THINGS THAT I LOVE ABOUT HIM


actually banyak benda benda sweet yang jadi masa sambut befday dengan PP Epal haritu. the thing that i love about him is..dia sangat lurus. kadang kadang kalau aku kelentong pun dia akan percaya. haha. bestnye. ok tu bukan point sebenar entry ni. 


actually tak ada apa apa surprise *buat buat lupa tarikh befday and tibe tibe malam tu, datang rumah bawak ke and wish surprise my darl!!!* ok tu takkan berlaku either pada befday aku or befday dia. never. kitorang say no to surprise. haha. 

the sweet thing is..before befday aku..2 3 bulan aku akan ingatkan dia.. "awak, befday saya nak dekat" haha slumber je ingatkan dia. so that dia akan ingat bila girlfrend dia ni lahir ke muka bumi. and 1 week before befday, aku dah buat satu senarai panjang benda2 yang aku nak dia sediakan. haha gila slumber kan. well ni la masanya untuk kita meminta2. tengah sayang kan. mintak helikopter pun kompem dia bagi. hikhik.


and salah satu benda yg aku request adalah kek befday 4 tingkat. serius gila apa nak mintak dia belikan kek besar macam tu. tapi pp epal pergi jugak kedai kek tanya how much...and lepas tau harga dia..pp epal tak jadi beli. so malam tu dia jumpa aku, dia mintak maaf dulu dengan aku.."sorry, saya dah tanya auntie tu harga kek tu, quite expensive, boleh tak kalau saya bagi awak kek ni?"

aku tahu dia tak akan beli kek 4 tingkat tu.haha. erm tapi..untuk merayu mintak maaf because of that....i feel touched.. :(

Ohmydarling. aku main main je nak kek 4 tingkat. plis jangan merayu rayu mintak maaf bila tak dapat belikan kek 4 tingkat tu. i'm just joking my dear!!! aku sebenarnya jadi serba salah bila dia jumpa aku and the first thing benda yang dia nak cakap, dia apologize sebab tak dapat beli kek 4 tingkat tu.

the things that i love about him..dia sedaya upaya memenuhi apa yang aku nak. tapi ini tak bermakna kebendaan je. means that, bila aku perlukan dia..dia ada bersama aku. bila aku sakit, dia akan datang even tengah malam untuk hantar ubat. bila aku buat joke mintak macam macam dekat dia, dia tak pernah merungut, but he try his best untuk penuhi apa yang aku nak. 

sometimes bila aku marah..aku akan letak phone and he will keep calling. dia rendahkan ego dia untuk memujuk. even dia say i luv u sayang, and aku tak balas balik, dia akan keep saying that. 


i do love him

so much. 
its only once a lifetime you find someone really..

thanks Allah because i met him.
Previous
Next Post »

21 komen

Write komen
shazwan:
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:29 AM delete

sweet ouh akk . gud luk :)

Reply
avatar
Eyeme
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:55 AM delete

huhu..cepat2 jamu nasi minyak okeyh..hihi

Reply
avatar
miss syaniera
AUTHOR
February 4, 2012 at 5:14 AM delete

hows sweet are you .. hope kekal selamanya :))

Reply
avatar
budak coklat
AUTHOR
February 4, 2012 at 7:32 AM delete

waaaa so sweeeeet. moga kekal oke :)

Reply
avatar
fRaMe+LenSeS
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:49 PM delete

seriously i adore someone like that. :D hpefully i can be one oso. :D

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
February 4, 2012 at 3:15 PM delete

untung aish dpt boipren camni..
boipren saye xmcm tu pon..
sobsss..

eh boipren pon xde kot.. kekeke

Reply
avatar
Amy Farhana
AUTHOR
February 4, 2012 at 9:52 PM delete

alahaiii . cuweeet nyer ;D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 6, 2012 at 12:38 AM delete

@Eyeme hehe insyallah..nasi arab pun boleh :D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 6, 2012 at 12:39 AM delete

@fRaMe LenSeS yes insyallah dear..pray for that...all the best.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 6, 2012 at 12:40 AM delete

@Ezy Chiaki hehe noty la cik ezy ni..takpe...tak lama lagi ada la tu ok..:) insyallah

Reply
avatar
Hazirah Hamid
AUTHOR
February 6, 2012 at 11:35 AM delete

sweetnyaaaa, korang! kesian pp epal kena buli haha!

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
February 6, 2012 at 11:59 AM delete

@Hazirah Hamid hiks...time ni la nak buli :D

Reply
avatar
hidheryusof
AUTHOR
February 6, 2012 at 1:53 PM delete

waaahh..
comel nye pipi epal tuh..
untung kalo sy dpt jaDI cam dia,,
hehehe

Reply
avatar
fatin adawiah
AUTHOR
February 8, 2012 at 7:51 PM delete

sweet nye bf die..bak sni bg kite kalo xmao..hehehe anyway..moga dpnjgkan jdoh korg..ameen3..^^

Reply
avatar
Cik RoSs
AUTHOR
February 8, 2012 at 8:51 PM delete

Hahahaa,nampak gayanya sama la kita.Saya pun suka ingatkan dia pasal besday saya!hahahhaa.Tapi,bila time dia punya besday...hambik kau!!LUPAAA.hehehehee...

Tapi,kami tak dapat celebrate sama2 sebab masa besday dia tu saya dah balik taiping.

Nak beli hadiah untuk dia,tapi tak tahu hadiah apa nak beli.Huhuhuuu...Suggest pls.

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 10, 2012 at 12:57 AM delete

allhamdullilah..hope kekal hingga akhir hayat..

adess ternangis lak baca entry ni..hemm..jga diri masing2..aish jgn sakat sgt2..hargai cinta nya n tnjukkn jgak cinta aish pada pp epal aish ye.

Reply
avatar
March 22, 2012 at 9:50 PM delete

sweetttt sangat cik aish
tak tahu kenapa air mata ni bergenang
hihi..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon