Reply
avatar
Lily Mazni
AUTHOR
December 2, 2011 at 6:56 PM delete

Sy pon xpenah join pe2 contest. pelik dan musyhki sebab bayangkan la cmne deorang nak baca entri satu per satu. mest pnat kan.. so deorg xinform la.. jahat bebenor

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 2, 2011 at 8:14 PM delete

@einz Erk yeke..hmmm siannya..tak patut la mcmtu..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 2, 2011 at 8:14 PM delete

@rara pinkmafia hehe mesti boleh punya rara..tak cuba tatau.. :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 2, 2011 at 8:15 PM delete

@Eza Boom Boom :) emmm yeke...cuba try email dia..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 2, 2011 at 8:15 PM delete

@FaraLoveChoco hehe tu la...sbb tu nak join pk doploh lapan kali

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 2, 2011 at 8:16 PM delete

@Ezy Chiaki aaa tu la..cik ezy mmg rajin join kan..aish tau tu..sabar la ye

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
December 2, 2011 at 9:29 PM delete

"adik-adik" terlupa password blog kot. tu yang tak berupdated. ahaha

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
December 2, 2011 at 10:23 PM delete

diorang pun memory low jugak kot..:)

Reply
avatar
chimidama
AUTHOR
December 3, 2011 at 3:54 PM delete

bila cik aish pula nak buat contest? i'll be the first to send entry!

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 4, 2011 at 7:03 PM delete

aah la mas pun de yang join,wat2 senyap je de sesetengah tuh.lepas ni berhati2.(ohh punah harapan)hahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 11:48 AM delete

@EYFAalias melampau tul sampai lupa paswed blog..kekekeke

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 11:49 AM delete

@Azzah aa yela kot..hehe..apa pun tk boley..takpela..kt maapkan jela

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 11:49 AM delete

@chimidama aish da lama tak buat contest...tp berminat gak nk buat dlm masa terdekat ni..tp tgh pk nak buat contest apa..;p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 11:50 AM delete

@MaYa MustWany tu la..pasni klu nk join contest boleh, tp kt ingatkan pengajur tu...kacau dia sampai dia fedup trus umum pemenang.hahaha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...