AKAK TENSIONNNNN DIKKK!

Korang tahu tak lelaki ni sebenarnya kaum yang poyo? ok tau kan? tak perlu nak ulang ckp banyak kali kan gurls?? ye memang sangat poyo kan dorang. termasuk PP Epal! lelaki kalau bawak kereta macam samseng jalanan kan? tapi ada kita bising bising? walaupun mereka ni suka menindas kita yang bawak penuh sopan santun ni kan??? tapi kita diam kan aje bila berhadapan dengan pemandu samseng di luar sana. haha. 

baik kan kita ni girls? 

tapi cuba kalau kita drive, lelaki duduk sebelah. huh belah lapan puloh empat la badan kita ni..sebab dorang mesti rasa tak berapa konpiden nak naik. tak banyak, sikit pun mesti ada..kan? pastu mula ah membebel kata kita bawak slow la, bawak tak berhemah la..tu la ni la..hadoihh tencionn makcik tau dik! 


kau tengok pp epal ni kalau aku drive, cenggini la. dah serupa cikgu JPJ dah aku tengok. kalau ni la cikgu jpj aku dulu, sumpah aku taknak amik lesen kereta. takmo la..pp epal garang sangat. kalau kat hiway, aku masuk lane 3, mula la dia ceramah aku suh masuk lane tengah balik. tension akak dik! rasa nak clash je time tuh. hahaha. 

dah la..malas nak cerita lebey. kang dia baca, dia pulak yang tensionnn..sapa susah? akakkkkk jugak nak pujuk nanti. tak larattt dikkk..ok bye!

korang nak shopping tudung ke, nak beli borong ke, nak usha usha pun boleh! pergi dekat AishElisBoutique ada tudung Bawal Bubble tau! baru update! bye!
Previous
Next Post »

14 komen

Write komen
June 26, 2012 at 12:24 AM delete

hahaha.next time bawa je selotep sis...selotep elok2 pp epal tu..ahahaha

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
June 26, 2012 at 2:02 AM delete

haha. kite pon sama.
kalau kite yg bawak, mulalah dari ngantok jadi tak ngantok. suruh tekan breklah, ingatkn kite kat depan ada kereta n lori besar.

#macamlah kite ni tak tahu. kalau tak tau tak dapat lah lesen kereta tu. hehehee

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:21 AM delete

betul tu sumbat dalam bonet.. kalau tak pun sumbat kat enjin keta sana..biar dia rasa.. bising bunyi enjin tu bising lagi mulut dia... :) tension mak tau.. :)

Reply
avatar
MizzTina
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:45 AM delete

haha..kite sm... smbil duk sebelah smbil bebel.. last² benti tepi, tukar driver.. givap!!

Reply
avatar
eyqa
AUTHOR
June 26, 2012 at 6:16 PM delete

lelaki semua sama jew..
bler malas nak dgr dyer membebel..
sruh dyer jew drive...

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:46 PM delete

@cik najihah hehe...mmg sabar je ni.. nasib baik org yg tersyg,,klu tak? ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:46 PM delete

@Eca Dwinky Asha haha..tu la..tp tkpela..tak sampai hati lak..nnt dia majuk eww

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:46 PM delete

@siti kektushaha tu la pasal..tkpe..tu tandanya mereka syg katkite..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:47 PM delete

@Riena Haiqal mak aih ganasnya hahahaha..

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:47 PM delete

@MizzTina haha tu la kan? tkpela..dorang prihatin ngn kita tuh..ahaks

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:48 PM delete

@eyqahehe lelaki membebel..mcm pelik kan sis..

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon