WADUH SAKIT MATAKU TENGOK LURAH

Apa?? lurah?? ye. hari ini aku nak kongsikan tentang kesakitan mata aku akibat selalu tertengok lurah lurah kepunyaan lelaki. apa korang ingat perempuan je ada lurah? *budak kecik yang baca entry ni pelis jangan tanya cikgu apa itu lurah kerana dikhuatiri akan mendapat pelempang sedas dua. 

so entry ni ekceli nak mengutuk kaum lelaki yang suka menampakkan lurah bonfon totfot mereka. *kepada mereka yang tak tahu apa itu lurah bonfon totfot, sila tanya jiran sebelah rumah atau kaunter informasi berdekatan. caranya "incik manis, boleh saya tanya apa itu lurah bonfon totfot?" kekekek.

aku tak nak cakap banyak ah kan. tapi kalau muka dah macho, dressup dah smart gila babeng punya, tapi kalau suka tayang lurah bonfon totfot tu..yang berkarat siap ada peta peta geografi kat situ, baik tak payah. langsung hilang kehenseman korang tu. apesal dow nak tayang? aku sungguh tak paham!! 

jadi kepada kaum lelaki di luar sana..sayangilah lurah bonfon totfot korang tu. lindungi lah ia dengan seluar yang cukup sentimeter. aku takut kalau kalau lurah tu akan dimasuki lalat yang kelaparan. siapa yang susah? lurah bonfon totfot korang jugak yang susah. hahahahaha.

sekian entry gila wa arini. bye. 

P/s : tak yah harap aku nak letak gambar lurah bonfon totfot tu ok. T___T
Previous
Next Post »

12 komen

Write komen
Nicaa
AUTHOR
January 25, 2012 at 9:25 PM delete

haha..
dowang je kot ada bonfot totfot..

kite xde kot :P

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
January 25, 2012 at 9:26 PM delete

wahahahakk..
lurah dendam kan??

Reply
avatar
nasha sanza
AUTHOR
January 25, 2012 at 9:27 PM delete

huhu..tau tak pe...asyik pompuan je kan? lelaki pun sama...

Reply
avatar
January 25, 2012 at 9:32 PM delete

hehe... lurah untuk lelaki rupanya..ingat lurah untuk perempuan... nway, semuanya sakit mata dan

kenapa mereka steady aje show off lurah? huhu

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 25, 2012 at 9:41 PM delete

hahaha,mereka seksi kut..sedangkan kita ni dok tengok seksa..

ehh tengok??
alamak kantoi sat..
hahahah

Reply
avatar
Yunn Sarah
AUTHOR
January 25, 2012 at 9:57 PM delete

ckp pompuan , laki pom lagi teruk

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
January 25, 2012 at 10:13 PM delete

hakhak, senang pkai kain plekat.. XD

Reply
avatar
January 25, 2012 at 11:36 PM delete

erk, tak suka kalau tertengok. geli~

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
January 26, 2012 at 9:45 AM delete

Sebagai lelaki pun Usop rasa pelik.. Apa yang seronok sangat agaknya pakai baju 'labuh' macam tu..

Tak kira jantina, lurah tu memang bukan untuk ditayang tapi untuk ditutup dan dilindungi.. ;D

Reply
avatar
kaKtuS..
AUTHOR
January 26, 2012 at 12:57 PM delete

tu dia cik aish mewakili girls kt lua sane (:

Reply
avatar
thaqibzaki
AUTHOR
February 22, 2012 at 5:57 PM delete

Hahahaha. Azab woo melihat lurah yang berkarat dan berpeta. :D

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon