PENING CARI BAJU PENGANTIN..BOLEH TAK PAKAI KAIN BATIK JE?

migrain migrain. kenapa lah aku kena kahwin? enjoy pun belum puas lagi.. panggg..berani la pulak aku nak kuarkan statement macam ni depan PP Epal?? maunya dia reject aku. tapi takpe. aku tak kisah kalau dia reject aku. sebab aku pun ada calon lain selain dia. tu aaron azziz tu semua tengah tunggu turn tu. muahahaha. 

dulu punya ah sebelah mata je pandang majalah majalah pengantin ni. bagi aku eer pehliss apa barang baca majalah macam tu. baik baca Ujang ke kan? tapi sekarang dah kena start kumpul majalah2 pengantin. saja jela nak belek pesyen pesyen terkini untuk baju bersanding nanti. ewww..aku bersanding??? ewww lagi..





 

actelly baju ni cantik bila tuan yang pakai nya cantik dan kurus. aku? toksah berangan nak pakai baju macam ni. haks haks. kalau pakai pun mesti tak sama macam dalam gambar..sobs. ok la. korang kalau nak tolong akak korang ni cari baju pengantin, hulur hulur la link seketul dua. mana yang nak tolong promote butik2 pengantin kawan kawan, mak mak sedara semua tu pon boleh..sila sila. aku perlukan bantuan korang. peace!
Previous
Next Post »

22 komen

Write komen
ecadwinkyasha
AUTHOR
May 23, 2012 at 11:11 PM delete

ececece....kain batik..mahu kena hambat bakal mertua ke cik aish?..hehehe..

ala,seri pengantin tu pakai baju apa pun,cantik je cik aish..jgn risau la :P

Reply
avatar
FaraLoveChoco
AUTHOR
May 23, 2012 at 11:12 PM delete

haha..same lah kita.. fara kawen bulan 12.. tp baju kawen tak pk lagi.. naik rambang mata nak plih..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 23, 2012 at 11:19 PM delete

@ecadwinkyasha
huhu harap2 mcm tu la dear..isau nih..:D

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 23, 2012 at 11:19 PM delete

@FaraLoveChoco
oo yeke..wah tahniah fara..kt beze sebulan je..hehe

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
May 23, 2012 at 11:25 PM delete

untung tau cik aish dh nk kawen..
saye ni haa duk jeles ngn cik aish..
usahkn nk kawen, calon pon xde ag.. sobsssss~

Reply
avatar
May 24, 2012 at 11:08 AM delete

cik aish,kt kedah ni ada la,murah gila lak tu....abang sy ambk hr tu utk mjlis dia...tgk dlm fb sy,yg tema cream gold tu....tp kedah la....hehehe

Reply
avatar
aimaniman
AUTHOR
May 24, 2012 at 8:46 PM delete

alahai.. tahniah sebab bakal menjadi suri rumahtangga,...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 26, 2012 at 12:31 AM delete

@Ezy Chiaki em tkpe dear..tuhan akan temukan kamu dgn someone nnt..insyallah :)

Reply
avatar
May 26, 2012 at 1:05 AM delete

hahaha, jgn la smpai kain batik jd baju untuk hari gilang gemilang tu.. hehehehe... ena pun tak tahu nk promotekan apa, sbb blm tiba msanya lg.. hakhak...

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
May 26, 2012 at 11:39 AM delete

ala kite xde la kenal sesiapa yg buat or ada butik pengantin :( hmm.

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
May 26, 2012 at 10:23 PM delete

waaaa.. dh x sabar nk ke jinjang pelamin.. hehe.. smoga bhgia selalu n kekal hingga akhir hayat.. :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 26, 2012 at 10:27 PM delete

@✿Lady Ainaa✿ tkpe dear..bg sokongan moral pun da ckup.hehehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 26, 2012 at 10:27 PM delete

@EYFAalias huhu area seremban ni tk byk choice..kene cri luar gak

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
May 26, 2012 at 10:33 PM delete

@ejulz hehe yela usia pun da meningkat ye tak

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 26, 2012 at 11:38 PM delete

takpe. fesyen apa2 pun mmg sesuwai utk aish...

Reply
avatar
Cik Bambam
AUTHOR
May 29, 2012 at 10:35 AM delete

baju kebaya batik jawa.. lawa aper aishhh!! hehehehe..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...