PROJEK PALING BESAR!

Salam Maalhijrah semua. tak sempat nak ucap haritu sebab sibuk sangat. 1 muharram haritu, pergi Shah Alam sebab kawan bertunang. tantek tak dia? hehe. dia ni kawan PP epal. so aku macam biasa la, amik berkat dulu..bergambar sakan dekat pelamin. hehe. 

Photobucket

so pada semua follower Belog Cik Aish, thanks sebab sudi follow, sudi jadi pengikut setia *pengikut setia means mereka setia walaupun kita tak berkesempatan nak jejak mereka semula* jadi di kesempatan ni, aku nak ucapkan selamat menyambut tahun baru buat semua yang beragama Islam, semoga di awal tahun ni, kita buang semua yang negatif, dan ambik yang positif. and jangan lupa baiki diri supaya jadi lebih baik dari sebelumnya. insyallah.

(but actually niat nak berubah ke arah kebaikan bukan pada awal tahun je, setiap hari yang baru adalah hari untuk kita baiki kesilapan kita. ye dak?)

oklah. ada beberapa perkara yang nak disetelkan minggu ni. boleh dikatakan projek terbesar di awal tahun islam ni. semoga segalanya berjalan dengan lancar. doa doa kan ye. neves ni. jeng jeng jeng.

Photobucket
amik berkattttttt..hehe

Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
Dylla Fadzil
AUTHOR
December 1, 2011 at 2:14 PM delete

salam maal hijrah and hello december :D

Reply
avatar
December 1, 2011 at 2:21 PM delete

projek besar ya. Entah2 Cik Aish nak bertunang.. hehe

Reply
avatar
December 1, 2011 at 2:44 PM delete

ecehh amik berkat.nanti nak kawen nanti senang, hahaha lolz XD

JOM SINGGAH : Sanggup Curang Dengan Celcom Broadband

Reply
avatar
December 1, 2011 at 2:45 PM delete

ehemm,.projek besar apa yunk?nak tau...hehehe

Reply
avatar
chimidama
AUTHOR
December 1, 2011 at 2:49 PM delete

selamat tahun baru islam :D dah masuk disember..nak tahun baru omputih pula..

amik berkat? ha...

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
December 1, 2011 at 3:44 PM delete

Salam Maal Hijrah 1433.

Errrr..projek paling besar??

Nak tunang ka??!!hehheheee...

Reply
avatar
December 1, 2011 at 4:36 PM delete

yeah pas ni aish pulakkkk =)

Reply
avatar
gaung
AUTHOR
December 1, 2011 at 4:41 PM delete

amin..amin amin.semoga dipermudahkan rezeki dan pkerjaanmu..

ENTRI TERBARU: Cerita Tawa Anda di No92A, Anastasyea buka Bloglist 1 TAHUN , maggi tomyam pulihkan ingatan

Reply
avatar
nuyen
AUTHOR
December 1, 2011 at 6:18 PM delete

salam maal hijrah juge. salam december. hope u'll get blasting moment on your new year :)

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
December 1, 2011 at 6:31 PM delete

salam maal hijrah jugak..^_^

p/s: bila plak giliran cik aish..?? heeeee~

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
December 1, 2011 at 6:38 PM delete

apa la projek besar tu kan cik aish? semoga berjalan lancar hendaknya :)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
December 1, 2011 at 7:48 PM delete

taon ni amek berkat..
taon dpn kire jdk la ye..
kehkeh

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
December 2, 2011 at 12:26 AM delete

salam maal hijrah aish,nanti giliran aish plak kt pelamin kot..:)

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon