BOLEH BELI BORONG KANNN?

Ada yang email aku tanya macam mana nak beli tudung dekat AishElisBoutique secara borong. korang jangan salah paham. ada sesetengah yang jual borong dengan kuantiti satu kodi (20 helai). pastu ada yang tak boleh pilih kaler..kene terima dengan redho kaler apa yang termasuk dalam jumlah tu. 

tapi beli borong dari AishElisBoutique, korang boleh pilih MANA MANA JENIS DAN KALER tudung yang korang suka asalkan minimum 10 helai. so nanti aku cadangkan untuk raya nanti, korang pakat dengan adik, akak, mak, makcik, bakal mertua dll (wah dan lain lain ye!) pilih dan cukupkan 10 helai, pastu dah boleh beli dengan harga borong.

ok..ni sikit sikit jela yang aku boleh upload sini..nak tengok lagi boleh pergi website Aishelisboutique ye :)

nak tahu harga borong berapa, korang boleh email aku dekat aishelisboutique@gmail.com dan bagi tahu apa nama tudung yang korang nak tahu harga borong tu. tapi tengok yang available jela. yang sold out tu memang takleh nak tolong. hehe.. ok..bye.. salam sayang. wahh sayang pulakk!

*eh tak lama lagi nak puasa! bestnya yea!

Previous
Next Post »

4 komen

Write komen
Cik RoSs
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:51 AM delete

Cik Aish dah berjinak dalam bisnes tudung...hehehe...

Semoga berjaya :)

Reply
avatar
Cik Aish
AUTHOR
July 18, 2012 at 7:44 PM delete

Hehe thanks dear..alhamdulillah harap dipermudahkan

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 28, 2012 at 10:57 PM delete

cik aish..urusan posto amik ms brp hr? jeng3. he3...

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon