MY OFFICIAL PHOTOGRAPHY! TOINK TOINK

Assalamualaikum. ok. macam yang aku dah janjikan sebelum ni, aku nak promote my officially photographer yang aku pilih untuk hari pertunangan aku last week. ops silap. last two weeks. eh tak sedar dah dekat 2 minggu ai jadi tunang pp epal. rasa macam single and available sentiasa je. bila tulis, sorok sorok jari taknak kasi orang nampak cincin. haha keji kan?

so ni hanya ah entry bergambar.
















ok. selesai sudah. so pada yang berminat nak tackle brother brother photographer ni, boleh laa like fanpage dorang and usha usha apa apa yang patut. klik SINI. bye!


Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
Ezy Chiaki
AUTHOR
March 11, 2012 at 1:06 AM delete

hoho..
cantek2..
lawa2..

Reply
avatar
Marya Hana
AUTHOR
March 11, 2012 at 1:13 AM delete

daebak! (great!)

puas hati tgk hasilnya.. pic terang benderang, and tone sgt cantik !

(:

Reply
avatar
Abg Stalker
AUTHOR
March 11, 2012 at 8:17 AM delete

cincin nmpk tebal..bpe ribu tu :D hrg cincin naik kot skrg,rs cm nk bli awal2 je utk kwin nti.

Reply
avatar
lieynanilaz
AUTHOR
March 11, 2012 at 8:45 AM delete

cantik...suka kaler tu dan mekap pun tak tebal..

Reply
avatar
March 11, 2012 at 12:08 PM delete

bunga brooch atas kepala tu sgt cantik..mana nak carik ye?? ^_^ btw, awk ni cantik sgt2..bestnya nampak cantik on eday :)

Reply
avatar
masz amysya
AUTHOR
March 11, 2012 at 4:42 PM delete

cantiknye cik aisy..congrats:)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
March 11, 2012 at 10:47 PM delete

lawa-lawa gmbr cik aish eh eh,kena biasakan diri...xlama lagi puan aish...heeheeh :D

Reply
avatar
Cik Zety
AUTHOR
March 12, 2012 at 12:51 PM delete

Comelnyaaa! Congrats!

Reply
avatar
March 13, 2012 at 8:27 PM delete

sayang! tahniah sekali lagi:)
comel gambar tu semua:))

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
March 14, 2012 at 1:23 AM delete

akak putih..pakai biru ni lagi menyerlah macam org cina.hihihi

Reply
avatar
March 22, 2012 at 9:27 PM delete

cantik
momoy paling suka eye make up cik aish

Reply
avatar
gadis melayu
AUTHOR
March 25, 2012 at 1:09 AM delete

cantekkk...!!!! heeeee~

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...