EDIT GAMBAR

Edit gambar bermaksud kita mengubahsuai gambar tersebut dari segi tone kaler dan sebagainya. ahh tak kisahla korang nak paham ke tak definisi aku tu sebab aku pun main hentam kerono je. buehehehe. sekarang aku nak korang tau, dua gambar yang aku tepek kat bawah ni diedit oleh dua orang yang berbeza. 

jadi aku sebagai hakim yang tak berapa nak disegani ni, nak jugde hasil mereka mereka ni. mereka mereka ni biarlah aku dedahkan siapa, di entry yang akan datang, kira macam nak bagi suspen kat korang walaupun takde la suspen mana pun. korang pilih lah mana satu gambar yang diedit dengan lebih baik. tapi korang jangan la komen kata dua dua pun buruk. sentappp makkk. please jaga hati tua mereka mereka ni. hahaha.



just pilih gambar yang berwarna atau yg black and white. hadiah? boleh tak kalau aku nak korang pilih seikhlas hati. den takdo nak bagi hadiah mana jawapan paling tepat der. tolong lah paham. asik nak hadiah jo kan? byee muah! eh dah marah muah pulak. hehehehe

P/s : aish dah restock tudung bawal printed! RM8 je sehelai! terjah sini okay gurls!
Previous
Next Post »

10 komen

Write komen
Ezy Chiaki
AUTHOR
June 26, 2012 at 8:44 PM delete

saye pilih dua2..
haha

Reply
avatar
June 26, 2012 at 8:45 PM delete

suka yg gmbr black n white tue

p/s: jom join bloglist kiter

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 26, 2012 at 10:17 PM delete

sy suka yg black n white tuh..smart :D

Reply
avatar
June 26, 2012 at 11:16 PM delete

A'a suka yg black and white tu.Nampak klasik gitu. heee

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
June 27, 2012 at 9:25 AM delete

terbaikkk la.. :)
nak order tudung bawal la.. :)

Reply
avatar
Yanie Kader
AUTHOR
June 27, 2012 at 8:47 PM delete

black N white tuh cantik... =)

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
June 28, 2012 at 1:19 AM delete

black n white ! kite minat style yg mcm tu. :D

eceh, kemain budak kecik ni pose kan. siap selak2 rambut. hehe :D

Reply
avatar
June 29, 2012 at 9:14 PM delete

dua - dua pung lawa kot . hee :) comel budak tuu

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...