MEMPERKENALKAN MY FLOWER GIRLS TO BE!

Salam hai guys! warghh makin lama aku makin tertekan. saban hari jiwa makin memberontak. sebab bulan ni aku cuma update 5 entry je! what?? rasa bersalah makin menghimpit jiwa ragaku. btw last week aku pergi wedding kazen aku. macam biasa aku akan rasa cemburu, terburu buru dan rasa ingin memburu je sebab wedding dia kemas dan kelasss gitu. 

ekceli aku tak sempat nak amik gambar pengantin but aku cuma sempat amik gambar diri aku sendiri ditemani two flower girls yang gedik gedik. sekian. haha. because you girls sangat gedik, so aku rasa macam nak book korang untuk jadi  my flower girl to be. ecceeaaahh...

tadaaa..ni la my flower gilrs to be.. ahaha..

eh tapi..wujud ke istilah flower girl to be? husband to be aku pernah la dengar. tak kisah la kan..uols pun tahu aku punya english mmg pelik pelik sikit. oh ye..diz week nak pergi suatu tempat yg quite interesting untuk bergambar.. tak sabarnya! bye!


Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
Ezy Chiaki
AUTHOR
January 21, 2012 at 9:58 PM delete

mmg ade la flower girl..
comel dorg pkai gaun..
cute!

Reply
avatar
wanabee
AUTHOR
January 21, 2012 at 10:00 PM delete

alolo...comelnya flower girl :D

Reply
avatar
January 22, 2012 at 1:26 AM delete

flower girls tu pandai posing laa.. heee. cute! :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
January 22, 2012 at 10:18 PM delete

@Ezy Chiaki hehe,,,flower girl to be .. ada ea istilah tu..hehe mesti cute kan..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
January 22, 2012 at 10:19 PM delete

@Eza Boom Boom :) ha tau tkpe dear..kalah kan org dewasa posing dorang ni.hehe

Reply
avatar
January 23, 2012 at 12:17 AM delete

waaaaa...tmpat best untuk bergambar??kat mana??teruja dgr ni..nnti leh la pegi jugak..hehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 26, 2012 at 11:05 PM delete

flower girl ni bkn dr budaya agama len ke? ke aku silap paham.....? sori3 (sambil garu2 kepala)...

Reply
avatar
March 22, 2012 at 9:59 PM delete

alamakk...kiut sungguh
baju pun comel jer
haishh...ni yg geram tengok bebudak nih

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...