BLOG LAGI SATU DAH SIAP!

klik gambar untuk site visit. haha

Ok..dah hampir satu abad Belog Cik Aish macam sunyi sepi..kesian kan? sebenarnya lately busy sikit dengan preparation gubahan hantaran customer. so hari ni launch blog lagik satu. tapi jangan harap nak baca personal entry ke, entry pasal bra ke pasal gstring ke.. haa tu takkan adalah kamu lihat di blog itu. entry gila macam tu hanya terdapat di Belog Cik Aish saje ye. haks haks. 

so pada yang nak tunang, nak kahwin, dah kahwin tapi nak kahwin lagi sorang, atau pun boifrend agak membosankan dan mahu clash lepas tu jumpa pengganti yang datang melamar terus, haa ok korang korang boleh follow blog aish yang lagik satu ni ye. sometimes aish akan update gambar2 tempahan hantaran customer kat dalam blog tu. so apa lagi? klik like and jom polow memolow dengan seikhlas hati..oohhh..i feel touched.. hehe. bye..


Previous
Next Post »

6 komen

Write komen
Ezy Chiaki
AUTHOR
April 14, 2012 at 4:35 PM delete

kawen lmbt lg.. nk tempah dlu boleh? hahakk

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
April 14, 2012 at 5:06 PM delete

@Ezy Chiaki hehe...boleh boleh..everything for u dear..

Reply
avatar
April 14, 2012 at 5:08 PM delete

wokeeyy...suda folloooww >_<

Reply
avatar
amna
AUTHOR
April 14, 2012 at 6:59 PM delete

wah.. bestnya. best of luck utk perniagaan :)

Reply
avatar
Cik Bulat
AUTHOR
April 21, 2012 at 6:10 PM delete

buat gubahan hantaran? wahhh !! nice . :") sambilan atau full time? :")

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...