KERANA DIRIKU BEGITU BERHARGA.. HAHA BUWEK


ok buat buat tak nampak je gambar sebelum mekup ye. haha. kening ya rabbi..pp epal penah kata..kalau kening tebal kuat cemburu..kalau bulu roma..kuat..emm..teettt.. hahaha. pandai pandai je pp epal buat speculation. tumbuk kang! 

so thanks a lot pada Dynatul Bridal House untuk service mekup yang terbaikk! so pada korang yang nak tunang atau kahwin..boleh pergi dekat fanpage  
Ok..since aku punya susah nak cari veil yang sama kaler dengan dress, aku dah naik runsing sampai tumbuh dua tiga biji jerawat dok pikir. haha. tunggu punya tunggu punya tunggu..bulan tak timbul timbul..last2 decide buat sendiri veil. haha gila berani tanggung risiko. 

ok actually taknak pakai veil yang kain net..sebab nak try guna kain chiffon sebab geram dengan kelembutan kain tu..auww..so pergi beli dekat casamoda kain chiffon kaler macam tu dalam 2meter. so jahit punya jahit..total cost RM40 je. nak tempah? meh aish buatkan..hehe..harga doploh lapan juta. ok tipu. 

so penat jugak nak jahit border lace dekat keliling veil ni. tapi nak lawa punya pasal mak sanggup..tapi lawa ke hasilnya? hahaha.. ntah. 


 ni la hasil veil yang direka khas oleh diri ku sendiri..sobs. 

 tau ar veil tu labuh..korang buat tutup muka lak kan? sabo jelah. haha.

oklah..next entry nak promote kek dan cupcake yang sangat tantekkk untuk korang buat hantaran..just nak bagi idea untuk korang yang tengah tercari cari mana nak cari orang yang buat service buat cupcake dan kek yang cantik dan sedap! tunggu!! 


alamak sok keje..ok bye.
Previous
Next Post »

24 komen

Write komen
February 27, 2012 at 10:30 PM delete

kreatif betul bt veil sendiri:))
nanti nak tembah la...hik3:))

tahniahhhh sekali lg dearrrr:)
cantikkkkkkk dan berseri2:)

Reply
avatar
Ayumi Comot
AUTHOR
February 27, 2012 at 10:31 PM delete

mekap xheavy, ayu suke ..

Reply
avatar
iPai
AUTHOR
February 27, 2012 at 10:34 PM delete

wewwiiiitttttttt

yg tudung coklat tuh cantik r .. hahaha

Reply
avatar
February 27, 2012 at 10:56 PM delete

wahhh,lawa bajuu.suka color tuu.pink+blue :)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:10 PM delete

cantik sgt cik aish...xsama dgn gmbr2 yg lain..mmg makeup tu kena dgn cik aish.....wahhhhhhhh.veil tu inspired me!!!..bila la I punya e-day ne.muahahahaha

Reply
avatar
February 27, 2012 at 11:39 PM delete

kak aish....yg ats kepala tu plak cm na????????? ka jahit sdri jgk????? jeles la sbb cntik veil tu....nk tmph pun,jauhhhhhh la....hehehe

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 28, 2012 at 2:22 AM delete

lawanya..
xkira kwin jemput mas
haahahah
tahniah ye kak.
rajin n pndai wat ek..klu mas hncur.hahah

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
February 28, 2012 at 6:11 AM delete

tekaan ku tepat,aish bertunang. :) tahniah aish.sama la kita..status tunangan org.tp diam2 je la..malu.

Reply
avatar
izfanora
AUTHOR
February 28, 2012 at 8:26 AM delete

serius, superb ! kalau den tau menjahit, lama dah den wat sendiri.. hahaha..

tp, klu kontra veil tue warna pink ok jugak kan.. :) per2 pun, you still look sweet..

Reply
avatar
Cik Nurul
AUTHOR
February 28, 2012 at 8:38 AM delete

Wah~ Cantik ah akak.. :D Congrats.. Hehe ^_^

Reply
avatar
ku-cit
AUTHOR
February 28, 2012 at 8:45 AM delete

sebelum dan selepas...btul2 berbeza la...apa2 pon tahniah

Reply
avatar
February 28, 2012 at 8:54 AM delete

Cik epal..mmg kelas veil tu...makeup pun cantik ...akak dah kahwin kalau tak mau tempah makeup kat situ ...

Reply
avatar
nur nadya
AUTHOR
February 28, 2012 at 9:55 AM delete

salam, aish... veil tu sangat cantikk!!! =) boleh la ambik order kan ^^

Reply
avatar
Laila Majid
AUTHOR
February 28, 2012 at 2:01 PM delete

cantik la veil tu ! series awak kreatif :)

awak sgt cantik !

tahniah for your engagemnet :D

Reply
avatar
February 28, 2012 at 3:01 PM delete

cantikla buat sendiri. kreatif ! alhamdulillah :) lawa baju. lawa lagi orangnye. hehe :D

Reply
avatar
February 28, 2012 at 3:20 PM delete

aish..seriusssss lawa giler DIY aish tu. hehe.

mekap kelass oi. jeles...tahniah aishhh~gojesss!

Reply
avatar
February 28, 2012 at 3:20 PM delete

aish..seriusssss lawa giler DIY aish tu. hehe.

mekap kelass oi. jeles...tahniah aishhh~gojesss!

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
February 28, 2012 at 6:26 PM delete

cik aish ni kreatif la hantaran gubah sendiri veil pun buat sendiri untung pp epal :)

Reply
avatar
February 29, 2012 at 5:08 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
agusbg
AUTHOR
March 1, 2012 at 9:10 AM delete

kerana diriku begitu berhara... hemm^^

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
March 15, 2012 at 11:36 AM delete

Border lace tu beli kat mana ye? :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 27, 2012 at 9:18 AM delete

akak..border lace tu bli kat kdai jahitan ada tak rsnya? pastu baju akak ni akak beli siap ke? kat mna eh? agk2 brpa range hrga jualan kdia tu eh? pas tu veil tu kan lace bhgian dpn jekan..yg blkg2 tu dia tak trbang2 ke kak? tlg email sy ye kak nurshakiraabdulhalim@ymail.com tak ada aral januari 2013 sy nk brtunang ingat nk complete mcm akak punya dr atas smpai bwh.cuma wane lain..reply ye kak kat email tu.. tq..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...