BLOG AKU DAH PREGNANT!

aahhhhhh...mula rasa mual nak muntah muntah..blog aku dah pregnant! hahahahahhahahahaha...

 uwek! uwek!

nak jadi blogger memang senang. bukan susah pun nak sign up satu blog. pejam mata pun boleh. tapi kadang kadang macam aku sendiri, perrrrghhh...rasa nak muntah muntah pikir nak update apa. rasa nak muntah tengok blog sendiri. rasa nak menangis pun ada bila tengok blog terabai. rasa macam nak tendang pintu kereta je tengok header tak tukar tukar sejak tahun lepas. (aku pun takfaham apa kaitan header blog dengan pintu kereta)

pastu rasa macam nak hack blogger lain je bila tengok dorang rajin update 8 kali sehari sampaikan harini makan apa, harini beli baju baru, harini ada orang banje makan, haa suma nak update..memang dasyat la dorang. tak kering idea nak update. tak satu page, satu perenggan pun jadik la asalkan update. peghh..kelas gitu. bestnya dorang kan...

aku? huwaaa..takpe..tunggu minggu ni..insyallah blog ni akan dimake over semula..segala skil skil photoshop yang tak seberapa..akan dipraktikkan semula untuk menghasilkan header yang baru. walaupun tak sehebat header blog blog lain, tapi akan aku usahakan untuk buat pembaharuan supaya aku tak muntah2 lagi. omaydariling! 

bukan senang nak jadi blogger macam aku. setahun sekali update. 8 tahun sekali tukar header. korang hado? hahahaha.


Previous
Next Post »

9 komen

Write komen
aNiss :):)
AUTHOR
July 31, 2012 at 10:38 PM delete

Haha. Blog pregnant? Haha. Blog cik aish dah comel laa, tp mmg serius mmg jeles dgn blogger yg boleh update hari2 :DD

Reply
avatar
Ezy Chiaki
AUTHOR
July 31, 2012 at 11:32 PM delete

kite pon skrg dh xt'apdet blog..
idea larik je..
haha

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
July 31, 2012 at 11:58 PM delete

x pe kak..update bila ade idea je :)

Reply
avatar
zacky786
AUTHOR
July 31, 2012 at 11:59 PM delete

hehe ~ apa daa ingat pregnant btol td ... ok la, jnji update.. den pn bru update bulan ni.. huhu

Reply
avatar
NurAisyah
AUTHOR
August 1, 2012 at 12:11 AM delete

haha.. pregnant?? mati-2 ingat tuan belog ni pregnant.. buehaha. kalau sis aish jeles dgan blog orang lain, ecah lagi 1000x jeles tengok belog kak aish yang sumpah comey tomei gitu~

Reply
avatar
August 1, 2012 at 1:17 AM delete

hahaha.....blog pun preggy eh?..

xpe header tu comel :D

Reply
avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
August 1, 2012 at 8:18 AM delete

hohoho..blog ley pregnant ek..hihi

Reply
avatar
Liyana Fauzi
AUTHOR
August 1, 2012 at 10:06 AM delete

Hahaha , Yana dop , yana dopp:(

Reply
avatar
lady scooter
AUTHOR
August 2, 2012 at 11:49 AM delete

saya pon tak mampu nak hup-date blog tetiap hari....he3

http://skuterlady.blogspot.com/

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...