KUCING MONTOK DISUKAI RAMAI

tajuk entry dah macam iklan susu lemak berkrim disukai ramai je. tapi kali ni bukan cerita pasal susu. tapi cerita pasal kucing aku yang baru saja menetas. hehe. aku pun pelik kenapa ramai pembaca yang suka entry koleksi kucing untuk dijual tu. 

untuk pengetahuan anda semua, aku ni bukan la ibu ayam atau pun ibu kucing. aku takkan sesekali menjual kucing kucing kesayangan aku ni. biar laah ada orang offer beratus2 sekali pun. nama nak jual nan hado. tapi kalau ada yang nak offer beli dengan harga empat angka, sila lah add aku dekat facebook. kita boleh runding ma. hahaha. 

aku tak paham ni spesis kucing ke tikus mondok.  barangkali ibunya kucing..bapaknya tikus mondok..

nama dia cibuyat..haha padan muka kau dapat nama yang huduh. habis tu kau nak aku bagi nama syarina maisarah ke? helo?? ok bai.
Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
December 25, 2011 at 12:10 AM delete

ok..memang comel....kiuttt! hehehe

Reply
avatar
Liyana Aziz
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:15 AM delete

cibuyat yg comel! alolololo

cibuyat tu mesti sebutan ala2 pelat, sibulat kan? hahahahah

Reply
avatar
aimie
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:18 AM delete

Nak boleeeeh ? :| comeel gila !

Reply
avatar
ieyla_667
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:22 AM delete

waaaaa~comel nya kucen, nak jugakkk!

Reply
avatar
Ad-Dien
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:23 AM delete

Comel, macam kacukan je...
saya juga pernah bela, dulu ada 10 ekor dalam rumah.. :)

Reply
avatar
Onitsuka_hana
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:44 AM delete

suka kucing yang gemuk2.hehe

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:50 AM delete

nk syarina maisarah jgk!x kira!ahahaha..gila comel x pnh jth cinta mcm ni."Awek montok disukai ramai" pun byk jgk..:P

Reply
avatar
wanabee
AUTHOR
December 25, 2011 at 12:52 AM delete

whoaaaaa...comel gilewwwww . aha . geram pulak tgk muka inesen kecik tu :P


hehe . join jelah contest tu . tak perlu letak gmbar kat entri pun takpe..pass kat email ..hehe ^_^ kalau malu2 hamster , bawak lah kucing montok ni sekali . aha !

Reply
avatar
Ezad Skytech
AUTHOR
December 25, 2011 at 1:53 AM delete

wahhh..unik la nama cibuyat tu..hee~

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
December 25, 2011 at 2:51 AM delete

mcm si puss mase kecik je..
kalo kaler kuning mmg sebijik mcm puss.. haha..
pastu bg pkai boots..
pemes la cibuyat..

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
December 25, 2011 at 8:10 AM delete

mak aii. geramnya tgk! grrr

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
December 25, 2011 at 8:13 AM delete

comel & muka innocent jer sntiasa.. klu dia curik ikan, s sanggup nk mrah dia, haha XD

Reply
avatar
Raisya Haris
AUTHOR
December 25, 2011 at 8:49 AM delete

Cibuyat comellllllllllll! :3

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
December 25, 2011 at 9:49 AM delete

kucing azzah nama adibah..okbai..:)

Reply
avatar
yana lyana
AUTHOR
December 25, 2011 at 2:33 PM delete

hye..i pun cat's lover jugak..:)
comelnyeee lah hai kucing2 u...geramm!

Reply
avatar
December 25, 2011 at 7:05 PM delete

alahai..kiuknyeeee! nampak bulu dia cam lembut2...eii geram2!

Reply
avatar
e k i n
AUTHOR
December 25, 2011 at 10:45 PM delete

Comelnya kucing awak. Hehe.

Reply
avatar
Cik Atien
AUTHOR
December 25, 2011 at 11:27 PM delete

comelnye kucing awak, tapi tulahh.. saya takut kucing. (;

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 26, 2011 at 9:46 PM delete

geramnya tengok matanya..eeeeeee

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon