CIRI CIRI LELAKI IDAMAN..WOO TAJUK PEBERET..MATIKS AH

jangan banyak tanya nape aku dah jarang hupdate. sila ye ucapkan tahniah kat aku sebab menang award kategori blogger paling pemalas nak update! so topik malam ni adalah tentang lelaki idaman. wooooooo...

masa aku single tak hengat duniya dulu, aku selalu borak dengan member member aku yang solo molo ni. kalau boleh ah kan..kitorang nak boyfrend yang tinggi contoh macam kalau aku 157 *eh katiknya daku!* so bf mesti ah 175 ke atas..ha tinggi lampai gitu.

pas tu kitorang tak gemar sangat lelaki putih putih macam adik penyanyi Syasya elite yang berlakon dalam drama gemersik kalbu tuh. tak sukaa you..macam daging mentah. macam jambu sangat. so tips untuk lelaki putih di luar sana..hitamkan kulit korang ek. jgn ah hitam sangat. ala ala daging separa masak macam tu. haha..pergi matiks la banyak songeh lak kan.

PERGHHH..(belah kiri je.) hahahaha..

pastu dari segi tubuh badan..sssss kalau boleh ah nak macam badan adi putra. jap..dengar dengar filem KL Gangster 2, Adi putra tayang body..wooo..nak merasa buat kerja amal ke ?? berani lu tayang body ea. tau ah sedap kan! sokitorang actualy tak gemar lelaki yg kurus kurus sebab rasa macam eh tak selamatnya..kalau kene rompak, perompak tu tolak pakai jari pun boleyyy kan..sapa yg susah ? kita kaum pompuan gak yang susah kene rompak. tu kalau rompak harta benda..kalau hati kitorang yang kene rompak? ha....


lelaki smoke ni sebenarnya kitorang kisah jugak ah. sebab melalu kajian kitorang yang agak agak tak berapa nak bertauliah ni..lelaki merokok ni gigi dia buruk..pastu kan....badan dia busuk..pastu kan..sperm dia tak subur.mesti putus2 ekor sperm tu sebab merokok kan? hahaha. so tak suka ah lelaki merokok!


ok ada lagik ni. lelaki yang gila kan gaya mutu keunggulan. tak main ah baju comot2 compang camping ni. baju nak branded kalah remy ishak youu..padahal takde ah hensem sgt kan sampai nak branded2 ni. pastu kita yang papa kedana ni, mesti malu nak mintak dia teman shopping..lagi2 kalau shopping kat gedung Hari Hari. ohmy! haha. so kitorang suka lelaki yang simple. asalkan kemas..pakai suar tak nampak boxer. wek.

ok ah cukup lah tu ye..so kepada lelaki lelaki ganteng di luar sana...kalau korang ada ciri ciri di atas...untung lahh kan...tapi apa pun..yang paling penting apa anak2?? hati ye..insan yang cemerlang datangnya dari akal dan hati yang tenang...haha. selamat beramal.

gigit jali lo.....haha!!
Previous
Next Post »

11 komen

Write komen
Cik RoSs
AUTHOR
February 11, 2012 at 4:36 PM delete

Alhamdulillah,saya dapat 'teman' seperti yang saya idamkan cuma bab ketinggian aje tak dapat den nak nolong!hahahahhaa...

Tapi tak pe,murah rezeki orang kata.hehehhee..

Reply
avatar
February 11, 2012 at 9:05 PM delete

ehehehe ^__^
mmg kita selaku gadis ni nak yg sempurna kan.nak yg tu.nak yg ni.tp xleh nak memilih sangat.kalau extra sempurna.alhamdulillah lah..hihi

:)




#tak sabar nak tgk KL Gangster 2 :)

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
February 11, 2012 at 11:20 PM delete

so... pipi epal menepati ciri tak? keh keh keh

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
February 11, 2012 at 11:46 PM delete

samalah...xsuka laki merokok..tpi dpt bf asyik merokok je.payah!

Reply
avatar
amy syahirah
AUTHOR
February 12, 2012 at 3:30 PM delete

haha nice entry!! sy nak buat la entry cenggini tapi dah ada bf nnti die majok ngeee .

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 14, 2012 at 5:20 PM delete

hahahah gelak guling2 langgar dinding baca entry ni..lagi2 pic sblh adi tuh..n budak laki tak reti xpakai seluar.hihihi

fuhh adi memang encem..hihihi

Reply
avatar
February 16, 2012 at 9:53 PM delete

gambar last tu tak tahan. ingat stylo ke pakai macam tu?

Reply
avatar
February 17, 2012 at 3:56 AM delete

Haha.. Mcm2 juga ciri2 lelaki idaman tuan rumah ni ye..Haha.. So apepun,aku nk jemput tuan rumah n semua pgunjung2 blog ni,j0m watch VIDEO2 aku main gitar kapok/menyanyi at channel YouTube aku.. Klu ada yg seksi meksi cuma pakai boxer je atau tak pakai baju tu maaf la.. Maklum la,rekod kt rumah je kn.tp aku x la hebat mane,baru nk blaja2 men gitar.. Klik ni ye, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

Reply
avatar
thaqibzaki
AUTHOR
February 22, 2012 at 5:44 PM delete

Hahaha. kenot go tengok gambar lelaki nampak boxer.

by the way, tq for the words: insan yang cemerlang datangnya dari akal dan hati yang tenang.

its gimme a spirit. :)

Reply
avatar
mazlan.m
AUTHOR
February 26, 2012 at 5:21 AM delete

hahax999,gambar yg sebelah edy putra tu sapa hah?cian dia...

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...