APA YANG MENARIK BILA GUNA FACEBOOK TIMELINE

cantik tak facebook timeline yang baru ni? kita boleh letak header! yea! dan aku ada penyakit yang rasanya ramai yang tahu. aku paling suka tukar header! ngee...


ramai yang kata layout yang baru serabut sebab ada dua column. so agak pening nak baca. betul tak? (blog pun kalau banyak column leh pening jugek hehe)


so untuk nampak lebih kemas and teratur macam yang asal..korang just buat macam ni je...klik kat gambar bintang tu tiap kali update status untuk minimize so dia akan jadi macam gambar kat bawah ni!



taraa..kemas kan? macam yang lama balik.. sebab ada satu column je.


tapi kan tapi kan korang..korang kena pikir masak masak nak tukar layout yang baru ni. sebab once korang dah tukar, korang tak boleh balik ke layout yang asal semula buat selama lamanya! 

dan satu keburukan facebook timeline ni..korang kena setup balik setting untuk privacy. lagik satu..ha ni penting..kalau korang jenis player ke, playboy ke playgirl ke, tayah la pakai facebook timeline ni. sebab semua status korang dari tahun tahun lepas, semua ada and orang boleh baca. hehe. kalau aku, aku tak kisah pun! bukan ada yang secret mana pun kan??
kalau korang nak tukar..boleh klik kat sini

so tepuk dada tanya selera. uhh ai lapar. nak makan. bye.






Previous
Next Post »

26 komen

Write komen
iPai
AUTHOR
December 17, 2011 at 11:21 PM delete

huhuh ... dah tertukar .. aku ye profile lg lawa laa .. hehehe

wah, kenapa nama aku ada kat top friends tuh .. hahah ..

dah lama tak singgah sini ..

Reply
avatar
December 17, 2011 at 11:37 PM delete

salam...i dah gune timeline jgk...tp nk tnye ni..mcne nk pergi ke privasi ek??

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
December 18, 2011 at 12:58 PM delete

bagi yana kan kakak aish, yana suka jugak sebenarnya, even fenin dan serabut, boleh tengok status dolu2 dengan senang!

nampaknya senang la akak nak tukar header banyak2 kali! haahahahah

Reply
avatar
wanabee
AUTHOR
December 18, 2011 at 8:21 PM delete

timeline tak ada setting privacy ? pergh =..=''

Reply
avatar
budak_baik
AUTHOR
December 18, 2011 at 11:20 PM delete

haha..ramai yg duk kutuk pasai timeline ni..ade jugak yg minat erk..budak baikx berani la nk tukar..emm,, dgr2 citer nanti sumer akaun fb akan jd timeline..ntah btul ke tidak, x tahu la..huhu

Reply
avatar
December 19, 2011 at 12:34 PM delete

kak aish, saya tag akak join GA tau..paksa ni.. hehe

http://cintauntukkita.blogspot.com/2011/12/blog-hanya-dari-mata-mini-give-away-tq.html

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
December 19, 2011 at 4:08 PM delete

mula2 takmo tkar timeline ni..tp tgk cik aish tukar, mcm cantik plak. fara pun dh tukar..hehehe..

Reply
avatar
Iznie
AUTHOR
December 19, 2011 at 4:43 PM delete

iznie malas nak tukar fb timeline ni...hehe. pakai yg lama jer... :)

Reply
avatar
Syiera Bucuk
AUTHOR
December 19, 2011 at 5:51 PM delete

haiii..hellooo..haiii..i'm back!!hee..msti confius kan sapela minah ni..syiera bucuk bru aktif berbelog kembali..ngee..

btw,udah tukar fb timeline tu..lepas sesaat trus nyesal..pdhl dh survey berhari-hari kot nak tukar ke x..haha..

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
December 19, 2011 at 6:51 PM delete

paling worse.. fb lambat loading!! demmmm~!!

Reply
avatar
December 20, 2011 at 12:19 AM delete

tp rasa nya finaly fb ni akk tuka jugak nnty utk smua...huaa ni xsuke ni

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 20, 2011 at 12:51 AM delete

haaa yang bawah memang nampak kemas.lor kene setting balik.adoyai..bahaya oo..


status dulu xmatang pun keluar gak?hahah..wat malu je kang.tapi xde kut kawan2 dok semangat godeh2.hihi..

pe2 hal mas bior fb tukar sndiri..dgr cer 22 ni.hihi

Reply
avatar
December 21, 2011 at 1:19 PM delete

Hey there. Nice entry. Like it :). I'll follow u. Kalau sudi follow la jgk♥. WAHAHA! http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
December 21, 2011 at 5:27 PM delete

trm ksh bgth 'playboy' x bole gn timeline ni.hehe :D so play safe,xpyh tkr la kot.HAHAHAHA

Reply
avatar
cik violet
AUTHOR
December 23, 2011 at 7:48 PM delete

serabut tgk timeline..xnak tuka..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:41 PM delete

@iPai tu la pasal...ko da lama tak mai sini pun stil jadi top frend..haha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:42 PM delete

@Liyana Aziz ha tau tkpe...haha tp skng da tak rajin nak tukar2 header la dik..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:42 PM delete

@wanabee buat masa ni takde..klu ada pun tak berapa nak private sgt..hik

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:43 PM delete

@budak_baik yup...sume org akan pakai timeline gak..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:43 PM delete

@FaraLoveChoco hehe cantik je..mula2 je nampak tak biasa..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:43 PM delete

@Iznie hehe takpe..lama2 suma org akan pakai timeline..miahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:44 PM delete

@Cik Bambam maybe sbb gambar dia besar..pastu ada header

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:45 PM delete

@MaYa MustWany takde kot yg rajin stalker status kt dulu..melainkan org tu admire kt..ahahaha

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:45 PM delete

@Abg Stalker tu la...abg stalker takleh guna..hahaha

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...