TERPAKSA MASUK SEKOLAH SEKALI LAGI

bila belek belek invitation card untuk annual dinner tempat kerja aku tahun ni, hekleh..gila cool.."going back to school" gile kentang betul tema uols..i loikee..pastu mula ah berangan nak pakai baju sekolah balik, berangan nak jadi muda balik..bajet remaja baru nak up..

zaman belajar aku dulu tak payah citer ah..memang skema nak matiks. luaran jela..dalaman aku tak. kuat ponteng nih..nasib ah kan..kalau hari2 belajar topik sains yang pasal xxx tu baru ah aku tak pontengggg..kahkah.sungguh ku tak sangka begitu perangaiku. 

tu dia...aku ni kalau ikutkan malas nak jadi ajk untuk dinner malam tu. sebab bukan apa..aku tau kalau jadi ajk kompem tak dapat nak makan dengan tenang. kompem aku bizi. tapi nak buat camne. aku gagahkan jugak la jadi ajk. so malam tu aku jaga bahagian registration. muahaha.

kau tengok kau tengok! ni la jadinya bila dua orang budak sekolah kena jaga bahagian registration. aku tau ah aku pakai baju pengawas. so dorang ni suka nak cari pasal dengan ai tau. tulis nama kang? nak?

ni manager aku. malam tu dia jadi guru disiplin. siap bawak rotan. gerun pulak aku. hehe..sportinggg youuu..

ni pulak menang best dress untuk lelaki. dia bawak watak sebagai guru pjk. memang kelasss kau! 







ni flashback perangai bergambar time sekolah dulu. pantang nampak kamera kompem automatik bergambar style macam ni. ni semua pengaruh rakan sebaya. sepatutnya aku tak berperangai sebegitu. nasib la pp epal kongkong aku. tak bagi aku bergambar dengan lelaki (tapi sebenarnya ada cuma aku tak publish je) eh? 

so nak tanya. comel kan tema annual dinner kitorang?? hehe..





Previous
Next Post »

15 komen

Write komen
June 9, 2012 at 11:28 PM delete

cool la.. xyah pikir nk pkai bju ape, save bajet.. hihi

Reply
avatar
June 9, 2012 at 11:32 PM delete

siap dgn lencana lg..mna rembat..haha

Reply
avatar
June 9, 2012 at 11:34 PM delete

classic la.waaaaa,rindu zmn sek :D

Reply
avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
June 9, 2012 at 11:37 PM delete

comel je semua pakai baju sekolah .rasa muda kan

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 9, 2012 at 11:42 PM delete

@♛ Dea Arematt ♛ erk..betul2..klu tema glamorous kompem la berpeluh kuar duit nk beli baju hehe

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 9, 2012 at 11:43 PM delete

@saharinasaharudin hehe mmg classic habis..dorang pun sporting

Reply
avatar
Onitsuka_hana
AUTHOR
June 9, 2012 at 11:43 PM delete

waah bestnya. terbaik 100markah.ambik baju sapa tu?

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
June 9, 2012 at 11:44 PM delete

@Rozuan Ismail betul...rasa mcm kanak2 ribena je

Reply
avatar
June 10, 2012 at 12:22 AM delete

wow.. cool gler..
teringat zaman nakal2..
Anyway, sporting gler manager..

Reply
avatar
chimidama
AUTHOR
June 10, 2012 at 2:15 AM delete

seriously..muda kan jadi..suka la tema ni...hope boleh attend event yang mcmni..

Reply
avatar
Miss Xyz
AUTHOR
June 10, 2012 at 7:55 AM delete

ahaha, jgn main2.. pengawas ni. comel lah pakai bju sklh. keremajaan terselah, kahkah XD

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
June 10, 2012 at 7:01 PM delete

pjam baju skolah sape 2 aish?
haha

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
June 11, 2012 at 2:12 AM delete

muat lagi baju sekolah tu?ehehe

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon