PERANGAI TAK BERAPA NAK COMEL BILA PERGI KENDURI KAHWIN

Assalamualaikum. ada beberapa sebab kenapa Belog Cik Aish dah 2 minggu tak update. pertama, sibuk. kedua pun sibuk. ketiga pun sibuk. haha. ada siapa siapa yang rindu dengan kemunculan entry baru? tak ada siapa? ok sedih. lari masuk bilik kejap. 

well bulan ni dah start bizi sebab nak prepare for my engagement day on dis february nanti. ada siapa siapa nak sponser ai? hehe perasan betul bajet artis lak nak mintak sponser. sobs. ok so hari ni rasa macam rindu gila dekat blog. kalah rindu my pp epal tu. ops. ni pun terkejar kejar update blog sebab lepas ni nak pergi wedding my kazen pulak.. *terkejar kejar tu tak bermaksud i kejar blog, blog kejar i, no ye*

eh korang pernah tak buat perangai yang tak comel bila pergi wedding sapa sapa? haha. ni nak habaq mai apa perangai yang tak berapa nak comel bila kita pergi wedding orang. 


see?? comel ke tak comel perbuatan ituuuuu? hehe. niway tak jadi isu pun kalau kita nak buat camtu cuma tak berapa nak manis and tak berapa nak comel la kan. bayangkan pakai dah cun melecun da.. pastu borak nak letup letup kata ai shopping kat pavi..ai baru je balik dari oversea..ai suka aaron aziz.. eh tibe tibe lak. pastu tup tup, pergi wedding orang, habis licin goddies bag dengan bunga telur korang rembat masuk handbag. hahaha. 



honestly la kan...aku pun pernah buat..sebab geram sangat dengan bekas bunga telur yang comel comel tu. tapi bila pikir balik, aiyak patut la masa tu ai single. sebab perangai pun tak berapa nak comel, mana de lelaki nak? hehe. 

bukan lah aku kata tak boleh, keji gila perbuatan itu..tidakkkkk..tapi nanti orang kata eh buruk perangai betul anak dara ni. *mak orang kalau nak buat macam ni dipersilakan sebab ai faham uols ada anak2 yang ramai menanti di rumah*  tapi kalau anak dara yang buat..OKFINEE..hehe..

so lepas je aku hasilkan entry ni..ada beberapa manusia yang tanya "so nanti majlis u, kalau orang buat macam ni kat majlis u, u nak buat apa?" so my answer is "aku tak kisah nak cilok banyak mana pun bunga telur tu tapi ai bagi bunga telur plastik, telur pun plastik..ada sapa mau?" ok just joking. hehe


Previous
Next Post »

19 komen

Write komen
January 15, 2012 at 10:58 AM delete

dulu masa kecik-kecik selalu la buat.. ni dah besar, tak ade la..
jaga akhlak.. eh tetibe akhlak lak :D

Reply
avatar
sarah mohamad
AUTHOR
January 15, 2012 at 11:06 AM delete

Setakat lagi ai tak pernah lagi buat macam tuu. HEHEHHEH

Reply
avatar
Onitsuka_hana
AUTHOR
January 15, 2012 at 11:45 AM delete

time kecik2 dulu slalu sorok bunga telur.hehe

Reply
avatar
emeliena
AUTHOR
January 15, 2012 at 12:54 PM delete

Assalamualaikum .

Hahaha. nak bagi bunga plastik, telur pun plastik ? Ngee.
Alaa, buat apa nak ambil banyak-banyak.. Tak payah nak buat koleksi sangat lah. Hehe.
Kalau orang bagi, ambil takpa lah kann.

Reply
avatar
January 15, 2012 at 1:31 PM delete

Eza tak culik goodies bag, tak kesah pun pasal tu. P, Eza akan makan banyak2. Menu kenduri kan sodappp. Haha! Pastu, yang spoilnya mak kata, "diet diet." -__-'

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
January 15, 2012 at 1:38 PM delete

ari tu tunang ziida tak pegi tak?

Reply
avatar
diya
AUTHOR
January 15, 2012 at 1:57 PM delete

ohh sy tak penah buat, tapi makkk sy pernah. kononnya amek untuk sy lah, hahahaha. adohai mak, cute betul.

Reply
avatar
^^eKaTiKaH^^
AUTHOR
January 15, 2012 at 2:21 PM delete

haha..pernah gk bt mcm nie dulu :D

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
January 15, 2012 at 3:47 PM delete

hahaha biasa mak yg suka suruh amek. hihi

Reply
avatar
shiki
AUTHOR
January 15, 2012 at 3:47 PM delete

kalau telus saye xheran..saye mau gule2..muahahahahaha! xD

Reply
avatar
NuRuL's
AUTHOR
January 15, 2012 at 6:47 PM delete

Kalau tak kene jerit dengan mak saya, lama saya buat bende macam tu..Hehehe.. dulu-dulu nakal sikit saya nih.. :D

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
January 15, 2012 at 8:45 PM delete

tu la pasal..kecik je dunia ni.. tuan blog ni bila plak nak mkn nasi minyk..nnt ajak yo.. jgn lupo..kih kih ki

Reply
avatar
narumi sakura
AUTHOR
January 15, 2012 at 9:28 PM delete

hahaha...tak pernah lagi la curik bunge telur macam tu sbb Naru pon x suke bawak handbeg besar2..anywy entry ni terrrbaikkk!!

http://narumiaida.blogspot.com/

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
January 15, 2012 at 10:57 PM delete

saye ni bse nye kalo g knduri kawen mtk lauk lebih je..
blk umh nt xyah masak..
hakhakhak..

Reply
avatar
January 16, 2012 at 4:34 PM delete

sejak 2 menjak nie... moon rajin jerkk ilut mak ayah g kenduri kawen.. huhu~ paling suka kalo bab dapat door gift ni kan.. lagi happy kalo dapat telur.. hehehe

Reply
avatar
yura
AUTHOR
January 18, 2012 at 11:21 PM delete

hehehehehe selalu wat gak...tp y bab makan licin2 xla.. kao suke amik bunge telo n srvnier 2 sll wat la sbb nak wat kngan n kumpl....

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
January 19, 2012 at 6:26 PM delete

cik aish kwin nti sy lak nk curik bunga telur byk2 dan goodies beg nk 10 :D

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 20, 2012 at 7:48 PM delete

mas suka tengok kalau de yang unik coz suka simpan wat kenangan.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 26, 2012 at 11:15 PM delete

bukan ke telor tu kolesterol tinggi? xbek tuk kesihatan. btui gak idea cik aish bg telor plastik tu. selamat ler kesihatan kita. btui kn? eh..!

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon