IKEA..BILIK KU TAMPAK BEGITU BERHARGA...HEHE

Hai! ok kali ni aku nak share sikit tentang warna putih. yess..aku memang suka gila dengan warna putih. suci bersih gitu. so dalam bilik aku, memang kebanyakan barang dan set perabot adalah berunsurkan putih. hehe. 

last week pergi ikea memang stress sikit sebab banyak gila sale dekat dekat hujung tahun ni. tapi aku cuma rembat sikit je.. nah.. ni antara koleksi barang hiasan dalam bilik aku yang berwarna putih. gebu gebu je aku tengok.

pasu ni aku beli cuma RM3.50 je. 

bekas ni aku buat tempat letak brooch. harga dia RM 1.80. murah kan?


lampu tidur ni memang kelass..simple je kan? yang penting kalernya putih. hehe. harga dia just RM9.50. murah kan?

dan jam ni aku paling suka. smart je kan? harga dia RM4.50 *kalau korang perasan, belakang jam tu ada frame bingkai putih harga dia RM1.80


taraaaa..i luv IKEA. kerana bilik ku tampak begitu berharga...


Previous
Next Post »

20 komen

Write komen
Cik Zety
AUTHOR
December 5, 2011 at 2:17 PM delete

Wow, nmpk exclusive tapi murahh. nak kena serbu ikea nih :)

Reply
avatar
December 5, 2011 at 2:33 PM delete

bestnya barang IKEA, murah dan berbaloi :D

Reply
avatar
Mazni
AUTHOR
December 5, 2011 at 2:49 PM delete

Cantik la. huhu, Nape Cik Aish tak snap whole room je. Nak tengok :)

Reply
avatar
hira
AUTHOR
December 5, 2011 at 2:58 PM delete

wow. murahnya! nak beli juga tapi jauh -.-

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
December 5, 2011 at 3:53 PM delete

hahah..aish,mcm da prepare nk kwin je ni.bt bilik pengantin.haha

Reply
avatar
December 5, 2011 at 3:55 PM delete

aish knp murah.cantek lah.

Reply
avatar
aimaniman
AUTHOR
December 5, 2011 at 5:17 PM delete

wow.. cantiknya.. akak nak p gak ikea last weekend tapi terpergi jom heboh plak.. alaa sayangnya...
nak hadiah car sign heartbeat??

Reply
avatar
Cik Kamoo
AUTHOR
December 5, 2011 at 5:59 PM delete

bijaknye berbelanja .... memang nampak sangat cantik!!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 6:22 PM delete

@Cik Zety hehe..aish mmg suka g ikea sbb brg dia murah dan cantik

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 6:23 PM delete

@Mazni hehehe next update pasal decoration bilik lak ye..tunggu..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 6:23 PM delete

@hira yeke...u duk mana sis? aish duk seremban so nk ke damansara pun stil agak jjauh gak ..hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 6:24 PM delete

@Abg Stalker hehe...takdela...tp lebey kurang camtu la..apa salahnya kt try deco sikit2 start skng..hihi

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 6:24 PM delete

@aimaniman ooo jom heboh ea...hehe takpe..ikea bukak sepanjang masa :p

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
December 5, 2011 at 6:25 PM delete

@Cik Kamoo mmg...kt kene bijak berbelanja..hehe

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
December 5, 2011 at 7:08 PM delete

alahai bestnya ada sale dkt IKEA! tapi apakan daya bulan 12 tak ada cuti lansung tak dpt nak shopping :(

Reply
avatar
chEntA
AUTHOR
December 6, 2011 at 3:47 AM delete

cantik..even murah tp,serius nmpk exclusive sgt2...cantik..=)

Reply
avatar
December 6, 2011 at 10:34 AM delete

wahhh, cantik-cantik belake!
lepas ni nak ke ikea jugak lah :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon