AMALINA CHE BAKRI - KENAPA BAH KAU BERUBAH??




Kenapa bah kau berubahh kenapa bahhh...

dulu aku punya salute dengan minah ni. rasa jeles meluap luap je bila mak ayah aku dok puji diaa je.."aish, tengok amalina ni pandai dapat 17A1, nape kau tak boleh? bla bla bla.. " naik berdarah telingo den. 

tapi tak kisah ah kan sebab memang aku salute spring kat minah ni. dalam hati aku masa tu..dia ni mesti takde sosial life. doploh empat jam tengok buku je kot. ee bosannya. haha. aku dulu mana nak tatap sangat buku buku ni. agak agak nak tidur, aku tidur je. agak agak malas, aku ponteng je. *tu pasal result SPM aku tak berapa nak cemerlang gemilang terbilang sangat!!

so hari ni aku memang terkejut monkey jugak ah bila baca berita pasal minah ni dah berubah. tengok gambar memang agak sosial gitu. agaknya air kat sana tak berapa nak bersih sangat sampai rambut pun dah karat karat. eh tak nak lah komen komen lagi pasal pemakaian dia. korang nilai la sendiri ea. 

cuma pendapat aku...

tak mustahil la someone tu nak berubah. tepuk dada tanya selera. agak agak kau berselera nak makan nasi ayam, sedap la. agak agak kau berselera nak makan sampah, nasib kau lah kan. tu semua terpulang pada diri sendiri. kita sendiri yang tentukan jalan hidup kita. 

Psst..agaknya kan minah ni dulu asik belajar je sampai takde sosial life. tu yang culture shock tuh. dikk..jangan gitu dik..akak tak kuasa nak nasihat lebey..adik kan pandaiiiiii...!!

bye.
Previous
Next Post »

11 komen

Write komen
January 5, 2012 at 9:19 PM delete

same2 la kite doakan supaya dia berubah ke arah baik :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 5, 2012 at 9:29 PM delete

Tak baik nak salah kan dia sorang jek. Dekat Malaysia ni banyak pengaruh yang menjerumus ke arah mcm tu. Especially golongan artis ni. So, terima jek la.

Reply
avatar
January 5, 2012 at 9:48 PM delete

tula.kejayaan kita sekarang tak menentukan kita jadi camna masa depan nanti. doakan yg terbaik untuk dia cepat berubah:)
dah manusia ni tak sempurna,sentiasa dgn kesilapan~

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
January 5, 2012 at 10:16 PM delete

mula-mula macam tak percaye jew...tpi mak dye dah buat pengakuan sendiri baru percaye.. ishh, ape nak jadi pun tak thu.. --'

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
January 5, 2012 at 10:36 PM delete

tak pasal2 popular lg skali.

Reply
avatar
January 5, 2012 at 10:55 PM delete

heboh jugak pasal ni.. huhu..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 5, 2012 at 11:29 PM delete

komenya: suka berfesyen.mak saya pun tahu.

errr ok..hemm (-_-)

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:02 AM delete

eh die ke tu?
kehkehkeh..
ok no komen..

Reply
avatar
Lizzie Yasmin
AUTHOR
January 6, 2012 at 10:14 AM delete

Mungkin kita tak kenal dia. maybe dia dari dulu mmg macam tue sapa tau? Ala zaman sekolah semua terikat dengan peraturan sekolah. Sori lar too say that.

Reply
avatar
Syiera Bucuk
AUTHOR
January 6, 2012 at 5:30 PM delete

yea..manusia berubah..sama2 kita doakan smga amalina diberi hidayah Allah tuk berubah..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 26, 2012 at 11:26 PM delete

betui tu. air lg kn berubah. ini plk maknusia. xde yg pelik. kn3? tp klu dia xpegi obersi, dia pn ttp berubah cm tu jgk ke? eh btul ke soklan aku ni....?

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...